Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Firmatur: På ski med dine kollegaer


Flere og flere erhvervsledere har fået øje på den unikke mulighed for teambuilding i form af fælles skioplevelser. Oplevelser, der danner basis for innovativ virksomhedskultur og en optimeret samarbejdsform hjemme igen.

Hos SNE & SNÖ Skirejser har vi en årelang erfaring med firmature og konferencer i ind- og udland, kombineret med skiløb i Alperne. Hvert år arrangerer vi flere end 100 firmature. Vi kender de unikke steder og er eksperter i at tilrettelægge firmature, hvor alle detaljer er på plads. Vi sørger for det hele.

 

En firmatur er mere end bare skiløb

Vi tilbyder konference- og firmatur til hele Europa og er vant til at opfylde ethvert behov og ønsker. Vores egne hoteller i Alperne kombineret med SAS rutefly og transfer med V.I.P. Flight Service giver en effektiv udnyttelse af jeres tid. Vi sørger for fleksible, inspirerende og smukke hoteller og konferencelokaler med alt tænkeligt IT-udstyr, og vores konference-guider tager sig godt af jer, for at sikre jer den bedst mulige firmatur.

Der er desuden flere andre muligheder for dem der ikke kun vil have skiløb. I Val Thorens har vi blandt andet mulighed for at arrangere Ice Racing, hvor I kommer ud at køre i rallybiler på Europas højest beliggende isbane, der er tilrettelagt af den 4-dobbelte Formel 1-verdensmester Alain Prost. Vi arrangerer også helikopterski, snescooterkørsel og meget andet.

 

Video fra firmatur

Lund&Bendsen rejste tidligere i år til Obertauern på firmatur. De har klippet to rigtig gode videoer sammen, som du kan se her: Lund&Bendsen - IT Basecamp

 

Kontakt

Kontakt os på telefon eller e-mail for et uforpligtende og skræddersyet tilbud til netop din virksomhed.

Glenn Retz
Tlf: +45 4041 3363
E-mail: glenn@skirejser.dk

 

Tidligere gæsters anmeldelser

100% professionelle
40 forventningsfulde kunder der bare blev dækket 100% fra afgang i lufthavnen. Kan ikke anbefales bedre.
- Finn J.

Meget bedre end alle de andre
Som tilbagevendende gæst, så er servicen bare i top hver gang.
- Søren M.

Kanon skiferie
Jeg har lige været på en kanon skitur med XL-BYG Holbæk i Obertauern. Tip top service fra start til slut! Stor ros til de to guider fra SNE & SNÖ.
- Jeppe J.

Super fed sne og søde guider
Vi var 26 afsted på firmatur i uge 9 til Montgenevre hvor vi boede på Chalet Boom, og havde en fantastisk god tur.
- Kristian

...

7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ