Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Nødtelefon

Når I rejser, kan der opstå uforudsete situationer, der gør at I har brug for akut at komme i kontakt med SNE & SNÖ. Hvis der opstår et nødstilfælde udenfor kontorets åbningstid, kan du kontakte os på vores nødtelefon.

Nødtelefon vedr. fly/transfer/bus: +45 2673 3414

Nødtelefon vedr. andet: +45 4041 3363

Vi gør opmærksom på at dette er en nødtelefon, og derfor KUN skal benyttes af gæster, som har akut brug for hjælp uden for vores normale åbningstider. Nødtelefonen kan ikke bruges til eksempelvis at købe rejser, indhente tilbud eller lignende henvendelser, der kan gøres i kontorets åbningstid. Hvis du ringer angående henvendelser, som ikke er en akut situation, kan du spærre telefonen for andre, der har brug for hjælp.

Husk altid at kontakte din guide på rejsemålet, som vil gøre sit bedste for at løse problemet. Vores erfaring er, at mange problemer løses bedst direkte på rejsemålet. Hvis problemet ikke kan løses på rejsemålet, bedes du ringe til nødtelefonen.

Vores kontor er åbent på telefon 7023 1819 mandag - torsdag kl. 9 - 17 og fredag kl. 9 - 16. Du kan finde kontaktinformation på alle vores medarbejdere her.

 

Andre relevante links:

Rejseinformation - Fly

Rejseinformation - Bus

Rejseinformation - Kør selv

Transfer

 

7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ