Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Lenzerheide Schweiz

Et af verdens bedste skiområder med masser af sol og høj snesikkerhed, beliggende i idylliske Schweiz.

Lenzerheide er både familieegnet og har nogle af alpernes bedste muligheder for off-piste. 

De to kendte ferieregioner Arosa og Lenzerheide har været forbundet siden åbningen af Urdenbahn i januar 2014, forbindelsen har skabt 225 kilometer perfekt præparerede pister for alle niveauer af skiløbere og snowboardere. 

Placeringen af Lenzerheide giver garanti for god sne, men også for virkelig mange solskinstimer. Arosa Lenzerheide er blevet vurderet som et af verdens bedste skisportssteder takket være områdets høje beliggenhed, Rothorn i næsten 3.000 meters højde udgør centrum af det smukke område. De moderne lifter og områdets avancerede muligheder for at lave kunstsne, gør det muligt at nyde hvert sekund af ferien. 

Området har en masse at tilbyde alle skiløbere: Udover eminente muligheder for off-piste er der snowpark, som byder på hop og rails til freestyleløberen. For dem, der foretrækker et mere afslappet tempo, byder byen også på naturskønne langrendsløjper, der snor sig gennem snedækkede skove og enge.

Men det sjove stopper ikke på pisterne! Lenzerheide byder også på et væld af andre spændende vinteraktiviteter: Livlig afterski, kælkebakker, vandreture, skøjteløb og curling.

Lenzerheide byder også på hyggelige bjerghytter og restauranter, både oppe i området og i byen. Nyd traditionelle schweiziske retter, forkæl dig selv med schweizisk fondue mens du nyder en betagende udsigt over alperne, eller nap en sandwich i sneen, så du kan bruge den gode sne optimalt. 

Området ligger tæt på Zürich lufthavn, hvorfor det er ideelt til både korte ture og til hele uger. 

 

Afterski, hyggelige barer og natklubber i  Lenzerheide

Cocktailbar
Hyggelig lille cocktailbar på hovedgaden i Lenzerheide. Her finder du lækre cocktails, gode øl og hapsere til at stille den lille sult. Cocktailbar www.sipaway.ch

Afterski
Chilihütta er nok den hotteste skihytte i Lenzerheide. Beliggende direkte på skibakken og snowparken, mellem Stätzertäli og Stätzerhorn lifterne. Hytteteamet varmer hver dag gæsterne  op med god musik og den berømte hjemmelavede chili. Et besøg i hytten, er spækket med specialiteter og lækre drinks, spændende koncerter og DJ-sæt . Her kan du feste med dine rejsekammerater til langt ud på aftenen.

Chilihütta er den unikke hytteoplevelse i Lenzerheide. www.chilihuetta.ch

Pub
Den autentiske irske pub i Lenzerheide. Guinness serveres på fad, såvel som andre specialiteter for ølelskerne. Et stort udvalg af fin whisky, gin, vodka og rom fuldender tilbuddet. Billard og dart er naturligvis også tilgængelige. www.centralpub.ch

Diskotek
The Cinema Club. Beliggende i hjertet af Lenzerheide, er Cinema Club blevet områdets hotspot for at gå ud, feste og danse. Fest til ud på de små timer til den hotteste musik.

Om vinteren hver onsdag, fredag og lørdag fra kl. 22.00 kurhaus.com/cinema-club

 

Skileje på hotellet

Når du bor på Revier Mountain Lodge har du mulighed for at leje skiudstyr hjemmefra, så det er klar til jer, når I ankommer. Hotellet har egen  topmorderne skiudlejning med alt fra de bedste carving ski til de mest alsidige all-mountain og freeride ski - med andre ord har de noget for enhver smag.

Fakta om rejsemålet
Byens højde:
1475 m
Højeste skiløb:
2865 m
Total pistelængde:
225 km
Langrend:
56 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
40
Fakta om pister
110 km
87 km
28 km
2865 m (Top) 1475 m (By)
Vil du vide mere om Lenzerheide?

Kontakt os på telefon 7023 1819, via Facebook eller udfyld nedenstående formular.  • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ