Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Saalbach Hinterglemm

Saalbach Hinterglemm ligger i det nærmest kulisselignende bjerglandskab i Salzburgerland, helt præcist ved Glemmtaler-dalen. Her er alt hvad vi kan drømme om til skiferien og masser af den skønne, velkendte østrigske gemütlicheit.

Saalbach Hinterglemm inviterer på afterski med østrigsk fadøl, alperytmer og sitar-stimmung så det runger i hele dalen - samtidig er der god plads til familiehygge med stille og rolig heises choko und slagzahne. Uanset hvad I ønsker af alpecharme, så findes det her - og bliv ikke overrasket hvis de lokale indbyggere hilser med et smilende Gruss Gott, når I møder dem på gaden. Tag til Saalbach på familie-skiferie, romantisk get-away, på firmatur eller som en sjov skitur med vennerne. Saalbach byder på det hele.

 

Skiløbet

Her er god plads til forskellighed med pister i alle farver og sværhedsgrader. I dette billedskønne østrigske skiparadis findes kilometervis af pister, som matcher ethvert behov for udfordring. Området kaldes for Ski Cirkus Saalbach og det er ikke uden grund, da Saalbach byder på hele 3 manager: Saalbach, Hinterglemm, Leogang og Zell am See, som udmærker sig ved at du frit kan boltre dig i alle områder som er sammenhængende med et moderne og effektivt liftsystem.

Den nye hovedlift, som forbinder Saalbach med nabodestinationen Zell am See, gør at skiområdet nu er Østrigs største skiområde. Dermed bliver skiområdet endnu større, og liftkortet gælder nu til 409 km pister og 121 lifter. 

Her er familieområder der er optimale til børn og nybegyndere samt områder med lange brede boulevarder hvor den lettere øvede trygt kan løbe og lave selvtillidssving – og så er der alle de lækre røde og udfordrende sorte pister til den mere erfarne skiløber, der godt kan lide lidt mere krævende udfordring på sin skidag. Her er skiløb der passer til alle, snowboardpark, børneland, familieområder og ønskes den helt stejle udfordring, byder Saalbach også på disse.

Der findes omkring 80 små beværtninger i skiterrænet – så der er rigtig gode muligheder for en masse hyggepauser i løbet af dagen til en kold cola, et glas glühwein eller en god gang grillwürstel mit pommes.

Saalbach var allerede tilbage i 1991 vært for vinter VM, så her besøger I en oprindelig skisportsby, med et bredt udbud af pister i verdensklasse. Liftsystemet er topmoderne og nyrenoveret, hvilket betyder at det er super effektivt og der derfor ikke bruges unødig tid i liftkøen. 

Der er også muligheder for langrend i Saalbach, hvor der er 15 km langrendspor i Hinterglemm og derudover en et spor i  på Reiterkogel.

Udover skiløb er der også andre vinteraktiviteter til både store og små. I kan f.eks. prøve kræfter med snesko-vandring, kanefart, skøjteløb, kælketur, curling og paragliding. 

 

Afterski & natteliv

Når eftermiddagen nærmer sig er det ved at være tid til den berømte og klassiske østrigske afterski. Besøg et af de flere forskellige afterskisteder hvor der serveres velskænket fadøl i klassisk afterskistemning. I Saalbach finder vi et stort udvalg af barer og diskoteker, så her er alle chancer for at danse støvledans hele eftermiddagen - eller hele natten hvis vi er mere til det. Et klassisk afterskisted i byen er Hinterhach Alm som ligger lige oppe over børnebakken, hvor vi står på ski eller kælker hjem fra efter en sjov eftermiddag. For bunden af børnebakken ligger et andet skønt afterskisted som måske er lidt bedre hvis børnene er med og skal løbe og lege under den store parasol-bar mens de voksne taler om dagens oplevelser på ski.

 

Restauranter & shopping

I Saalbach Hinterglemm findes et bredt udvalg af skønne restauranter og prisniveauet ligger generelt fornuftigt under det vi kender hjemmefra. Indkvarteringen, om den er på finere hotel i hovedgaden eller på en af de mange privatpensioner, så er der ikke en finger at sætte på kvaliteten. Værelserne er ofte meget rummelige og vi skal lede længe efter en service som den vi møder her.

Saalbach er en oprindelig alpeby med en smuk kirke i byens centrum omgivet af en hyggelig hovedgade med en masse skønne butikker og caféer. Byen er forsigtigt er vokset med alderen og alt er stolt holdt i original østrigsk alpestil. Vi mødes her af en ganske uovertruffen gæstfrihed, og mange feriegæster kommer igen år efter år, blot for at opleve en enkelt uge af Saalbachs uimodståelige charme og skønne skiløb. Ferieoplevelser der varer lige indtil næste års skitur.

Vores guideteam sørger godt for jer mens I er af sted. Er I flygæster bliver I mødt allerede i lufthavnen hvor vores guider altid står klar til at tage imod ved ankomst – herfra kan I blot slappe af og glæde jer til en dejlig skiferie.

Vi er stolte af at kunne invitere vores gæster ned til denne charmerende perle i det billedskønne Salzburgerland, og vi glæder os meget til at møde jer på pisterne.

 

Skileje i Saalbach med SNE & SNÖ-rabat

Hvis du skal leje skiudstyr, kan du med fordel reservere hjemmefra. Det skal ske senest 14 dage før afrejse og prisen er kr. 25,- pr. person. Du kan tilføje reservation af skileje ved at logge ind på Min Skirejse. Derved opnår du 10-20% rabat, når du lejer skiudstyr i butikken. Du vælger selv dit udstyr ved afhentning i butikken.

Vælger du ikke at reservere skiudstyr hjemmefra, opnår du ikke SNE & SNÖ's rabat, men betaler butikkens almindelige listepris.

Til virksomhedsgrupper kan butikken lave en samlet regning på skileje, hvis dette ønskes.

 

Fakta om rejsemålet
Byens højde:
1003 m
Højeste skiløb:
3029 m
Længste nedkørsel:
8 km
Total pistelængde:
409 km
Langrend:
13 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
121
Storekabinelifter:
5
Kabinelifte:
36
Stolelifte:
39
T-lifter:
41
Liftkap. pr. time:
199844
Fakta om pister
198 km
160 km
51 km
3029 m (Top) 1003 m (By)
Vil du vide mere om Saalbach?

Kontakt os på telefon 7023 1819 eller udfyld nedenstående formular.Alpin Card skicircus Saalbach - Pistekort over Saalbach, Hinterglemm, Leogang, Fieberbrunn, Zell am See og Kaprun
  • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ