Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Fodboldrejser til England, Spanien og Italien

Oplev de største fodboldkampe i Europas fodboldmekkaer og storbyer. I samarbejde med SNE & SNÖ er du sikret en skræddersyet fodboldrejse ud over det sædvanlige.

Hvis du leder efter de 2 billigste billetter til en fodboldkamp i England er vi nødvendigvis ikke de bedste i Danmark. Men med over 10 års erfaring i at skræddersy fodboldrejser - efter dine ønsker og behov - behøver du ikke lede længere. Vi har agenter til de rigtige billetter og vi sammensætter den rigtige pakke med hotel, fly og transfer lige efter din smag.

 

Kombinérede fodboldrejser

Vi kender de gode restauranter, de bedste hoteller, samt kulturen og de lokales favoritsteder, i Europas store fodboldbyer. Hvorfor ikke kombinere fodboldrejsen med eksempelvis besøg på vingård, kulturelle besøg eller andre events?

Vi har gennemført over 100 skræddersyede fodboldrejser til La Liga, Premier League, Serie A og Champions League. Vores speciale er Spanien hvor vi siden 2007 har fulgt Mallorca, Getafe, de store hovedstadsklubber Real Madrid og Atletico Madrid, samt selvfølgelig FC Barcelona.

Kontakt os for inspiration til at sammensætte jeres skræddersyede pakkerejse til den næste store fodboldoplevelse.

 

Vil du vide mere om fodboldrejser?

 

 

 


"Glenn Retz fra SNE & SNÖ forstår at lave spændende og unikke firmaarrangementer. Han er nem at samarbejde med, og sætter sig godt ind i vores ønsker og har lavet nogle uforglemmelige arrangementer, som efterlader en yderst positiv oplevelse hos vores kunder. Vi havde i februar 2020 et 3-dages vinterseminar med utraditionelle mødelokaler og en snescooter safari som alt sammen blev perfekt eksekveret. Arrangementet har bragt os tættere på vores kunder, og har efterfølgende gjort vores samarbejde betydeligt lettere, i forhold til vores store og toneangivende kunder."

Kim Dahl, Key Account Director for Knauf A/S

 

 

 

 

By Retz

By Retz er jeres erhvervsrejsebureau og kompetente samarbejdspartner, hvad enten det gælder traditionelle firmarejser eller skræddersyede events. Vi har mere end 25 års erfaring med at servicere hundredvis af erhvervskunder og firmagrupper, og det brænder vi stadig for. Gennem årene har vi oplevet stigende efterspørgsel på vores koncept: Firmarejser, hvor seriøst, fagligt indhold går hånd i hånd med nye udfordringer og unikke oplevelser. Dem skræddersyer vi, så de matcher jeres ønsker og behov.

Som virksomhed er vi i konstant udvikling, selv aktivt rejsende og altid på udkig efter nye, spændende destinationer og oplevelsesmuligheder, der kan gøre firmarejsen til noget ganske særligt. Vores mål at skabe resultater og positiv vækst for vores kunder. Vi stræber altid efter at skræddersy det bedste produkt til dig og dine gæster, så I får en unik oplevelse med et højt niveau af komfort og service. Vel at mærke til rimelige priser. Det skal være perfekt og gennemtænkt fra helhed til detalje og fra tanke til eksekvering.

7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ