Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Wagrain

Wagrain er et kæmpe hit for danskere år efter år …

... og det er ikke uden grund. Wagrain tryllebinder med sin særlige charme hvert år tusindvis af danskere på skiferie med masser af skønne oplevelser i sneen for både børn, unge og ældre på alle skiniveauer.

Wagrain er beliggende i naturskønne Salzburgerland og er et af danskernes foretrukne skiferie-destinationer. Her mødes mange danske skigæster på pisterne og til afterski, år efter år.

Hyggelige Wagrain har altid været en stor favorit blandt de danske børnefamilier. Børnene får her en perfekt start som skiløber i Alperne og vi ser dem udvikle sig til at blive rigtig gode på pisterne. Pisterne i Wagrain er brede, de er godt designet og det er let at finde rundt i området. Her er de brede selvtillidspister til dem der elsker det – eller man kan vælge andre lækre nedkørsler og alligevel mødes med hinanden nede på "snetorvet" som ligger længere ad bjerget.

I Wagrain er der skønne drømmepister til alle der elsker det svingende carving-skiløb! De lange, brede røde pister indbyder til lækre carvingsving der giver sug i maven og store smil på læben - og minder dig om hvorfor du elsker din skiferie.

Skisystemet i Wagrain starter enten fra begynderområdet ved bjerget Grafenberg eller den lift der hedder Flying Mozart, hvor vi kan nyde pister i alle kategorier i hele Sportwelt Amadé. I 2013 åbnede den nye lift G-Link og det betyder, at det er slut med skibus mellem de to bjergsider Griesskareck og Grafenberg. Det hele hænger sammen! Liften G-Link er guld værd for Wagrain. Skiområdet blev med denne lift skiområdet helt sammenhængende, og kommer man fra St. Johan og vil videre mod Flachau, så er der ikke længere tvunget bustransport mellem de to bjergsider. Det er altså slut med lange ventetider på bussen og en tvungen tur i dalen for at komme videre. Og vi elsker det!

 

Wagrain, med børnene i centrum

Det er utrolig vigtigt, at børns skioplevelser er positive – og vores børnevenlige hoteller ligger alle i gåafstand fra hvor lifterne starter. På grund af det moderne liftsystem er der ikke lange køer ved skilifterne – og det store legeland på pisterne har tunneller og stier hvor der kan ”leges” hvilket gør børneskiløbet ekstra sjovt.

Fakta om rejsemålet
Byens højde:
850 m
Højeste skiløb:
2188 m
Længste nedkørsel:
8 km
Total pistelængde:
350 km
Langrend:
220 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
89
Kabinelifte:
13
Stolelifte:
35
T-lifter:
52
Liftkap. pr. time:
120000
Fakta om pister
119 km
189 km
42 km
2188 m (Top) 850 m (By)
Vil du vide mere om Wagrain?

Kontakt os på telefon 7023 1819 eller udfyld nedenstående formular.  • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ