Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Verbier Schweiz

Sammen med Veysonnaz, Thyon, La Tzoumaz og flere andre byer er Verbier en del af systemet de 4 dale, hvor Verbier er hovedbyen i området. Der er blevet opført flere større feriekomplekser, disse er alle sporadisk beklædt med træ, som de lokale bygningsreglementer foreskriver.

Verbier ligger i det sydvestlige Schweiz, og er den største og mest luksuriøse skiby i området. 'De 4 dale' er fællesbetegnelsen på skiområdet, det består af dalene Medran, Les Savoleyres, Mont Fort og Bruson, hvor Verbier udgør den vestlige del af området. 

Skiløbet i Verbier og La Tzoumaz Veysonnaz området ligger fra 1.500 til 3.330 meters højde, hvilket sikrer et stabilt klima med meget fine sneforhold for både alpint skiløb og langrend. Der er ca. 80 km langrendsløjper i 'De 4 dale'. Rutinerede skiløbere kan prøve kræfter med de legendariske pister på Mont-Gelé eller Mont-Fort og har du lyst til at komme helt op i højderne, er der mulighed for heliski på Pigne d'Arolla i 3.800 meters højde, eller på Wildhorn i 3.000 meters højde.

Her er skiløb for alle. I alt er der 400 km pister med alt fra brede carvingpister og børnepister til stejle sorte pister, pukler og udfordrende off-piste. 

Hvert år afholdes finale i World Freeride Tour, den såkaldte Verbier Extreme konkurrence, og området ved Verbier, Veysonnaz og La Tzoumaz kan karakteriseres som et af verdens bedste freeride-terræner.

Største by i De 4 Dale

Verbier er den største by i 4 Vallées, men ikke større, end at du sagtens kan komme rundt gående på din skiferie, hvis du vælger ikke at tage skibussen. Verbier er solrigt placeret på et sydvendt plateau, og her finder du et levende udvalg af spisesteder, butikker, afterski og natteliv. Her er også et stort udvalg af aktiviteter til folk, som ikke står på ski hele dagen på skiferien. Prøv vintervandrestierne, som tager dig med ud til hyggelige cafeer i bjergene. Eller tag en tur i sportscentret, hvor du kan lave alt i sport fra tennis, skøjteløb og svømning eller du kan tage i det store saunaland.

Skibyen er moderne og charmerende med velholdte træbygninger. Byen emmer af alpehygge og er et trækplaster for de kendte, kongelige og professionelle skiløbere. Der er masser af gourmet restauranter, dyre skiforretninger, eksklusive natklubber og festlig afterski.  

Verbier har et levende afterski- og natteliv til en festlig skiferie. Til afterski er det stederne Farinet eller Pub Mont Fort, hvor du møder op i skistøvler og er garanteret en fest. Senere er det klubben Casbah, du skal tage forbi på din skiferie - et sted med både rock og hip hop, alt efter hvilket af klubbens rum, du opholder dig i.

 

I Verbier findes mange gode restauranter. Vi kan særligt anbefale følgende:

Brasserie Le V
Gourmet brasserie
www.hotelvanessa.ch/brasserie-le-v

Au Vieux Verbier
Familieejet restaurant igennem 35 år
http://www.verbier.ch/en/fppoi-au-vieux-verbier-4822.html

Le Carrefour
Bistro, Verbiers ældste spisested
https://www.lecarrefour.ch/?lang=en

Al Capone á Verbier
Grill & Pizzeria
www.alcapone-verbier.com

Le Rouge
Restaurant og afterski
www.lerouge-verbier.com/cuisine

 

Fakta om rejsemålet
Byens højde:
1500 m
Højeste skiløb:
3330 m
Total pistelængde:
400 km
Langrend:
80 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
100
Storekabinelifter:
7
Kabinelifte:
12
Stolelifte:
34
T-lifter:
47
Liftkap. pr. time:
70000
Fakta om pister
205 km
170 km
25 km
3330 m (Top) 1500 m (By)
Vil du vide mere om Verbier?

Glenn RetzKontakt Glenn på telefon 7023 1819 eller udfyld nedenstående formular.  • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ