Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Cortina d'Ampezzo

Skirejser til Cortina d'Ampezzo kan ikke bestilles online

Ønsker du at forespørge på en skirejse til Cortina d'Ampezzo skal du kontakte vores rejsekonsulenter.

Her var vinter-OL i 1956 og den gamle historie mærkes, når man går rundt i byen. Klientellet er voksent og her møder du med garanti ikke din nabo. Byen er eksklusiv og byder på mange tre-, fire- og femstjernede hoteller og så er her en utrolig charme. God mad og vin er selvfølgeligheder, her er en mængde rigtig gode og hyggelige restauranter og man får en fornem behandling af de lokale. I det hele taget er der en afslappet atmosfære. 

Prada, Gucci og Bvlgari til gode priser

Byen er også kendt som en rigtig shopping by. Den tilbyder mere end 250 butikker med tøj, antikviteter og delikatesser. De fleste placeret på den lange og berømte gågade ”Corso Italia”, hvor man møder flere kvinder i nyeste modetøj end folk i skitøj, og butikker som Prada, Gucci og Bvlgari troner frem. Men paradoksalt nok er prisniveauet stadig en del under hvad man oplever i de østrigske og franske alper.

Eminent skiføre

Skiløbet er noget af det bedste og mest snesikre i Italien med 140 km. pist i selve Cortina og læg dertil adgangen til verdens største skiområde ”DOLOMITI SUPERSKI” med hele 1.220 km pister til. Så må selv den mest kræsne skiløber overgive sig. I kan være garanterede brede og velpræpererede pister og guiderne tager Jer gratis med på denne fantastiske langfart, og vi kan varmt anbefale ”Sella Ronda”, som turen kaldes. Undervejs besøges bl.a. byerne Canazei og Val Gardena.

I Cortina-dalen ligger der flere fantastiske bjergrestauranter med lækker mad og gode vine. Disse kan også nås med liften uden at stå på ski.

Tag et smut til Venedig

Med beliggenheden i de italienske Dolomitter og tæt på Adriaterhavet er der mindre end 2 timer til Venedig. Kombiner Jeres ophold i Cortina med en dagstur hertil.

Husk: I Italien er børn under 14 år påbudt at stå med skihjelm, ellers kan der gives bøder.

Se hoteller

Fakta om rejsemålet
Byens højde:
1224 m
Højeste skiløb:
2960 m
Total pistelængde:
115 km
Langrend:
70 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
34
Liftkap. pr. time:
50000
Fakta om pister
55 km
50 km
10 km
2960 m (Top) 1224 m (By)
Vil du vide mere om Cortina d'Ampezzo?

Morten AllingKontakt Morten på telefon 7023 1819 eller udfyld nedenstående formular.

>  • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ