Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Montgenevre Frankrig

Vi forelskede os straks i den lille autentiske by Montgenevre, på grund af de charmerende smalle gader med smukke huse, og den sydvendte placering. Velkommen til Montgenevre - et autentisk og fredfyldt skiområde!

Eventyret er lige begyndt… Det er den følelse, du får, når du kommer til Montgenevre – den eneste franske del af det 400 km. store ”Via Lattea”-skiområde. Skisportsstedet på toppen af Col de Montgenevre i 1.860 meters højde, var et af de første i Frankrig og den første internationale konkurrence blev holdt tilbage i 1907.

Der er i den grad mulighed for at tage på oplevelse i de to nærliggende og lige så kendte skibyer Sestriere og Sauze d’Oulx i Italien. I kommer til at bo i Frankrig, men have mulighed for at stå på ski i Italien, hvor de brede bløde boulevarder er et must.

Vi forelskede os straks i den lille autentiske by Montgenevre på grund af de charmerende smalle gader, med smukke huse og den sydvendte placering. Fredfyldt og smukt ligger træhytterne mellem træerne, mens de snedækkede bjergsider indbyder til uforglemmelige skioplevelser for alle niveauer.

 

Langrend, off piste og helikopterski i Montgenevre

Man kan hyre en bjergguide og tage på eventyr i områderne med lettilgængelig off piste ad libitum, hvilket er noget vi anbefaler, hvis man er på udkig efter en uforglemmelig oplevelse.

Området omkring Montgenevre byder også på helikopterski for de interesserede, og selve byen inviterer til en hyggelig gåtur eller festlig afterski på nogle af de gode restauranter og barer.

I Montgenevre kan vi tilbyde hotel med 1/2-pension i både hele uger og korte uger. Vi kan også tilbyde lejligheder og chaletter.

 

Ta’ børnene og resten af familien med

Montgenevre er et oplagt skisportssted for børnefamilierne.

Er børnene for små til skiløb, eller er der deltagere, der ikke står på ski, så byder området på fantastiske vandreture og smukke scenerier. Vi kan også varmt anbefale en tur ned ad bjerget til den gamle befæstede by Briancon. Gå en tur på de toppede brosten i de gamle krogede gyder, snup en café på et hyggeligt sted eller nyd et måltid på en fabelagtig restaurant. Skal der franske specialiteter med hjem i kufferten, er der masser af både små og store forretninger at vælge mellem.

Bemærk: Børn på skiskole SKAL bære hjelm i Frankrig. I Italien er børn under 14 år påbudt at bære hjelm. Bøder kan gives, hvis reglerne ikke overholdes. 

 

Durancia spa og wellness

Durancia har de bedste forudsætninger for afslapning og selvforkælelse. Her har du adgang til både indendørs- og udendørs pool, saltvandsspa, sauna og meget mere. Det er muligt at bestille tid til forskellige skønhedsbehandlinger og massage.

Der findes også flere forskellige sportsfaciliteter, blandt andet fitnesscenter med moderne udstyr. Derudover er der en restaurant samt mulighed for at leje moderne møde- og konferencelokaler.

Bemærk: Herrer har kun adgang i Speedos og lignende - ikke badeshorts! Ved ankomst er det muligt at leje badetøj, badehåndklæde, badekåbe og badetøfler.

Se mere om Montgenevre i denne video

Webcams fra Montgenevre

Børsen-artikel om Montgenevre

Fakta om rejsemålet
Byens højde:
1854 m
Højeste skiløb:
2808 m
Total pistelængde:
390 km
Langrend:
50 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
39
Liftkap. pr. time:
108000
Fakta om pister
96 km
220 km
74 km
2808 m (Top) 1854 m (By)
Vil du vide mere om Montgenevre?

Kontakt os på telefon 7023 1819 eller udfyld nedenstående formular.  • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ