Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Wengen Schweiz

I 1274 m.o.h. ligger den idylliske landsby, Wengen. Byen er omgivet af de Schweiziske bjerge, hvorfra der løber nogle af Europas højeste vandfald. Her bor kun 1300 indbyggere, og for at komme hertil skal du rejse med tog, for der går ingen bilveje til Wengen. Bilen parkeres i Lauterbrunnen, hvorfra toget kører til Wengen. Det er gratis at rejse med toget, når du har liftkort. Her er ingen bilstøj, da der kun er få elektriske biler, som transporterer varer og hotelgæster til og fra stationen. 

Wengen er verdensberømt som arrangør af det længste og mest krævende styrtløb i world cup’en. Midt i byen står en sten med navne på alle vinderne gennem årene, og nu kan du selv prøve kræfter med pisten, og se hvor længe du kan holde ægget. 

Byen er utrolig charmerende, og har alt hvad man trænger til skiferien.  Alpehoteller er for det meste beliggende, så man næsten kan stå på ski ind i receptionen. Pisten går gennem og langs byen, så det er nemt at komme sig på ski. Der er en hyggelig hovedgade med butikker, supermarked, restauranter og barer. Der er også et sportcenter med indendørs curlingbaner samt udendørs ishockey- og skøjtebane. 

 

Jungfrau Ski Region

Omgivet af navnkundige tinder som Eiger, Jungfrau og Mönch ligger et af de smukkeste skiområder vi har præsenteret. 3 hyggelige byer og 3 skiområder med hver sine karakteristika. Her er noget for hele familien, firmaet, klubben og vennerne. Da alle byer og skiområder kan nås med tog og kabinelifter er det også let for de der ikke står på ski at komme rundt. Endvidere byder området på et væld af oplevelser uden ski.

Jungfrau er skiferie på den gamle måde, hvor man rejste med tog i adstadigt tempo. Man kobler fra og har tid til at nyde det fantastiske landskab. Der er 5 o’clock tea på hotellet og ild i pejsen. Lifter og pister er topkvalitet, byerne er charmerende og landskabet er uovertruffen. At kunne tage toget næsten til bjergets top og Europas højest beliggende togstation i 3454 moh er noget helt specielt og de bilfri byer giver en nærmest meditativ ro. Skiløbet veksler mellem de virkelig udfordrende sorte pister, brede røde boulevarder og blide blå bakker til begynderne – og man kan næsten altid tage kabinen eller toget ned, skulle man blive træt eller udfordret over evne.

Se webcam fra Jungfrau Ski Region her: Webcam

Fakta om rejsemålet
Byens højde:
1274 m
Højeste skiløb:
2930 m
Total pistelængde:
206 km
Langrend:
30 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
41
Storekabinelifter:
3
Kabinelifte:
7
Stolelifte:
18
T-lifter:
16
Liftkap. pr. time:
440000
Transfertid:
2:00
Fakta om pister
65 km
107 km
34 km
2930 m (Top) 1274 m (By)


Jungfrau Ski - Top of Europe
  • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ