Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819
Find ny rejse

Lejligheder - Sorø Akademis Skole FRANKRIG

Ingen pension
GRUNDPAKKE
  • Ophold i delelejligheder
  • 6 dages liftkort til Val Thorens (150 km)
  • SNE & SNÖ guideservice – danske guider og vagter
  • Privat SNE & SNÖ afterski med DJ
  • SNE & SNÖ VIP-armbånd (værdi € 15,-)
  • Gratis adgang til Malaysia*
  • Fælles skiløb og aktiviteter, samt konkurrencer i sneen

*Enkelte aftener kan der på Malaysia være lukkede arrangementer, og derfor først adgang fra kl. 24.00, hvor der skal betales entré (€ 10-15).

Vigtig info til unge under 18 år og deres forældre
I Frankrig gælder de samme regler som i Danmark når det drejer sig om alkohol og entré på steder som sælger alkohol. Der findes barer og klubber i Val Thorens som takker nej til gæster under 18 år.

SNE & SNÖ har egne vagter i døren, privat SNE & SNÖ entré og guider på natklubben Malaysia. Vi har i mange år haft mulighed for at hjælpe de unge under 18 år ind på natklubben Malaysia, naturligvis mod at de ikke køber alkohol eller er beruset.

Vi håber at Malaysia i uge 7 2024 fortsat vil tillade adgang til SNE & SNÖ's unge gæster under 18 år, når de har et Malaysia-klubarmbånd på (tilvalg kr. 800,-) Hvis ikke refunderer vi naturligvis beløbet for Malaysia-klubarmbåndet.

Bemærk: Ved nøgleudlevering skal der lægges et depositum på kr. 2.000,- for lejlighed.

BUS

Bustransporten foregår moderne langtursbusser. Rejsetiden for busgæster er beregnet til ca. 24 timer. Ankomst- og hjemrejsetider kan variere afhængigt af vejr- og trafikforhold. Alle busser er røg- og dampfrie.

Bagage
Der må medbringes 1 stk. kuffert/sportstaske og 1 stk. håndbagage. Medbring gerne pude og tæppe til busturen.

FLY

Det er muligt at tilkøbe flytransport. Der er et begrænset antal pladser, som sælges efter 'Først til mølle...' -princippet. Nærmere information om flytider samt flynumre, vil fremgå på dit rejsebevis og boardingkort.

Bagage
Der må medbringes 1 stk. kuffert/sportstaske og 1 stk. håndbagage.

DELELEJLIGHEDER

Lejlighederne ligger godt og centralt placeret i byen. Lejlighederne er af god fransk standard på trods af, at de ikke er så store. Lejlighederne er forskelligt indrettet, men alle har køkken med kogeplader, køleskab og miniovn, samt bad og toilet.

Bemærk: Senge, dyner og hovedpuder i udlandet er ikke altid som i Danmark. Lejlighederne er uden sengelinned, håndklæder og slutrengøring.

Der er et begrænset antal lejligheder, som tildeles efter princippet 'Først til mølle ...'

GRUNDPAKKE MED OPHOLD I DELELEJLIGHED
Bus T/R 10.995,-
Fly T/R 13.995,-

 

 

 

REPRÆSENTANTER

Filippa Algren
Telefon 2287 5515
filialgren27@gmail.com

Wictor Thonke
Telefon 5350 0990
wictor@thonke.com

Sorø repræsentanter - Skitur 2024

 

 

PRAKTISK INFORMATION TIL FORÆLDRE

Vi har igen i år fornøjelsen af at have de unge mennesker fra Sorø Akademi med til Alperne den kommende vinter. Vi er opmærksomme på, at det er et stort ansvar, og vi er mange der passer på de unge. Vores personale består blandt andet af danske betjente og befalingsmænd fra Forsvaret.

Før afrejse vil I modtage en e-mail med praktisk information, personaleoversigt, ugeprogram m.m. På nedenstående links findes sidste års information samt personalet.

SNE & SNÖ's guider og vagtteam

 

 

 

Bestilling

Rejsen er udsolgt!

Det med småt ...

 

ER DU UNDER 18 ÅR?

Hvis du er under 18 år, skal du angive din alder som 50 når du bestiller din rejse. Derudover skal du udfylde dette forældrecertifikat, som skal underskrives af dine forældre og herefter sendes til kontakt@skirejser.dk senest mandag 1. januar 2024.

 

BETALING OG ÆNDRINGER

Beløbet betales over 2 rater:
1. rate, depositum: Ved tilmelding (kr. 3.000,-)
2. rate, restbeløb: Tirsdag 12. december 2023

I henhold til vores rejsevilkår gør vi opmærksom på følgende: Hvis du ønsker at foretage tilvalg eller ændringer i din booking, skal du sende en e-mail med de ændringer du ønsker til kontakt@skirejser.dk. Efter restbeløbet er betalt er denne mulighed dog udelukket, da vi laver lister, booker de bestilte ski, liftkort m.v. Hvis du eksempelvis ønsker at ændre fra 'Guld ski' til 'Sølv ski' efter restbeløbet er betalt, skal du ringe til os på telefon 7023 1819, hvorefter vi vil forsøge at ændre det. Vi opkræver et ekspeditionsgebyr på kr. 350,- for en sådan ændring. Beløbet vil blive pålagt din restbetaling.

Vi tager forbehold for trykfejl og ændringer hos vores samarbejdspartnere. Vi gør opmærksom på vores gældende rejsevilkår.De 3 Dale pistekort - Skiferie i Val Thorens og Courchevel
  • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ