Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Macugnaga

Skirejser til Macugnaga kan ikke bestilles online

Ønsker du at forespørge på en skirejse til Macugnaga skal du kontakte vores rejsekonsulenter.

I det nordøstlige hjørne af Italien, tæt ved Alagna og det berømte Monte Rosa-skiområde, ligger Macugnaga (udtales makunjaga). Et lille skiområde, som endnu er en uopdaget perle blandt andre end de lokale skiløbere.

Med 37 km pister hører Macugnaga til de mindre skiområder, sammenlignet med de mere kendte rejsemål i alperne. Men det er et godt alternativ til eksempelvis Sverige og Norge. Her får du blot lidt længere pister og lidt mere sol, og samtidig får du mulighed for at nyde alle goderne ved en skiferie i Italien.

Selve skiområdet er højtbeliggende (1.327 - 2.868 moh) og meget oplagt til begyndere og letøvede skiløbere; gode lange og brede pister, som du har stort set for dig selv. Den erfarne skiløbere vil til gengæld finde de største udfordringer i de mange off piste muligheder skiområder tilbyder. Og der er selvfølgelig også også mulighed for heliskiing i området.

Byen er en lille italiensk bjerglandsby, der om vinteren minder om et glansbillede med hvide træer, den gamle smukke kirke og hyggelige små huse med snedækkede tage.

 

Restauranter og afterski

Macugnaga byder på et godt udvalg af lækre restauranter, hvor den italienske gastronomi får frit spil. Afterski er noget man selv sørger for, da her som nævnt ikke er mange mennesker i byen. Er man en gruppe, er der dog frit slag for udfoldelserne, da de lokale er utroligt åbne og imødekomne. Nattelivet begrænser dig til et par barer og et diskotek, der har åbent i weekenden.

Macugnaga er en by med masser af charme, der passer perfekt til den årlige familieskitur, eller firmaskituren når medarbejdere eller gode kunder skal rystes sammen. Prisniveauet er lavt, så økonomichefen lægger ikke mærke til, hvis der er fri bar på hele turen.

 

Se webcams fra Macugnaga her: Webcam

 

Se hoteller

Fakta om rejsemålet
Byens højde:
1327 m
Højeste skiløb:
2868 m
Total pistelængde:
37 km
Langrend:
18 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
12
Liftkap. pr. time:
7200
Fakta om pister
3 km
7 km
25 km
2 km
2868 m (Top) 1327 m (By)
Vil du vide mere om Macugnaga?

Morten AllingKontakt Morten på telefon 7023 1819 eller udfyld nedenstående formular.  • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ