Randonée i de norske fjelde

Randonee i Tromsø

Tromsø er det ideelle rejsemål til randonee og du vil stå på ski fra toppen af et fjeld direkte ned til Atlanterhavet med et fald fra 1.500 m.o.h. ned til 0 m.o.h. Du vil med stor sandsynlighed opleve det magiske nordlys og måske se hvaler i fjorden og lokale fiskere på jagt efter dagens fangst, imens du med en af vores lokale og dygtige bjergguider suser ned mod havet.

Tromsø, Nordens Paris eller Den Arktiske Hovedstad, som byen også bliver kaldt, ligger 350 kilometer nord for polarcirklen. Kært barn har mange navne og det har Nordnorges største by også – det er den 12. største i Norge med 80.000 indbyggere. Tromsø er en universitetsby med et levende natteliv og en lang række gode restauranter, der får deres råvarer fra de lokale arktiske producenter. Byen er certificeret som bæredygtigt rejsemål, en blåstempling, der gives til byer, der arbejder systematisk med at reducere turismens negative påvirkninger.

Vi skræddersyer randonee-turen efter jeres behov. Grundet Tromsøs noget afsidesliggende lokalitet og størrelse foreslår vi at I har base i Tromsø da alle de bedste spots og ture med bil kan nås inden for 30 - 90 minutter. Derved sikre vi jer at I kun står på ski hvor sneen, vejret og ikke mindst sikkerheden er i top. Lidt afhængigt af jeres ambitionsniveau og erfaring vil guiden blandt andet tage jer med på randonee i Lyngen Alpes, Kvaløya, Kalfjorden og Senja og det magiske bjerg blåmand eller måske på et af hans andre hemmelige spots. Torben er en meget erfaren bjergguide og er uddannet redningsføre og underviser i lavinefare og arbejder i det private som brandmajor i Tromsø.

Er det ikke nok har vi stor erfaring med at arrangere hundeslædekørsel med huskier og bygge lavoer oppe på fjeldet til at overnatte i eller måske en dag på havet i en hurtig RIB-båd eller en snescootersafari på fjeldet.

SNE & SNÖ har en rigtig god samarbejdspartner i Tromø som udlejer og sælger alt det bedste indenfor Fjellski og Randonee-ski.

Meget mere en skiløb

Ud over skiløb, har vi har stor erfaring med at arrangere hundeslædekørsel og bygge lavoer, hvis I er friske på en overnatning på fjeldet. Eller måske I har mere lyst til snescooter-safari på fjeldet eller en dag på havet i en hurtig RIB-båd.

Hundeslæde
Lavvo

Nordlys og midnatssol

At se nordlyset danse over nattehimlen står højt på mange rejsendes ønskesedler, og Norge er et af de bedste steder at opleve dette magiske naturfænomen med egne øjne.

I Tromsø er der om sommeren, grundet placering så langt nord for polarcirklen, midnatssol i en hel måned. Det er et paradis for vandring, fiskeri og cykling i de lange, lyse sommernætter.

Nordlys over Tromsø
Midnatssol over Tromsø

Hvad siger vores gæster?

 

"Glenn Retz fra SNE & SNÖ forstår at lave spændende og unikke firmaarrangementer. Han er nem at samarbejde med, og sætter sig godt ind i vores ønsker og har lavet nogle uforglemmelige arrangementer, som efterlader en yderst positiv oplevelse hos vores kunder. Vi havde i februar 2020 et 3-dages vinterseminar med utraditionelle mødelokaler og en snescooter safari som alt sammen blev perfekt eksekveret. Arrangementet har bragt os tættere på vores kunder, og har efterfølgende gjort vores samarbejde betydeligt lettere, i forhold til vores store og toneangivende kunder."
Kim Dahl, Key Account Director for Knauf A/S

 

"Vi har sammen med vores kunder rejst med SNE & SNÖ i mange år og 2022 var ingen undtagelse. Turen gik til Saalbach i Østrig. Vi havde igen en SUPER tur - og kæmpestor ros til SNE & SNÖ guiderne på stedet."
Henning Kristensen, Scandinova

 

★ ★ ★ ★ ★

Se vores flere end 700 anmeldelser på Trustpilot ›

Skal vi arrangere jeres næste firmatur?​


Kontakt os i dag og få vores bud på jeres næste skræddersyede firmarejse.

Xenia Rasmussen

Xenia Rasmussen
xr@snesno.dk

Mikkel Kofoed

Mikkel Kofoed
mk@snesno.dk

Brian Yttesen

Brian Yttesen
by@snesno.dk

Morten Alling

Morten Alling
ma@snesno.dk

Glenn Retz

Glenn Retz
Direkte 4041 3363
gr@snesno.dk

SNE & SNÖ corporate events

Telefon 7023 1819
Mandag - fredag kl. 9 - 16

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig

SNE & SNÖ er jeres kompetente og erfarne samarbejdspartner, hvad enten det gælder traditionelle firmarejser eller skræddersyede events. Vi har mere end 25 års erfaring med at servicere hundredvis af erhvervskunder og firmagrupper, og det brænder vi stadig for.

Igennem årene har vi oplevet en stigende efterspørgsel på vores koncept: Firmarejser, hvor fagligt indhold går hånd i hånd med unikke oplevelser, skræddersyet efter jeres ønsker og behov.

Som virksomhed er vi i konstant udvikling, selv aktivt rejsende og altid på udkig efter nye, spændende destinationer og oplevelsesmuligheder, der kan gøre firmarejsen til noget ganske særligt. Vores mål er at skabe resultater og positiv vækst for vores kunder.

Se mere om vores firmarejser

7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ