Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Randonée i de norske fjelde

Randonée skiløb i Tromsø for grupper på 6-8 personer

Tromsø, Nordens Paris eller Den arktiske hovedstad, som byen også bliver kaldt. Tromsø ligger 350 kilometer nord for polarcirklen og er den 12. største by i Norge med 80.000 indbyggere. Tromsø er en universitetsby med et levende natteliv og en lang række gode restauranter, somr får deres råvarer fra de lokale arktiske producenter. Byen er certificeret som bæredygtigt rejsemål, en blåstempling der gives til byer, der arbejder systematisk med at reducere turismens negative påvirkninger.

 

Randonée skiløb er det nye sort blandt erfarne skiløbere i hele verden

Tromsø er det ideelle rejsemål til Randonée, især hvis I vil prøve at stå på ski fra toppen af et fjeld direkte ned til Atlanterhavet med et fald fra 1.500 m.o.h. ned til 0 m.o.h. I vil med stor sandsynlighed opleve det magiske nordlys, og måske se hvaler i fjorden og lokale fiskere på jagt efter dagens fangst, imens I suser ned mod havet sammen med en af vores dygtige lokale bjergguider.

Vi skræddersyr randonée-turen efter jeres behov, men foreslår, at I har base i Tromsø, da alle de bedste steder og ture kan nås med bil fra hotellet på en halv til halvanden time. Derved sikrer vi jer, at I kun står på ski hvor sneen, vejret og sikkerheden er i top. Lidt afhængig af jeres ambitionsniveau og erfaring, vil guiden Torben bl.a. tage jer med på randonée i Lyngen Alpes, Kvaløya, Kalfjorden og Senja og det magiske bjerg blåmand - eller måske til et af hans andre hemmelige steder. Torben er en erfaren bjergguide og underviser bl.a. i lavinefare, når han ikke arbejder som brandmajor.

 

Fjeldski eller Randonée-ski

SNE & SNÖ har en god samarbejdspartner i Tromø, der udlejer og sælger alt det bedste indenfor Fjeldski og Randonée-ski.

 

 

 

 

Randonee i Troms - Fotograf: Svein Petter Aagård

 

 

 

 

Meget mere end skiløb

Ud over skiløb, har vi har stor erfaring med at arrangere hundeslædekørsel og bygge lavoer, hvis I er friske på en overnatning på fjeldet. Eller måske I har mere lyst til snescooter-safari på fjeldet eller en dag på havet i en hurtig RIB-båd.

 

 

 

 

Nordlys og midnatssol

At se nordlyset danse over nattehimlen står højt på mange rejsendes ønskesedler, og Norge er et af de bedste steder at opleve dette magiske naturfænomen med egne øjne.

i Tromsø er der om sommeren, grundet placering så langt nord for polarcirklen, midnatssol i en hel måned. Det er et paradis for vandring, fiskeri og cykling i de lange, lyse sommernætter.

 

 

 


"Glenn Retz fra SNE & SNÖ forstår at lave spændende og unikke firmaarrangementer. Han er nem at samarbejde med, og sætter sig godt ind i vores ønsker og har lavet nogle uforglemmelige arrangementer, som efterlader en yderst positiv oplevelse hos vores kunder. Vi havde i februar 2020 et 3-dages vinterseminar med utraditionelle mødelokaler og en snescooter safari som alt sammen blev perfekt eksekveret. Arrangementet har bragt os tættere på vores kunder, og har efterfølgende gjort vores samarbejde betydeligt lettere, i forhold til vores store og toneangivende kunder."

Kim Dahl, Key Account Director for Knauf A/S

 

 

 

 

Bestil randonée-skiferie

Vi skræddersyr og tilpasser alle vores randonée-rejser efter dine ønsker.
Kontakt vores rejsekonsulenter på telefon 7023 1819 eller send en e-mail til kontakt@skirejser.dk.

 

7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ