Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Engelberg Schweiz

Skirejser til Engelberg kan ikke bestilles online

Ønsker du at forespørge på en skirejse til Engelberg skal du kontakte vores rejsekonsulenter.

Engelberg er en skøn gammel og idyllisk klosterby, og samtidig alt det man ville forvente af et rigtigt schweizisk skisportssted.

Engelberg er en perle beliggende i de smukke schweiziske alper. Byen ligger smukt for enden af dalen af samme navn og omkranses af indtil flere bjergtoppe på over 3.000 meter. Her finder du en af de ældste landsbyer, helt tilbage fra det 12. århundrede.

Skiløbet starter fra byens højde i 1.050 Moh og er fordelt på de to bjerge, Titlis og Brunni, hvoraf Titlis byder på noget af det højeste faldmeter i alperne. Den længste nedfart har en højdeforskel på 2.000 højdemeter og en længde på 12 km og går fra toppen af Titlis til byen Engelberg.

Liften til Titlis er kendt og berømt, da det er verdens første panoramakabinelift der drejer 360 grader rundt mens den hejses op ad bjerget. Den bringer dig op til topstationen, Klein-Titlis, i 3.028 meters højde. Fra toppen kan du på en klar dag se 80% af Schweiz - en seværdighed i verdensklasse! Besøg også den unikke gletchergrotte, med farverige lyseffekter og spændende fortællinger.

Skiløbet og specielt off-pisten i Engelberg er fremragende. Ja flere mener ligefrem, at det er noget af alpernes bedste off-piste skiløb du vil finde her.

Når dagens anstrengelser på pisten er slut, byder den hyggelige by på en skøn mængde gode og eksklusive oplevelser. Om eftermiddagen og aftenen vil I finde ægte alpeidyl. Her er smukke ældre mondæne hoteller der vidner om en fornem storhedstid. Her er en rigtig ”Dorfstrasse” med små hyggelige restauranter og så har byen de senere år fået et par rigtig flotte nye hoteller.

Vi har længe ønsket at tilknytte Engelberg til vores udvalg af destinationer. For med over 100 km. pister og fremragende off-piste, den charmerende og levende by, og ikke mindst den meget korte transfer fra Zürich, er Engelberg ideelt til en kort skiferie med tre dages fantastisk skiløb.

Engelberg er meget eksklusivt og udfordrer både i skiløb og gastronomiske oplevelser. Og er så absolut en Schweizerperle, der er et besøg værd!

Se hoteller

Fakta om rejsemålet
Byens højde:
1050 m
Højeste skiløb:
3028 m
Længste nedkørsel:
12 km
Langrend:
37 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
25
Fakta om pister
3028 m (Top) 1050 m (By)
Vil du vide mere om Engelberg?

Glenn RetzKontakt Glenn på telefon 7023 1819 eller udfyld nedenstående formular.  • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ