Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Italien: Skiferie med gastronomi, charme og enestående pister


Hvis du er til enestående natur, yderst velpræparerede pister, lækker mad og vin fra det italienske køkken, samt hygge og afslapning, så anbefaler vi en skiferie i Italien.

Vores mest populære rejsemål i Italien, Limone Piemonte, er perfekt til en weekendtur eller hvis du ønsker en billig skiferie, der er mere end blot skiløb. Regionen Piemonte er verdenskendt for bl.a. sine berømte vine og trøfler, men det er ikke det eneste området har at byde på. Hvis du lægger vægt på perfekt præparerede pister, en hyggelig by, lokale delikatesser, god mad, og livsnyder-atmosfære, krydret med italiensk charme og alpernes billigste priser - så er Limone Piemonte lige præcis dét.

 

Skiløb uden grænser

I Claviere, der ligger i det fantastiske Via Lattea kun 10 minutter fra Montgenevre, tilbyder vi både ophold på hotel og på det helt unikke Sporthotel - der ligger oppe på bjerget, og midt på pisten. I den modsatte ende af 'mælkevejen' Via Lattea ligger Sestriere, som i mange år har været et af danskernes foretrukne skiområder i Italien. Her får du, ligesom i resten af Via Lattea, fantastisk skiløb med masser af off piste muligheder. Efter Vinter OL i Torino i 2006, hvor flere af disciplinerne blev afholdt i og omkring Sestriere, har byen fået et ekstra løft med bl.a. restaureringer, nye hoteller og nye restauranter. Alt sammen med til at gøre Sestriere endnu mere populært!

Et andet af vores meget populære skiområder er Cervinia. Her får du sublimt skiløb over grænsen til Schweiz i det 360 km store Cervinia-Zermatt skiområde. Vi tilbyder både ophold på hotel og i lejligheder.

 

7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ