Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Fieberbrunn

Fieberbrunn – uforglemmelig skiferie i den hemmelige alpeby.

Fieberbrunn betragtes som det hemmelige skiparadis for hele familien. Det snesikre skiområde op til over 2.000 m over havets overflade, er sammen med Skicircus Saalbach Hinterglemm, Leogang Fieberbrunn og Zell am See-Kaprun – et af Østrigs mest attraktive skiområde med 270 kilometer pister og 70 lifter.

Den idylliske by Fieberbrunn ligger i hjertet af Kitzbüheler alperne, og med mere end 100 snedage om året er byen meget snesikker.

Udover en masse aktiviteter for familien, så har byen naturligvis også gode muligheder for at opleve den gode østrigske afterski. Der findes et godt udbud af barer og restauranter, hvor man kan både nyde godt at spise og drikke efter en lang dag på ski. Byen er lille, men den har alt hvad man behøver til den perfekte skiferie.

Offpisteparadis, masser af freestyle og langrend.

Der er næsten endeløse pistekilometer at finde i Fieberbrunn og de omkringliggende skiområder, men mange skiløbere kommer hvert år til byen for at løbe offpiste. Fieberbrunn er kendt for at være et verdensklasse offpiste-paradis, og der afholdes hvert år flere internationale freeride-konkurrencer i området.     

Udover de mange pistekilometer, kan man også nyde at området er et de bedste langrendsområder i Tyrol. I Fieberbrunn er der opmærket ca. 25 kilometer løjper. Ligeledes er der masser af udfordringer til freestyle og snowboadløbere i form af flere snowparks for både begyndere og de mere erfarne udøvere.

Fieberbrunn er skiferie med masser af aktiviteter, skiløb i verdensklasse og med mulighed for nærhed og samvær for hele familien og for firmagrupper.

Fakta om pister
140 km
110 km
20 km
2020 m (Top) 780 m (By)
Fakta om rejsemålet
Byens højde:
780 m
Højeste skiløb:
2020 m
Total pistelængde:
270 km
Off-piste:
Ja
Vil du vide mere om Fieberbrunn?

Kontakt os på telefon 7023 1819, via Facebook eller udfyld nedenstående formular.Saalbach Hinterglem Leogang pistekort
  • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ