Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Wengen Schweiz

Wengen er verdensberømt som arrangør af det længste og mest krævende styrtløb i world cup’en. Prøv selv kræfter med pisten og se hvor længe du kan holde ægget. Den bilfri by er en af de klassiske skisportsbyer fra skiturismens fødsel. Dejlige alpehoteller for det meste beliggende så man næsten kan stå på ski ind i receptionen. Ankommer man i bil parkeres denne i Lauterbrunnen, mens bus og flygæster bliver sat af ved stationen og så tager man toget op til Wengen by. Toget er også en af mulighederne, når skiløberne skal til toppen af skiområdet Kleine Sheidegg, mens kabineliften fra centrum af byen svæver direkte til Männlichen.

Jungfrau Ski Region

Omgivet af navnkundige tinder som Eiger, Jungfrau og Mönch ligger et af de smukkeste skiområder vi har præsenteret. 3 hyggelige byer og 3 skiområder med hver sine karakteristika. Her er noget for hele familien, firmaet, klubben og vennerne. Da alle byer og skiområder kan nås med tog og kabinelifter er det også let for de der ikke står på ski at komme rundt. Endvidere byder området på et væld af oplevelser uden ski.

Jungfrau er skiferie på den gamle måde, hvor man rejste med tog i adstadigt tempo. Man kobler fra og har tid til at nyde det fantastiske landskab. Der er 5 o’clock tea på hotellet og ild i pejsen. Lifter og pister er topkvalitet, byerne er charmerende og landskabet er uovertruffen. At kunne tage toget næsten til bjergets top og Europas højest beliggende togstation i 3454 moh er noget helt specielt og de bilfri byer giver en nærmest meditativ ro. Skiløbet veksler mellem de virkelig udfordrende sorte pister, brede røde boulevarder og blide blå bakker til begynderne – og man kan næsten altid tage kabinen eller toget ned, skulle man blive træt eller udfordret over evne.

Se webcam fra Jungfrau Ski Region her: Webcam

Fakta om rejsemålet
Byens højde:
1274 m
Højeste skiløb:
2930 m
Total pistelængde:
206 km
Langrend:
30 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
41
Storekabinelifter:
3
Kabinelifte:
7
Stolelifte:
18
T-lifter:
16
Liftkap. pr. time:
440000
Transfertid:
2:00
Fakta om pister
65 km
107 km
34 km
2930 m (Top) 1274 m (By)


Jungfrau Ski - Top of Europe
  • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ