Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Reith bei Kitzbühel

Reith, Kitzbühel er beliggende i smukke naturlige omgivelser mod nordtoppen af de smukke bjerge ”Wilder Kaiser”. Mod syd ses det betagende landskab af alper der bølger sig og byder på en masse dejlig skiløb.

I den smukke lille alpeby Reith, bor blot 1.680 indbyggere, hvilket er det rolige alternativ til den pulserende naboby, Kitzbühel, som ligger blot fem kilometer væk. I Reith kommer ordet ”Gemütlicheit” til sin ret. Her er så fint og vores Hotel Cordial er et virkelig lækkert bud på at bo midt i idyl og alligevel tæt på det hele. Kitzbühel som ligger lige ved siden af, oser af gammel traditionelle charme, selvom det er en populær og velbesøgt skisportsby. Her findes virkelig lækre gourmetrestauranter samt et godt udvalg af eksklusive butikker, og man er ikke i tvivl - her er lækkert!

I Reith by findes et par super skønne hoteller og pensioner, her er lidt shopping og et par enkelte cafféer der ligger inde i centrum. Ikke mindst pryder en meget smuk lille kirke byen. I selve Reith bor og spiser man mest på hotellerne, nyder en øl på den lokale bar og ikke mindst den storslående natur der favner byen på en nærmest malerisk måde. En hurtig tur i taxa, til ca. 15 euro, bringer os ind til centrum af Kitzbühel - og det er her det snér hvis der ønskes østrigske danserytmer og den velkendte stimmung, som bare ikke findes andre steder end her i De Østrigske Alper.  

Skiløb i Kitzbühel
Alpeområdet forkæler sine gæster med skiløb i de populære Kitzbühel skiområde, som har 185 kilometer pister og et moderne liftsystem. Her er pister i alle farver, hyggeligt, god mad og mange solskinstimer - og på grund af trægrænsen, er her gode muligheder for at komme ud i noget lækkert off-pist skiløb. Der er funparker for både børn og voksne i alle sværhedsgrader. Skiløbet er højt beliggende, hvilket betyder at Kitzbühel er meget snesikkert, og her er plads til alle. I Reith findes en prisvindende skiskole og en fin lille begynderlift, der kan benyttes gratis af familier med børn, som skal finde balancen på de små ski for første gang. 

Uge 7 - Vinterferie for hele familien
I uge 7 bliver vores gæster hentet af vores guider i VIP transfer hver morgen og kørt direkte til liften i Kitzbühel. SNE & SNÖ tilbyder skiskole med dansk børneguide i uge 7.

Se mere her: Skiferie for hele familien

 

 

Hotellet og børneskiområdet

Børneskiområdet i Reith bei Kitzbühel
Fakta om rejsemålet
Byens højde:
800 m
Højeste skiløb:
2000 m
Total pistelængde:
185 km
Langrend:
40 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
58
Kabinelifte:
5
Stolelifte:
28
T-lifter:
23
tallerkenlifte:
2
Liftkap. pr. time:
79900
Transfertid:
1:15
Fakta om pister
10 km
87 km
66 km
22 km
2000 m (Top) 800 m (By)
Vil du vide mere om Kitzbühel Reith?

Glenn RetzKontakt Glenn på telefon 7023 1819 eller udfyld nedenstående formular.Kitzbühel
  • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ