Bestil din skirejse her
Du kan også kontakte os på

Zell am See

Midt i de østrigske alper finder man det fantastiske skiområde Zell am See - Kaprun.

Her får man skiløb i topklasse, en charmerende by med små hyggelige gader og butikker, samt restauranter og diskoteker for enhver smag. Med Zeller sø på den ene side og pisterne på den anden side af byen, er her alt hvad man kan drømme om.

Skiløbet

Liftkortet inkluderer over 130 km piste, der strækker sig fra 756 til 3.029 moh, og betjenes af 57 moderne lifter. Med denne højde, og det at over 70% af områdeter  beliggende over 1.400 moh, er man garanteret skiløb i særklasse og snegaranti over hele sæsonen.

I Zell am See tilbyder vi dansk skilærer igennem hele sæsonen - uanset om du er nybegynder eller rutineret skiløber, der blot skal have skærpet teknikken lidt.

Zell am See
I gåafstand fra alle vores indkvarteringer ligger Schmittenhöhe, området der tilbyder skiløb for alle niveauer. De mange begynder pister oppe i område hvor skiskolerne holder til, de rundt omliggende røde pister for de mere øvet skiløbere og så området der med god grund kaldes ”Den Sorte Gryde” med indtil flere sorte pister, udgør tilsammen skiområdet Zell am See.

Spræt ud over det store skipanorama finder man de velkende Østrigske hytter, der alle tilbyder ægte Østrigsk skistemning og et stort menukort.

Udsigten for Schmittenhöhen er helt unik, mod vest ser man over til skiområdet Saalbach, mod øst ud over byen og den flotte Zeller sø. Mod syd ser man byen Kaprun og, højere end alt andet, Kitzsteinhorn-gletscheren.

Kaprun
Gletscheren Kitzsteinhorn ligger kun 30 min fra Zell am See og kan med sine 3.029 højdemeter udfordre selv den bedste skiløber. Her er blå og røde pister, samt gode muligheder fro offpist.

Fra toppen kan man se ud over alperne og mere end 30 bjergtoppe på over 3.000 meter.

Gletcheren tilbyder meget andet end fantastisk udsigt; godt skiløb, gode restauranter og barer, og man finder også et væld af aktiviteter som bland andet iglo-byen, isskulpturer og testcenter. Kitzsteinhorn skal opleves og er en perfekt udflugt for en eller flere dage.

Afterski & natteliv

Når skidagen slutter er der stadig mange oplevelser i vente. På vej ned af pisten ligger op til flere hyggelige beværtninger, der tilbyder afterski-stemning på ægte østrigsk maner. Også nede i byen finder man et utal af barer med muligheder for at svinge skistøvlerne til velkendte schlager-hits, til langt ud på natten. For de friske byder nattelivet på diskoteker og bare der alle ligger i det hyggelige centrum, hvor aftnerne summer af liv og god stemning. 

Restauranter & shopping

Zell am See byder på et bredt udvalg af spisesteder for enhver smag og i alle prisklasser. Med alt fra gode pizzeriaer og traditionelle østrigske restauranter til mere moderne køkkener, er her noget for enhver smag.

Se hoteller

Destinationsfakta
Byens højde:
756 m
Højeste skiløb:
3029 m
Længste nedkørsel:
7 km
Total pistelængde:
138 km
Langrend:
200 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
57
Storekabinelifter:
4
Kabinelifte:
7
Stolelifte:
17
T-lifter:
27
Liftkap. pr. time:
79844
Pistefakta
  58 km blå pister
  49 km røde pister
  31 km sorte pister
Vil du vide mere om Zell am See?

Sandra SundwallKontakt Sandra på telefon 7023 1819 eller udfyld nedenstående formular.

  • Filtre:
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ