Cykelrejser til firmagrupper

Middag efter dagens etape

Efter i mange år at have koncentreret os om at skræddersy skiture, har flere af vores kunder efterspurgt skræddersyede cykelrejser.

Og ja - vi arrangerer også cykelrejser. Og med samme store sikkerhed og 'know-how’. Vores erfaring og viden fra hvordan man arrangerer den perfekte skitur har vi overført til cykelverdenen, uden at det er gået ud over vores høje kvalitet og serviceniveau. Vi gør det enkelt for gruppen, så man kan fokusere på det vigtigste: Oplevelserne!

Vi har lært at der er fire ting, der er vigtige for en succesfuld afholdelse af en cykeltur:

  • Cykler skal transporteres uden om flyveturen, og cykelkufferten gider man først se igen sidste dag.

  • Rutens sværhed skal være afstemt med alle deltagere.

  • Følgebil hver dag på alle etaper med forplejning og rytterens egen håndbagage ved hånden.

  • En god cykelguide, der både kører forrest og bagerst, og som sammen med rejselederen sørger for frokost på rette tid og sted og at indkvarteringen klapper hver aften.

Med disse redskaber i hånden har vi gennemført mange cykelture. Med udgangspunkt i den personlige henvendelse og dialog vil det være en stor fornøjelse at byde jer velkommen til en oplevelse på to hjul, der matcher dem på de to brædder.

Mallorca


Øen er som bygget til en cykelrejse. Vi benytter lokalkendte guider der ynder at vise netop deres specielle rute, helt planlagt efter niveauet i gruppen. Selv efter 10 gange på cykel på øen kan man stadig forundres over stigninger og nedkørsler til og fra små havne og vige.

Mallorca cykelrejser for firmagrupper
Firmature med cykling i Alperne

Pyrenæerne


Med udgangspunkt fra Pau eller Girona kan ruten gå over kendte bjergtoppe som Col d’Aubisque, Hautacam, Col du Tourmalet, Col d’Aspin og Col de Peyresourde. Og eventuelt tilbage igen - man forundres over hvor anderledes ruten er fra modsatte side.

Cykelrejser til Pyrenæerne
Cykelrejser i Frankrig og Italien

Alperne


Typisk med udgangspunkt fra de sydlige alper går ruten nordpå mod alpernes Venedig: Annecy. Undervejs kan legendariske toppe som Sestriere, Col du Lautaret, Col du Galibier, Alpe d’Huez, Col Ornon, Col de la Croix de fer og Col de la Madeleine besejres, inden man nyder en skaldyrsfrokost og en sejrsdukkert i den smukke Annecy sø.

SNE & SNÖ Bicycling i Alperne

 

 

Hvad siger vores gæster?

 

"Glenn Retz fra SNE & SNÖ forstår at lave spændende og unikke firmaarrangementer. Han er nem at samarbejde med, og sætter sig godt ind i vores ønsker og har lavet nogle uforglemmelige arrangementer, som efterlader en yderst positiv oplevelse hos vores kunder. Vi havde i februar 2020 et 3-dages vinterseminar med utraditionelle mødelokaler og en snescooter safari som alt sammen blev perfekt eksekveret. Arrangementet har bragt os tættere på vores kunder, og har efterfølgende gjort vores samarbejde betydeligt lettere, i forhold til vores store og toneangivende kunder."
Kim Dahl, Key Account Director for Knauf A/S

 

"Vi har sammen med vores kunder rejst med SNE & SNÖ i mange år og 2022 var ingen undtagelse. Turen gik til Saalbach i Østrig. Vi havde igen en SUPER tur - og kæmpestor ros til SNE & SNÖ guiderne på stedet."
Henning Kristensen, Scandinova

 

★ ★ ★ ★ ★

Se vores flere end 700 anmeldelser på Trustpilot ›

Skal vi arrangere jeres næste cykelrejse?​


Kontakt os i dag og få vores bud på jeres næste skræddersyede firmarejse.

Xenia Rasmussen

Xenia Rasmussen
xr@snesno.dk

Mikkel Kofoed

Mikkel Kofoed
mk@snesno.dk

Brian Yttesen

Brian Yttesen
by@snesno.dk

Morten Alling

Morten Alling
ma@snesno.dk

Glenn Retz

Glenn Retz
Direkte 4041 3363
gr@snesno.dk

SNE & SNÖ bicycling

Telefon 7023 1819
Mandag - fredag kl. 9 - 16

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig

SNE & SNÖ er jeres kompetente og erfarne samarbejdspartner, hvad enten det gælder traditionelle firmarejser eller skræddersyede events. Vi har mere end 25 års erfaring med at servicere hundredvis af erhvervskunder og firmagrupper, og det brænder vi stadig for.

Igennem årene har vi oplevet en stigende efterspørgsel på vores koncept: Firmarejser, hvor fagligt indhold går hånd i hånd med unikke oplevelser, skræddersyet efter jeres ønsker og behov.

Som virksomhed er vi i konstant udvikling, selv aktivt rejsende og altid på udkig efter nye, spændende destinationer og oplevelsesmuligheder, der kan gøre firmarejsen til noget ganske særligt. Vores mål er at skabe resultater og positiv vækst for vores kunder.

Se mere om vores firmarejser

7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ