Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Seniortur 2022, 23/1 - 30/1: Limone Piemonte i Italien


Mangler du nogen at stå på ski med, så tilbyder SNE & SNÖ  en tur for dig der elsker frisk alpeluft, godt skiløb og fællesskab.

Hop i skistøvlerne og tag med SNE & SNÖ på en aktiv skiferie i dejlige Limone Piemonte, hvor sneklædte pister, frisk alpeluft, solskin og skiløb giver fornyet energi og livsglæde. Vinteren 2020 har vi premiere på en særlig rejseoplevelse for seniorer i alderen 55+ til den italienske perle, Limone Piemonte, der ligger tæt på Monaco og Nice.

Rejseperiode 23. januar - 30. januar, 2022
Limone Piemonte er et af Italiens ældste og smukkeste skisportssteder. Skiområdet byder på 80 km lange og varierede pister, så alle kan være med. Mange af Limones skiløbere er lokale, som er kommet der igennem mange år, hvor de nyder skilivet og det indbydende norditalienske køkken med mad i højeste klasse. Oppe i terrænet er der et bredt udvalg af restauranter, så I kan nyde frokosten i solen med italienske specialiteter på tallerkenen og udsigt til det flotte bjerglandskab. 

Skiløb og fællesskab i højsædet
Formålet med dette arrangement er at give jer en god skirejse med ligesindede skientusiaster uden, at store grupperejser eller børnefamilier forstyrrer. Vi fokuserer på fællesskabelse, socialt samvær og hygge med rig mulighed for at trække sig tilbage og slappe af.

Limone Piemonte og nye oplevelser
Limone Piemonte byder jo også på meget andet end skiløb. Nede i byen oser de brostensbelagte gader, de gamle middelalderhuse og de små vinoteker og restauranter af italiensk charme. I kan også vælge en eventuelt hviledag eller en wellness-dag med SPA og selvforkælelse. Eller I kan udforske de mange skønne restauranter med delikate smagsoplevelser og områdets gode Barolo’er til frokost.

I løbet af ugen vil der også være mulighed for, at komme til den nærliggende storby, Cuneo. Med direkte tog fra Limone, kan du blive kørt lige til centrum af Cuneo, som er en dejlig by med en masse historie og den flotte middelalderport. Byen er kendt for sit enorme marked, der afholdes om tirsdagen. Her er der alt fra tøj til lokale specialiteter.

Hotel med italiensk charme og rumlighed
I skal bo på det 4-stjernede hotel Grand Hotel Principe beliggende 75 meter fra liften og tæt på byen. Værelserne er nydelige med italiensk charme og høj standard med behaglige senge. På hotellet finder I en hyggelig bar der er velegnet til at nyde skønne italienske forfriskninger. Hver morgen vil der blive serveret en velsmagende stor morgenbuffet.

Hvis du ønsker at vide mere om rejsen eller hjælp til at booke rejsen, er du velkommen til at tage telefonisk kontakt på 7023 1819 eller skrive til kontakt@skirejser.dk

Bestil seniorrejsen her

Rejsen er inklusiv

  • Fly og transfer T/R
  • Ophold på Grand Hotel Principe
  • Halvpension
  • 6 dages liftkort til Riserva Bianca
  • SNE & SNÖ-guideservice
  • Bjørn Christiansen deltager på turen

 

2 personer i dobbeltværelse:

Fra Kr. 9.395,- pr. person

 

1 person i enkeltværelse:

Fra Kr. 11.395,- pr. person

 

*Prisen er eksklusiv lufthavnsskatter kr. 250 per person og lokale turistskatter. 

Information

Se mere om rejsemålet

Se mere om hotellet

Se programmet for turen

 

Har du spørgsmål om turen?
Kontakt Joakim på telefon 7023 1819 eller joakim@skirejser.dk

7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ