Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819
Find ny rejse

Hotel Melia Sol Y Nieve - Sierra Nevada SPANIEN

Halvpension

Det stilrige og 4 stjernede Hotel Melia Sol Y Nieve vandt i 2016 prisen som Spaniens bedste skihotel, og det med god grund. Hotellet er placeret i hjertet af byen, og 100 m. fra hovedliften. Et moderne hotel med lyse værelser i en tidsløs og klassisk stil med udsigt over de smukke bjerge. Hotellet er designet til velvære og afslapning efter en lang dag på ski. Du kan slappe af i det 2500 m2 YHI Spa, imens børnene har det sjovt i kids club, og du kan nyde god live musik efter en fantastisk middag. Du kan desuden finde spillehal/rum og en kiosk på hotellet.

Det skal være nemt og ubekvemt at bo på Hotel Melia Sol Y Nieve. Derfor kan du også leje skiudstyr her.

Hotellet var den første bygning, der blev bygget i Sierra Nevada, og dermed det første step i at udvikle skiresortet. Siden er der foretaget flere renoveringer for at blive det mest avant-garde hotel i Sierra Nevada.

Hvad end du rejser alene, med din partner eller familie er Hotel Melia Sol y Nieve altid det perfekte valg.

 

RESTAURANT:

Hotellet har en buffet-restaurant, som serverer en udsøgt halvpension. Om morgenen er buffeten åben fra kl. 08.00-10.30. Den lækre morgenbuffet byder på alt fra røræg, grillede grøntsager, omeletter, croissants, friskskåret frugt, ost, brød og meget mere. Om aftenen serveres ala carte eller buffet. Det er et internationalt køkken, og du nyder din mad i storsåede omgivelser med bjergudsigt.

Hotellet tager forbehold for gluten- og laktose intolerante gæster. Oplys når du bestiller din rejse.

The Q Lounge Bar har en sol terrasse og tilbyder snacks, kolde og varme drikke.

YHI SPA:

Det 2.500 m2 store YHI Spa er en ny oplevelse for velvære. Der er 7 behandlingsrum og afslapningsområde, hvor du kan nyde en lækker te eller en naturlig juice.

Kun fantasien sætter grænser, da spa’et indeholder boblebad og solsenge, tyrkisk bad, vandfald, finsk sauna og meget mere. Derudover tilbydes der også ansigts- og kropsbehandlinger mod betaling.

Børnespa er også til at finde med 1 pool, vandrutchebane og boblebad.
Børn under 12 år skal være ledsaget af en voksen og har ikke adgang efter kl. 18:30.

Bemærk at der kun fri adgang for gæster med ophold i The Level Deluxe og The Level Suite værelser. For alle gæster gælder, at badetøj, badehætte og flipflops skal anvendes i spaområdet. Det kan erhverves mod betaling på stedet, hvis man ikke selv har medbragt.

FITNESS:
Tilgængelig for hotellets gæster over 16 år. Består af maskiner fra Lifefitness med mulighed for at træne i områder til cardio, muskler, toning og udstrækning. Designet til individuel brug.

VÆRELSER:
Alle værelser har wi-fi, TV med satellit kanaler og direkte vejrudsigt på TV.

Premium connecting værelse: Nyd en familieferie på to 20 m2 forbundne dobbeltværelser med hvert sit badeværelse. Nyd friheden til at se en film sammen, og derefter gå hver til sit. Rummelige og lyse værelser. Te og kaffesæt, komfortabel 3 personers sofa, fladskærms-TV, mini-bar, bjergudsigt og badeværelser med badekåber, slippers og hårtørrer.

Melia dobbeltværelse: Lyst og komfortabelt værelse på 19 m2, hvor du kan lade op efter en lang dag på ski. Dekoreret i klassisk stil med et frisk tvist. De fleste værelser har to enkelt senge og nogle har queensize dobbeltseng. Fladskærms-TV, vækkeur, minibar og badeværelse med badekar, badekåber, slippers og håndklædevarmer.

Triple værelse: Rummelige 3-personsers værelser mellem 20 og 22 m2 med 2 enkelt senge og en komfortabel ekstra seng. Indrettet i Melia stilen med et moderne tvist. Badeværelse med badekar, badekåber, slippers og massere plads til alle dine ting. Fladskærms-TV, minibar, hårtørrer og gratis toiletsager. Mange værelser med bjergudsigt.

Level connecting værelse: To forbundne The Level Deluxe værelser mellem 19 og 22 m2 med 2 separate badeværelser. Moderne stil og placeret i den eksklusive The Level bygning. To enkeltsenge, en sofa, Nespresso kaffemaskine, fladskærms-TV, eksklusiv lounge adgang, hårtørrer og mini-bar og badeværelse med luksus faciliteter, badekåbe og slippers.

Melia mountain view: Værelser på mellem 20 og 22 m2 med fantastisk bjergudsigt. Varme og velkomne værelser – de fleste med to enkeltsenge, nogle med queensize dobbeltseng. Badeværelset indeholder badekar, håndklædevarmer, badekåber, slippers og hårtørrer. Fladskærms-TV, minibar og vækkeur.

Familieværelse: Rummelige og lyse værelser på mellem 22 og 25 m2. To enkeltsenge og komfortable køjesenge. Badeværelse med badekar, badekåber, slippers og masser af plads til gæster med meget bagage. Fladskærms-TV, hårtørrer, vækkeur og minibar.

Premium dobbeltværelse: Lyse værelser på mellem 20 og 22 m2. De fleste er med to enkeltsenge, men nogle har queensize seng. Alle værelserne har kvalitetsmadrasser, læselamper, kaffe og te faciliteter, en komfortabel 3 personers sofa og badeværelse. Fladskærms-TV, hårtørrer, mini-bar, vækkeur og gratis toiletsager.

Level Deluxe værelse: Eksklusivt og luksuriøst værelse i The Level bygningen, som er indrettet i moderne stil. Har hall, lobby område og separat lounge. Fladskærms-TV, eksklusiv lounge adgang, Nespresso kaffemaskine, te, fuld minibar, to Dreamax senge, badekåber, slippers og professionel hårtørrer.

Suite the Level: Fantastisk komfortabel 45 m2 suite. Udstyret med de fineste services og faciliteter. Har hall, separat lounge, soveværelse og badeværelse. To fladskærms-TV, eksklusiv lounge adgang, minibar, badekåbe, slippers, gratis toiletsager og hårtørrer.
En suite der er designet til, at du har alt du behøver.

Grand Suite: 62 m2 suite med hall, 1-2 soveværelser med badeværelse og en separat lounge. Rummelig suite, varm og lys med moderne dekorationer. Slap af i det udendørs spabad på den 55 m2 private terrasse og nyd udsigten af de sneklædte bjerge. Boblebad, adgang til ”Executive Lounge”, fladskærms-TV og hårtørrer.

 

Vil du vide mere om Sierra Nevada?

Glenn RetzKontakt Glenn på telefon 7023 1819 eller udfyld nedenstående formular.

Fakta
Afstande
 • Lift: 100 m
 • Piste: 100 m
 • Skibus: 100 m
 • Centrum: 0 m
 • Indkøb: 100 m
 • Skiudlejning: 100 m
Faciliteter
 • Internet
 • Bar
 • Skikælder
 • Wellness
 • Spabad
 • Dampbad
 • Bad / Toilet
 • TV
 • Telefon
 • Parkering
 • Pool
 • Sauna
Fakta om rejsemålet
 • Byens højde: 2100 m
 • Højeste skiløb: 3296 m
 • Længste nedkørsel: 6 km
 • Total pistelængde: 115 km
 • Langrend: 2 km
 • Off-piste: Ja

Bestil Hotel Melia Sol Y NieveSierra Nevada pistekort
 • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ