Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Gressoney

I det nordvestligste hjørne af Italien i Gressoney-dalen, en sidedal lige ved indgangen til Aostadalen, finder vi det lille område, Stafal. Stafal er et hyggeligt sted at blive indkvarteret
– helt perfekt for skiløb og ualmindeligt smukke alpeomgivelser.

Skiområdet er med sine 180 km pister et af Italiens største, og byder på fantastisk skiløb i uforligneligt smukke omgivelser. Vi tænker, at ordet Bjergtagende er det helt korrekte ord til at beskrive området i Monte Rosa ski.

Selve skiområdet er højt beliggende og velegnet til både letøvede og dygtige skiløbere, da pisterne er godt varieret. Her findes gode lange brede pister, som vi har stort set for os selv uanset hvornår på vinteren vi rejser. De mest rutinerede skiløbere kan med fordel kigge uden for pistekortet for at finde ekstra udfordringer – for her er der mulighed for noget af det bedste off-piste skiløb, man finder i Europa. Når vejret tillader det, er der også gode muligheder for at afprøve heliskiing med den lokale helikopter. En egentlig by er der ikke tale om – reelt er det mere en samling mindre hoteller, morgenmadspensioner, lejlighedskomplekser og 3-4 barer beliggende lige for foden af det imponerende og smukke bjerg Monte Rosa. Afterski og festniveau er noget man selv sørger for, da her som nævnt ikke er mange mennesker, men barerne er hyggelige og stemningen lokalt er god. Her er gode muligheder for at skabe den stemning og hygge vi ønsker, da de lokale er fantastisk åbne og imødekomne. Et oplagt valg hvis man er til autentisk alpestemning og virkelig lækkert skiløb i smukke, smukke omgivelser.

 

Fakta om rejsemålet
Byens højde:
1800 m
Højeste skiløb:
3550 m
Total pistelængde:
180 km
Langrend:
24 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
38
Storekabinelifter:
2
Kabinelifte:
7
Stolelifte:
19
T-lifter:
9
tallerkenlifte:
3
Liftkap. pr. time:
49137
Fakta om pister
47 km
123 km
10 km
3550 m (Top) 1800 m (By)
Vil du vide mere om Gressoney?

Kontakt os på telefon 7023 1819, via Facebook eller udfyld nedenstående formular.  • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ