Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Uge 7 skiferie - Vinterferie i Alperne

Mange danskere rejser på skiferie i uge 7, hvor skolernes vinterferie traditionelt ligger. Når børnene har fri fra skole, er det perfekt at tilbringe ugen sammen med familien på ski. Hvis du vil sikre dig at komme af sted til din favoritdestination, er det en god ide at være tidligt ude med planlægningen af vinterferien, da uge 7 er en af de mest populære uger.

På denne side kan du lade dig inspirere af nogle af vores udvalgte uge 7-rejser, som passer til hele familien. Vi har gode tilbud på vinterferie i Limone Piemonte, Passo Tonale, La Thuile og Ellmau-Going Skiwelt som er nogle af vores mest populære rejsemål.

Hvis I er flere familier, der rejser sammen eller har specielle ønsker til skiferien, skræddersyer vi den perfekte tur til jer.

Bestil skiferie uge 7

Du kan bestille din uge 7-skiferie online ved at klikke på prisen ud for den ønskede rejse på listen herunder. Du kan også bestille ved at kontakte os på telefon 7023 1819 eller e-mail kontakt@skirejser.dk.

Alle priser er pr. person og inklusiv ophold, evt. pension, fly fra København og liftkort. Prisen er for billigste ledige værelse.

 

Alle skirejser i uge 7, 2019 er udsolgt.

7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ