Kite- og windsurf sammen med dine kunder eller kollegaer

Adrenalinen pumper i blodbanerne og lykkefølelsen strømmer gennem min krop, når endorfinerne udløses. Jeg smiler, og livet er bare dejligt. Sådan har jeg det, når jeg slipper 'taget' i hverdagens trummerum, og bliver et med havet, bølgerne, solen og min kite. Det har været min drivkraft for at lave eventrejser i mange år – at kunne videregive den fantastisk følelse, det er at være i ét med naturen. En følelse som jeg længes efter, kender og smiler over lige nu, bare ved tanken.

For mig handler det om at være ét med naturen og dens kræfter året rundt – nemlig i bjergene med sneen og mine ski om vinteren og på havet med vinden, bølgerne og min kite om sommeren.

Det er i disse øjeblikke, jeg finder nærværet og den dybe ro og glæde. Det er i disse øjeblikke, jeg tænker kreativt. Det er i disse øjeblikke, du som virksomhedsejer eller -leder får tid til at inspirer og socialisere med dine kunder eller kollegaer på en helt ny og fantastisk måde.

Jeg har længe ledt efter det perfekte spot at kitesurfe på, hvor det er varmt, solen skinner og hvor der med garanti er termiske vinde mindst 5 timer om dagen. Gennem intens research og søgen har jeg fundet Danmarks og nogle af Europas bedste spots - hvad enten man er nybegynder eller øvet.

Fælles for alle stederne er optimale forhold til at kitesurfe, hvor jeg sammen med højt kvalificerede instruktører kan tage vores gæster med og forene min passion for kitesurfing med masser af sol og varme, strandliv og afslapning. Naturligvis kombineret med muligheden for at lære at surfe under trygge og sikre rammer, med de bedste instruktører og på bedste strandhoteller i verden.

Hvad siger vores gæster?

 

"Glenn Retz fra SNE & SNÖ forstår at lave spændende og unikke firmaarrangementer. Han er nem at samarbejde med, og sætter sig godt ind i vores ønsker og har lavet nogle uforglemmelige arrangementer, som efterlader en yderst positiv oplevelse hos vores kunder. Vi havde i februar 2020 et 3-dages vinterseminar med utraditionelle mødelokaler og en snescooter safari som alt sammen blev perfekt eksekveret. Arrangementet har bragt os tættere på vores kunder, og har efterfølgende gjort vores samarbejde betydeligt lettere, i forhold til vores store og toneangivende kunder."
Kim Dahl, Key Account Director for Knauf A/S

 

"Vi har sammen med vores kunder rejst med SNE & SNÖ i mange år og 2022 var ingen undtagelse. Turen gik til Saalbach i Østrig. Vi havde igen en SUPER tur - og kæmpestor ros til SNE & SNÖ guiderne på stedet."
Henning Kristensen, Scandinova

 

★ ★ ★ ★ ★

Se vores flere end 700 anmeldelser på Trustpilot ›

Skal vi arrangere jeres næste firmatur?​


Kontakt os i dag og få vores bud på jeres næste skræddersyede firmarejse.

Xenia Rasmussen

Xenia Rasmussen
xr@snesno.dk

Mikkel Kofoed

Mikkel Kofoed
mk@snesno.dk

Brian Yttesen

Brian Yttesen
by@snesno.dk

Morten Alling

Morten Alling
ma@snesno.dk

Glenn Retz

Glenn Retz
Direkte 4041 3363
gr@snesno.dk

SNE & SNÖ corporate events

Telefon 7023 1819
Mandag - fredag kl. 9 - 16

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig

SNE & SNÖ er jeres kompetente og erfarne samarbejdspartner, hvad enten det gælder traditionelle firmarejser eller skræddersyede events. Vi har mere end 25 års erfaring med at servicere hundredvis af erhvervskunder og firmagrupper, og det brænder vi stadig for.

Igennem årene har vi oplevet en stigende efterspørgsel på vores koncept: Firmarejser, hvor fagligt indhold går hånd i hånd med unikke oplevelser, skræddersyet efter jeres ønsker og behov.

Som virksomhed er vi i konstant udvikling, selv aktivt rejsende og altid på udkig efter nye, spændende destinationer og oplevelsesmuligheder, der kan gøre firmarejsen til noget ganske særligt. Vores mål er at skabe resultater og positiv vækst for vores kunder.

Se mere om vores firmarejser

7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ