Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Lenzerheide Schweiz

NYHED til vinteren 2023/2024!

Forestil dig at glide ned ad uberørte pister og svælge i den rene glæde ved vintersport. Lenzerheide, beliggende i hjertet af de schweiziske alper, er et vinterparadis, der lover uforglemmelige eventyr for alle skientusiaster.

Med 225 kilometer perfekt præparerede pister tilbyder Lenzerheide noget for alle niveauer af skiløbere og snowboardere. Fra blide skråninger til udfordrende sorte pister, finde du et udvalg af terræn, der passer til din stil. Og med moderne lifter og faciliteter kan du nyde en problemfri skioplevelse.

Freestyle-entusiaster kan vise deres færdigheder i snowparken, som byder på hop, rails og forhindringer for skiløbere og snowboardere på alle niveauer. Og for dem, der foretrækker et mere afslappet tempo, byder området også på naturskønne langrendsløjper, der snor sig gennem snedækkede skove og enge.

Men det sjove stopper ikke på pisterne! Lenzerheide byder også på et væld af andre spændende vinteraktiviteter: Vilde kælkebakker, vandreture, skøjteløb og curling. Og for de mindste er der en dedikeret skiskole og masser af snelegeområder for at holde dem underholdt.

Når det er tid til at varme op, byder Lenzerheides hyggelige bjerghytter og restauranter på en dejlig kulinarisk oplevelse. Nyd traditionelle schweiziske retter, forkæl dig selv med schweizisk ostefondue, eller prøv et internationalt køkken, mens du nyder en betagende udsigt over alperne.

Og med en række indkvarteringer, fra rustikke hytter til luksuriøse hoteller, tilbyder Lenzerheide en varm og indbydende atmosfære, der vil gøre din skiferie helt speciel.

Fakta om rejsemålet
Byens højde:
1475 m
Højeste skiløb:
2865 m
Total pistelængde:
225 km
Langrend:
56 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
40
Fakta om pister
110 km
87 km
28 km
2865 m (Top) 1475 m (By)
Vil du vide mere om Lenzerheide?

Kontakt os på telefon 7023 1819, via Facebook eller udfyld nedenstående formular.  • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ