Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Hafjell Norge

Skirejser til Hafjell kan ikke bestilles online

Ønsker du at forespørge på en skirejse til Hafjell skal du kontakte vores rejsekonsulenter.

Hafjell er et af Norges største skisportssteder og ligger i den berømte Gudbrandsdal, kun et kvarters kørsel nord fra skibyen Lillehammer. Her falder sneen tidligt og smelter sent, hvilket gør Hafjell til et meget snesikkert skisportssted. Udover de store mængder natursne, findes der over 150 snekanoner, som sørger for at snekvaliteten er høj gennem hele skisæsonen.

Kombinationen af godt skiløb, spændende udfordringer, lækker mad og nærhed til byen, gør at Hafjell er en favorit destination blandt mange danskere. Der er skiløb for alle - både børn og voksne, nybegyndere og rutinerede skiløbere. Her findes brede carvingpister, spændende pister gennem skoven og naturskønne pister med udsigt udover Gudbrandsdalen.

I 2018 blev Hafjell udpeget på listen over Europas best-kept secret Ski Resorts.

Let tilgængeligt

Det er let at komme sig til Hafjell. Køreturen fra Oslo er ca. 2 timer via motorvejen E6, der går direkte til Hafjell. I modsætning til mange andre skisportssteder er der ingen kringlede veje og motorvejen E6 er en af Norges mest kørevenlige veje om vinteren.

Børnevenlig destination

Tilsammen har Hafjell tre børneområder, hvor skiløbet kan kombineres med leg og børneaktiviteter i sneen. Børneområderne er meget tilgængelige og er beliggende i ved Gaiastova, Gondoltoppen og Skitorvet. For foden af fjeldet ligger ”Barneland”, som er et afgrænset område til leg og skilæring. Her findes en snelegeplads, kælkebakke, små hop og rullebånd, der har til formål at give de mindste gode vinteroplevelser. ”Barneland” tilbyder også indendørs børnepasning (2-7 år), mens far og mor står på ski.

I centrum ligger Hafjell Legeland, som er et stort indendørs legeland, hvor børnene kan boltre sig. Jorekstad Badeland ligger ca. 15 min. Kørsel fra Hafjell.

Hafjell Parken

Hvis du er til terrænparker med rails og hop, er Hafjell det oplagte valg. Der findes tre parker med udfordringer for alle niveauer. ”Front yard for kids” er funparken med de letteste forhindringer, hvilket passer for nybegyndere. ”Backyard” er parken funparken med de mellemstore og store hop og rails. Hvis du er en dygtig skiløber, kan du prøve kræfter med den vildeste funpark ”Mainpark”, hvor flere af Norges dygtigste konkurrence udøvere træner.   

Langrend

Med Hafjell som udgangspunkt kan I frit benytte de mere end 600 km. Langrendsløjper som blandt andet forbinder Hafjell med Nordsæter og Sjusjøen. Hver aften er der 6 km. langrendsspor med belysning.

Aktiviteter uden ski på benene

I Hafjell tilbydes der forskellige vinteraktiviteter som eksempelvis hundeslæde, scootersafari og snowracing. Besøg den olympiske bobbane, som ligger 4 km væk på den anden side af elven, hvor fire personer kan sidde í en bob, der styres af en professionel. Maxfarten kommer over 100 km/t og givet er tryk på 3G.

Hunderfossen Vinterpark er også et besøg værd. Her kan I komme ind i Nordeuropas sydligste ishotel, bestille en iskold drink fra isbaren, og opleve iskatedralen, hvor brudepar bliver viet i vintersæsonen. Hunderfossen Vinterpark byder dessuden på diverse is- og sneskulpturer, eventyrlige teaterstykker og forlystelser for både store og små.

Fakta om rejsemålet
Byens højde:
200 m
Højeste skiløb:
1030 m
Total pistelængde:
33 km
Langrend:
600 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
17
Kabinelifte:
1
Stolelifte:
4
T-lifter:
8
tallerkenlifte:
6
Liftkap. pr. time:
13500
Transfertid:
2:00
Fakta om pister
14 km
8 km
8 km
3 km
1030 m (Top) 200 m (By)
Vil du vide mere om Hafjell?

Sarah Bro LilleåsKontakt Sarah på telefon 7023 1819 eller udfyld nedenstående formular.  • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ