Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Funäsdalen Sverige

Skirejser til Funäsdalen kan ikke bestilles online

Ønsker du at forespørge på en skirejse til Funäsdalen skal du kontakte vores rejsekonsulenter.

Med sine høje tinder, enestående natur og mange meter natursne, er Funäsdalen et fantastisk alpint skiområde. Læg dertil over 300 km præparerede langrendsspor i verdensklasse, og du har et sandt ski-paradis.

Funäsdalen er skandinaviens største skiområde. Det består af 5 skiområder; Tänndalen, Ramundberget, Funäsdalsberget, Tännäskröket och Kappruet, og hvert område har sine unikke pister og egenskaber. Sammen danner de ramme om 136 pister med skiløb for alle niveauer. Og med den gratis skibus er der rig mulighed for at få prøvet hele området af. Skiområdets længste nedfart er 2.100 meter.

Der findes 29 spisesteder i Funäsdalen – alt fra restauranter og cafeer, til små hytter der sælger små lokale delikatesser - så det er oplagt at nyde frokosten i terrænet imens man nyder den smukke natur.

Til vinteren 2014/2015 står den helt nye gondollift klar til at løfte dig op på toppen af Funäsdalsberget, og derfra tage hul på det fantastiske skiområde!

 

Masser af sne – ingen snekanoner

Intet andet sted i Sverige sner det så meget som det gør i Funäsdalen. I løbet af en almindelig vinter falder der 5 meter sne. Men både 7 og 8 meter sne er ikke uhørt. Af samme årsag er snekanoner et fremmedord i Funäsdalen. Sæsonen begynder i november og man kan stå på ski helt frem til slutningen af april.

Foruden alpint, off piste og langrend, er der mulighed for både aftenskiløb, snescooterkørsel, isklatring og heliskiing.

 

Sådan kommer du til Funäsdalen

Med 1 time og 30 minutter i direkte fly fra Kastrup til Trondheim lufthavn, og derefter 2 timer og 20 minutter i bus, er du på under 5 timer i Vildmarken eller på pisten.

Du kan også vælge at kører i bil - det tager ca. 10 timer fra København.

Se film fra Funäsdalen:  https://www.youtube.com/watch?v=H8M9ld9714M

Se hoteller

Fakta om rejsemålet
Byens højde:
500 m
Højeste skiløb:
1200 m
Total pistelængde:
83 km
Langrend:
300 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
39
Liftkap. pr. time:
38000
Fakta om pister
29 km
40 km
14 km
1200 m (Top) 500 m (By)
Vil du vide mere om Funäsdalen?

Glenn RetzKontakt Glenn på telefon 7023 1819 eller udfyld nedenstående formular.  • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ