Bestil din skirejse her
Du kan også kontakte os på

Verbier Schweiz

Skirejser til Verbier kan ikke bestilles online

Ønsker du at forespørge på en skirejse til Verbier skal du kontakte vores rejsekonsulenter.

Sammen med Veysonnaz, Thyon, La Tzoumaz og flere andre byer er Verbier en del af systemet de 4 dale, hvor Verbier er hovedbyen i området. Der er blevet opført flere større feriekomplekser, disse er alle sporadisk beklædt med træ, som de lokale bygningsreglementer foreskriver.

Skiløbet i Verbier og La Tzoumaz Veysonnaz området ligger fra 1.500 til 3.330 meters højde, hvilket sikrer et stabilt klima med meget fine sneforhold for både alpint skiløb og langrend. Rutinerede skiløbere kan prøve kræfter med de legendariske pister på Mont-Gelé eller Mont-Fort og har du lyst til at komme helt op i højderne, er der mulighed for heliski på Pigne d'Arolla i 3.800 meters højde, eller på Wildhorn i 3.000 meters højde.

Hvert år afholdes finale i World Freeride Tour, den såkaldte Verbier Extreme konkurrence, og området ved Verbier, Veysonnaz og La Tzoumaz kan karakteriseres som et af verdens bedste freeride-terræner.

 

Største by i De 4 Dale

Verbier er den største by i 4 Vallées, men ikke større, end at du sagtens kan komme rundt gående på din skiferie, hvis du vælger ikke at tage skibussen. Verbier er solrigt placeret på et sydvendt plateau, og her finder du et levende udvalg af spisesteder, butikker, afterski og natteliv. Her er også et stort udvalg af aktiviteter til folk, som ikke står på ski hele dagen på skiferien. Prøv vintervandrestierne, som tager dig med ud til hyggelige cafeer i bjergene. Eller tag en tur i sportscentret, hvor du kan lave alt i sport fra tennis, skøjteløb og svømning eller du kan tage i det store saunaland.

Ved siden af skiløbet har Verbier et levende afterski- og natteliv til en festlig skiferie. Til afterski er det stederne Farinet eller Pub Mont Fort, hvor du møder op i skistøvler og er garanteret en fest. Senere er det klubben Casbah, du skal tage forbi på din skiferie - et sted med både rock og hip hop, alt efter hvilket af klubbens rum, du opholder dig i.

 

Bestilling

Verbier kan ikke bestilles online, men kun på forespørgsel ved henvendelse til en af vores rejsekonsulenter.

Se hoteller

Destinationsfakta
Byens højde:
1500 m
Højeste skiløb:
3330 m
Total pistelængde:
400 km
Langrend:
80 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
100
Liftkap. pr. time:
70000
Pistefakta
  205 km blå pister
  170 km røde pister
  25 km sorte pister
Vil du vide mere om Verbier?

Glenn RetzKontakt Glenn på telefon 7023 1819 eller udfyld nedenstående formular.

  • Filtre:
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ