Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Livigno

Livigno er en populær skidestination beliggende i det nordlige Italien, tæt på grænsen til Schweiz, i en højde af 1.816 meter over havets overflade. Livigno er kendt for sine fremragende skifaciliteter og tiltrækker hvert år skiløbere og snowboardere fra hele verden. 

Perfekt for Skientusiaster

Livigno er især eftertragtet på grund af sit effektive liftsystem, der sørger for, at man sjældent oplever de liftkøer, der kan opleves på andre destinationer. Selvom pisterne måske ikke er de mest udfordrende i verden, er de utroligt velpræparerede og velegnede til skiløbere på alle niveauer. Sneforholdene i Livigno er pålidelige, så man kan være sikker på en god oplevelse uanset tidspunktet på sæsonen. I Livigno har du mulighed for at prøve Heli-skiing, men også mountainbiking på sneen samt mange andre ting.

Toldfri Shopping

En af Livignos unikke fordele er dens toldfri status. Byen er et sandt indkøbsmekka, hvor man kan finde alt fra luksusvarer til dagligdagsprodukter til favorable priser. Dette gør Livigno til et attraktivt rejsemål for danskere og andre turister, der ønsker at kombinere deres skiferie med shoppingmuligheder.

En Uforglemmelig Skiferie

Samlet set tilbyder Livigno en skiferie med en fantastisk kombination af godt skiterræn, effektive liftsystemer og fremragende sneforhold. Dens status som toldfri zone tilføjer en ekstra dimension til oplevelsen, hvilket gør det til en uforglemmelig destination for alle, der elsker både skiløb og shopping.

Fakta om rejsemålet
Byens højde:
1816 m
Højeste skiløb:
2796 m
Total pistelængde:
115 km
Langrend:
30 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
32
Fakta om pister
37 km
29 km
37 km
12 km
2796 m (Top) 1816 m (By)
Vil du vide mere om Livigno?

Kontakt os på telefon 7023 1819, via Facebook eller udfyld nedenstående formular.  • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ