Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Zell am See

Midt i de østrigske alper finder man det fantastiske skiområde Zell am See - Kaprun.

Her får man skiløb i topklasse, en charmerende by med små hyggelige gader og butikker, samt restauranter og diskoteker for enhver smag. Med Zeller sø på den ene side og pisterne på den anden side af byen, er her alt hvad man kan drømme om.

Skiløbet

Skiløbet i Zell am See er varierende og højtbeliggende. Skibyen ligger i 756 moh. og højeste skiløb er i 3029 moh. Med denne højde, og det at store dele af området er  beliggende over 1.400 moh, er du garanteret skiløb i særklasse og snegaranti over hele sæsonen.

Til sæsonstart 2019/2020 åbner en ny hovedlift, som forbinder Zell am See med nabodestinationen Saalbach, så nu får du endnu mere skiløb! Dermed bliver skiområdet endnu større, og liftkortet gælder nu til 409 km pister og 121 lifter. Tag med guiderne på pistevisning og udforsk flere pister. 

I Zell am See tilbyder vi dansk skilærer igennem hele sæsonen - uanset om du er nybegynder eller rutineret skiløber, der blot skal have skærpet teknikken lidt.

Zell am See
I gåafstand fra alle vores indkvarteringer ligger Schmittenhöhe, området der tilbyder skiløb for alle niveauer. De mange begynder pister oppe i område hvor skiskolerne holder til, de rundt omliggende røde pister for de mere øvet skiløbere og så området der med god grund kaldes ”Den Sorte Gryde” med indtil flere sorte pister, udgør tilsammen skiområdet Zell am See.

Spræt ud over det store skipanorama finder man de velkende Østrigske hytter, der alle tilbyder ægte Østrigsk skistemning og et stort menukort.

Udsigten for Schmittenhöhen er helt unik, mod vest ser man over til skiområdet Saalbach, mod øst ud over byen og den flotte Zeller sø. Mod syd ser man byen Kaprun og, højere end alt andet, Kitzsteinhorn-gletscheren.

Kaprun
Gletscheren Kitzsteinhorn ligger kun 30 min fra Zell am See og kan med sine 3.029 højdemeter udfordre selv den bedste skiløber. Her er blå og røde pister, samt gode muligheder fro offpist.

Fra toppen kan man se ud over alperne og mere end 30 bjergtoppe på over 3.000 meter.

Gletcheren tilbyder meget andet end fantastisk udsigt; godt skiløb, gode restauranter og barer, og man finder også et væld af aktiviteter som bland andet iglo-byen, isskulpturer og testcenter. Kitzsteinhorn skal opleves og er en perfekt udflugt for en eller flere dage.

Afterski & natteliv

Når skidagen slutter er der stadig mange oplevelser i vente. På vej ned af pisten ligger op til flere hyggelige beværtninger, der tilbyder afterski-stemning på ægte østrigsk maner. Også nede i byen finder man et utal af barer med muligheder for at svinge skistøvlerne til velkendte schlager-hits, til langt ud på natten. For de friske byder nattelivet på diskoteker og bare der alle ligger i det hyggelige centrum, hvor aftnerne summer af liv og god stemning. 

Restauranter & shopping

Zell am See byder på et bredt udvalg af spisesteder for enhver smag og i alle prisklasser. Med alt fra gode pizzeriaer og traditionelle østrigske restauranter til mere moderne køkkener, er her noget for enhver smag.

Fakta om rejsemålet
Byens højde:
756 m
Højeste skiløb:
3029 m
Længste nedkørsel:
7 km
Total pistelængde:
409 km
Langrend:
200 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
121
Storekabinelifter:
5
Kabinelifte:
36
Stolelifte:
39
T-lifter:
45
Liftkap. pr. time:
199844
Fakta om pister
198 km
160 km
51 km
3029 m (Top) 756 m (By)
Vil du vide mere om Zell am See?

Kontakt os på telefon 7023 1819 eller udfyld nedenstående formular.Alpin Card skicircus Saalbach - Pistekort over Saalbach, Hinterglemm, Leogang, Fieberbrunn, Zell am See og Kaprun
  • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ