Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Courmayeur

Courmayeur – for livsnydere og off piste entusiaster

Courmayeur hører til skiturismens absolutte klassikere i ordets egentlige forstand. Her begyndte den alpine turisme allerede i begyndelsen af 1900-tallet både sommer og vinter. Omkring 1940 blev den første kabinelift etableret og resten er historie.

Den gamle by oser af atmosfære med hyggelige brostensbelagte gader og et stort udvalg af butikker og gode restauranter. Her findes hoteller i alle kategorier fra simple 2-stjernede til overvældende 5-stjernet luksus. Overalt troner det imponerende Mont Blanc massiv, hvis top er bedst synlig fra Courmayeur.

Skiterrænet byder på velpræparerede pister i alle kategorier, off-piste og heli-skiing. Overalt findes små hyggelige hytter og lækre restauranter med store terrasser, så man kan nyde solen. Italienere står helst på ski, når solen skinner og bruger tid på en god frokost. Det mærker man her. Courmayeur er for livsnydere.

Har man et liftkort til Courmayeur gældende 3-5 dage, kan dette en af dagene bruges i et andet skiområde i Aosta dalen. Har man liftkort gældende 6-10 dage, kan dette bruges to af dagene i et andet skiområde i Aosta dalen - eksempelvis La Thuile, Pila, Cervinia eller Monte Rosa Ski. Fra Courmayeur tager det ca. ½ time med bussen til La Thuile. 

Fakta om pister
31 km
55 km
14 km
2755 m (Top) 1224 m (By)
Fakta om rejsemålet
Byens højde:
1224 m
Højeste skiløb:
2755 m
Længste nedkørsel:
8 km
Total pistelængde:
100 km
Langrend:
43 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
18
Storekabinelifter:
2
Kabinelifte:
4
Stolelifte:
8
tallerkenlifte:
3
Liftkap. pr. time:
26305


  • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ