Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Schladming

Byen Schladming ligger lige i hjertet af i skiområdet Dachstein-Tauern-Region og består i hovedtræk af 4 bjergtoppe: Hauserkaibling, Planai, Hochwurzen og Reiteralm. De 4 bjerge er sammenhængende, og skiløbet er rigtig lækkert - og meget populært. Byen oser af vintersport og her vil du kunne opleve en autentisk, hyggelig østrigsk stemning på de mange spisesteder og café’er i byen. Her findes også gode indkøbsmuligheder, små listige pubber og supermarkeder. Schladming er en autentisk østrigsk alpeby, med smuk kirke på torvet i billedskønne omgivelser, omringet af ranke sneklædte bjergtoppe.

 

Skiløbet

Her er lækkert skiløb! De fire bjerge i Schladming udgør til sammen den perfekte kombination til skiferien, og du vil altså kunne finde udfordringer, der passer dig perfekt, uanset om du er nybegynder, øvet eller ekspert. Under en skiferie i Schladming møder vi: Hauserkaibling - et meget varieret bjerg med områdets hyggeligste hytter og den længste "skiroute" (markeret off-piste) i regionen for de øvede. Planai - regionens største bjerg med VM-pisterne og meget lange nedfarter. Bjerget byder blandt andet på naturflotte panoramapister og alle sværhedsgrader fordelt så også nybegynderen og usikre skiløbere kan køre med. Derudover er der aftenski ned lys på pisten og skishow på stadion hver uge. Hochwurzen - alt fra pukkelpiste til brede fine begynderpister samt en belyst kælkebane. Reiteralm – et mindre utrafikeret bjerg med god sne.

I Schladming er der pister og muligheder for alle typer skiløbere! Børn og nybegyndere kan trygt kaste sig ud i at lære skiløbet at kende her. Skiløbet byder på "boulevarder" og hyggelige blå skovstier og man skal ikke have mange dage på ski, før man faktisk kan komme med rundt i hele området. Længst mod øst ligger Hauser Kaibling. Her findes den højeste alpetop på 2.015 moh - og pisterne er varierede i blå & røde farver, med enkelte sorte. Herovre er der ofte god plads på pisterne. Ved stoleliften ”6'er alm”, som ligger for sig i en lille dal, findes den blå piste som er en helt fantastisk selvtillidspiste, hvor både begyndere og øvede kan køre og lege med skiteknikken.

 

Afterski

På ”Hohenhaus Tenne Schladming” er der afterski så taget letter. Det er nemlig et af Østrigs største afterski-steder, i tre etager. ”Hohenhaus” kan huse op til 3000 glade gæster, så her er det svært ikke at lade sig rive med af stemningen.

 

Fakta om rejsemålet
Byens højde:
745 m
Højeste skiløb:
2700 m
Længste nedkørsel:
8 km
Total pistelængde:
167 km
Langrend:
220 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
79
Storekabinelifter:
7
Kabinelifte:
6
Stolelifte:
31
T-lifter:
35
Liftkap. pr. time:
89400
Fakta om pister
50 km
100 km
17 km
2700 m (Top) 745 m (By)
Vil du vide mere om Schladming?

Kontakt os på telefon 7023 1819 eller udfyld nedenstående formular.  • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ