Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819
Find ny rejse

Pinos Altos lejligheder - Mallorca SPANIEN

Ingen pension

Centralt i Cala San Vicente ligger de idylliske lejligheder Pinos Altos. Lejlighederne er 2- eller 3 værelses lejligheder og har alt, hvad I har brug for på ferien. Byen er meget charmerende med lokale delikatesse forretninger og tre fantastiske badestrande, som bare må opleves. Den nærmeste sandstrand er 400 meter fra lejligheden. Er I mere til vandreture, er der flere markerede vandreruter, som starter ved Punta de l'Aguila 2 km væk.  I har adgang til den skønne have og pool-område, som har børnepool og udendørs bruser. Der er offentlige parkeringspladser, cykelkælder og adgang til vaskemaskine. Supermarked blot 200 meter fra lejligheden. Lejlighederne er røgfrie og har gratis wifi samt mulighed for parkering.

2-værelses lejlighed på ca. 34 kvm. Velindrettet med stue, køkken, soveværelse, badeværelse og altan. Stuen har en sovesofa med to ekstra sovepladser, TV, el-radiator og udgang til en flot altan med udsigt og havemøbler. Spisestue med spisebord og stole i forlængelse med køkkenet, som har de mest almindelige køkkenredskaber, 2 kogeplader, køleskab, ovn, fryser og kaffemaskine. Badeværelset toilet og brusebad. I lejligheden er der desuden pengeskab, strygejern, højstol, barneseng til 2 år og føntørrer.   

3-værelses lejligheder på ca. 37-40 kvm. Indretningen er meget hensigtsmæssig og byder på alt hvad man har brug til på ferien. Lejligheden har stue, to soveværelser, badeværelse, køkken og altan. I stuen er der spisebord og en sovesofa med mulighed for to ekstra opredninger. Stuen har satellit TV, el-radiator og udgang til altanen med havemøbler. Køkkenet ligger i forlængelse af stuen. Det åbne køkken er veludstyret med de mest almindelige køkkenredskaber, to eller fire kogeplader, køleskab, fryser, brødrister, ovn og kaffemaskine. Det ene soveværelse har to enkeltsenge og el-radiator. Det andet soveværelse har en dobbeltseng. Badeværelset har toilet og brusebad. I lejligheden er der desuden pengeskab, strygejern, højstol, barneseng til 2 år og føntørrer.

 

Tillæg

  • Lokal skat (16 +) EUR 0,55 Betales på stedet pr. person/dag
Vil du vide mere om Mallorca?

Kontakt os på telefon 7023 1819, via Facebook eller udfyld nedenstående formular.

Bestil Pinos Altos lejligheder

Andre ferieboliger på Mallorca

  • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ