Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Nytår på ski 2018/2019

Nytår på ski er den perfekte start på det nye år. En nytårsferie i Alperne byder på masser af kilometer pister, hyggeligt samvær, god mad og afterski. Når juleræset har lagt sig, er det dejligt at kunne forbrænde julefedtet med skiløb og fælles oplevelser. Vi hjælper dig med at skræddersy den perfekte nytårsferie i Alperne.

Vi tilbyder en række forskellige hoteller og lejligheder, som sikrer at du får den indkvartering, der passer bedst til dig og din familie eller venner. Vi sørger for det hele er på plads før afrejse, så du kun skal koncentrere dig om at at nyde ferien og stå på ski.

Du kan bestille din nytårs-skiferie ved at kontakte os på telefon 7023 1819 eller e-mail kontakt@skirejser.dk. Du kan også bestille rejsen online på listen herunder.

 

Fantastisk nytårsmenu på lille bjergrestaurant

Er du til en gourmet-madoplevelse i eventyrlige omgivelser, på en af Alpernes absolut mest autentiske italienske restauranter? Restaurant Lu Taz i Limone Piemonte er en familiedrevet restaurant beliggende i smukke omgivelser lidt oppe i bjergene.

 

På Lu Taz serveres det bedste fra det italienske køkken og restauranten er bestemt en oplevelse. Værtsparret sørger for at du bliver hentet og kørt ad den snørklede vej op til restauranten. Som privatperson finder man ikke selv denne restaurant, og når du kommer derop må du ikke snyde dig selv for at læse i gæstebogen, hvor både Prins Henrik og Fyrstedømmet fra Monaco har skrevet fine hilsener.

Restaurant Lu Taz er svær at sammenligne med andre restauranter, for i virkeligheden er du til middag hjemme i værtsparrets eget hus, hvor hele familien er dybt engageret i at deres 30-50 gæster får en oplevelse få har prøvet forud. De lokale i Limone Piemonte har oplyst os om at Michelin-guiden flere gange har besøgt stedet og hver gang er blevet afvist, da 'Lu Taz' ikke ønsker at blive listet. De kører restauranten som de mener den skal køres, og de overlader intet til tilfældigheder.

Til nytår sammensætter værtsparret sammen med kokkene en fantastisk 7-retters nytårsmenu, som vi desværre ikke kender indholdet af endnu. Det eneste vi ved, er, at det med garanti bliver både lækkert og festligt. Prisen er kr. 775,- pr. person og er inklusiv transport frem og tilbage, velkomstdrink, 7-retters udsøgt middag, kildevand samt kaffe efter. Denne aften bestilles vinene efter eget ønske og afregnes individuelt. Med et vinkort med mange spændende vine til danske "supermarkedspriser" bliver du med garanti positivt overrasket over udvalget og priserne.

Alle nytårsrejser i vinteren 2018/2019 er udsolgt.

7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ