Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Sierra Nevada

Sierra Nevada er kendt for sit livlige 'spanske natteliv' og hyggelige afterskibarer. Priserne er ca. 25-30% billigere end i de østrigske og franske alper.

Der er hele vinteren igennem flere arrangementer og koncerter, de fleste i weekenden i og omkring den centrale Plaza de Andalucia.

I området omkring Pradollano og Plaza de Andalucia er der et godt udvalg af typiske spanske tapas-barer og restauranter, der alle sørger for en fantastisk stemning efter en dag på ski. Der er 2 natklubber og flere barer, hvor du kan feste den halve nat.

Blandt de mest populære barer er Crescendo Bar næsten ikonisk for Sierra Nevada og et godt udgangspunkt. Der er åbent hele dagen. Crescendo tilbyder hyggelig afslappet atmosfære med lounge med pejs midt i rummet. Crescendo Bar er beliggende på Pradollano-pladsen ved siden af ​​Parador-liften.

På Plaza de Andalucia har Verve Cliquot baren N'ice ofte levende musik til afterski og tilbyder en fantastisk solterrasse med udsigt til middelhavet, samtidig med du nyder et par kølige aperatiffer.

Se webcams fra Sierra Nevada her: Webcam

 

Fakta om rejsemålet
Byens højde:
2100 m
Højeste skiløb:
3296 m
Længste nedkørsel:
6 km
Total pistelængde:
115 km
Langrend:
2 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
29
Liftkap. pr. time:
45200
Fakta om pister
16 km
40 km
50 km
9 km
3296 m (Top) 2100 m (By)


Sierra Nevada pistekort
  • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ