Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Mürren Schweiz

Mürren – kulissen fra James Bond-filmen 'I Hendes Majestæts Hemmelige Tjeneste'. Beliggende på en hylde oven for Lauterbrunnen er dette sand postkortidyl. For at komme til byen skal man først med en kabinelift og derefter en kort togtur. Den lille bilfri landsby byder på nogle få hoteller, traditionelle alpehytter hvor sneen ligger tungt på taget, små barer, cafeer, curlingbaner samt svømme- og sportshal. Mürren er den moderne vintersportturismes vugge, hvor de første englændere allerede ankom for 150 år siden og i 1912 kom den første lift. Oven for byen breder områdets pister og nogle af Schweiz’s mest krævende nedfarter sig. Øverst i næsten 3.000 moh troner 'Piz Gloria'-restauranten der var Blofelds – i Telly Savalas skikkelse – roterende dagligstue. Filmen er som en af de eneste næsten udelukkende filmet her i området. Alle kan nu reservere bord i restauranten og nyde den formidable 360 grader udsigt til 200 bjergtoppe. Under restauranten er et museum dedikeret til 007 og filmoptagelserne. De erfarne skiløbere tager den lange sorte piste ned mens alle andre nyder udsigten fra kabineliften.

Jungfrau Ski Region

Omgivet af navnkundige tinder som Eiger, Jungfrau og Mönch ligger et af de smukkeste skiområder vi har præsenteret. 3 hyggelige byer og 3 skiområder med hver sine karakteristika. Her er noget for hele familien, firmaet, klubben og vennerne. Da alle byer og skiområder kan nås med tog og kabinelifter er det også let for de der ikke står på ski at komme rundt. Endvidere byder området på et væld af oplevelser uden ski.

Jungfrau er skiferie på den gamle måde, hvor man rejste med tog i adstadigt tempo. Man kobler fra og har tid til at nyde det fantastiske landskab. Der er 5 o’clock tea på hotellet og ild i pejsen. Lifter og pister er topkvalitet, byerne er charmerende og landskabet er uovertruffen. At kunne tage toget næsten til bjergets top og Europas højest beliggende togstation i 3454 moh er noget helt specielt og de bilfri byer giver en nærmest meditativ ro. Skiløbet veksler mellem de virkelig udfordrende sorte pister, brede røde boulevarder og blide blå bakker til begynderne – og man kan næsten altid tage kabinen eller toget ned, skulle man blive træt eller udfordret over evne.

Se webcam fra Jungfrau Ski Region her: Webcam

Fakta om rejsemålet
Byens højde:
1631 m
Højeste skiløb:
2930 m
Længste nedkørsel:
12 km
Total pistelængde:
206 km
Langrend:
30 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
41
Storekabinelifter:
3
Kabinelifte:
7
Stolelifte:
18
T-lifter:
16
Transfertid:
2:00
Fakta om pister
65 km
107 km
34 km
2930 m (Top) 1631 m (By)


Jungfrau Ski - Top of Europe
  • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ