Cykelrejser til firmagrupper


Efter i mange år at have koncentreret os om at lave skræddersyede skiture, her flere af vores kunder efterspurgt skræddersyede cykelrejser. Og ja - vi arrangerer også cykelrejser. Og med samme store sikkerhed og 'know-how’.

Vores erfaring og viden fra hvordan man arrangerer den perfekte skitur har vi overført til cykelverdenen. Uden at det er gået ud over vores høje kvalitet og serviceniveau. Vi gør det enkelt for gruppen, så man kan fokusere på det vigtigste: oplevelserne!

 

Vi har lært at der er fire ting, der er vigtige for en succesfuld afholdelse af en cykeltur:

  • Cykler skal transporteres uden om flyveturen, og cykelkufferten gider man først se igen sidste dag.
  • Følgebil hver dag på alle etaper med forplejning og rytterens egen håndbagage ved hånden.
  • Rutens sværhed skal være afstemt med alle deltagere.
  • En god cykelguide, der både kører forrest og bagerst, og som sammen med rejselederen sørger for frokost på rette tid og sted og at indkvarteringen klapper hver aften.

 

Med disse redskaber i hånden har vi nu gennemført over 25 succesfulde cykelture. Med udgangspunkt i den personlige henvendelse og dialog vil det være en stor fornøjelse at byde jer velkommen til en oplevelse på to hjul, der matcher dem på de to brædder.

 

Vil du vide mere om cykelrejser?

Kontakt Glenn Retz på telefon 4041 3363 eller udfyld nedenstående formular.

Mallorca

Øen er som bygget til en cykelrejse. Vi benytter lokalkendte guider der ynder at vise netop deres specielle rute, helt planlagt efter niveauet i gruppen. Selv efter 10 gange på cykel på øen kan man stadig forundres over stigninger og nedkørsler til og fra små havne og vige.

Mallorca cykelrejser for firmagrupper
Firmature med cykling i Alperne

Alperne

Med udgangspunkt fra de sydlige alper og byen Montgenevre går ruten nordpå mod alpernes Venedig: Annecy. Undervejs kan legendariske toppe som Sestriere, Col du Lautaret, Col du Galibier, Alpe d’Huez, Col Ornon, Col de la Croix de fer og Col de la Madeleine besejres, inden man nyder en skaldyrsfrokost og en sejrsdukkert i den smukke Annecy sø.

SNE & SNÖ Bicycling i Alperne

Pyrenæerne

Med udgangspunkt fra Pau går ruten over Col d’Aubisque, Hautacam, Col du Tourmalet, Col d’Aspin og Col de Peyresourde og herefter tilbage igen. Man forundres over hvor anderledes ruten er fra modsatte side.

Cykelrejser til Pyrenæerne
Cykelrejser i Frankrig og Italien


"Glenn Retz fra SNE & SNÖ forstår at lave spændende og unikke firmaarrangementer. Han er nem at samarbejde med, og sætter sig godt ind i vores ønsker og har lavet nogle uforglemmelige arrangementer, som efterlader en yderst positiv oplevelse hos vores kunder. Vi havde i februar 2020 et 3-dages vinterseminar med utraditionelle mødelokaler og en snescooter safari som alt sammen blev perfekt eksekveret. Arrangementet har bragt os tættere på vores kunder, og har efterfølgende gjort vores samarbejde betydeligt lettere, i forhold til vores store og toneangivende kunder."

Kim Dahl, Key Account Director for Knauf A/S

 

Skal vi arrangere jeres næste firmarejse?

Kontakt os i dag og få vores bud på jeres næste skræddersyede firmarejse.

Ring på telefon 4041 3363

By Retz firmarejser

By Retz er jeres erhvervsrejsebureau og kompetente samarbejdspartner, hvad enten det gælder traditionelle firmarejser eller skræddersyede events. Vi har mere end 25 års erfaring med at servicere hundredvis af erhvervskunder og firmagrupper, og det brænder vi stadig for. Gennem årene har vi oplevet stigende efterspørgsel på vores koncept: Firmarejser, hvor seriøst, fagligt indhold går hånd i hånd med nye udfordringer og unikke oplevelser. Dem skræddersyer vi, så de matcher jeres ønsker og behov.

Som virksomhed er vi i konstant udvikling, selv aktivt rejsende og altid på udkig efter nye, spændende destinationer og oplevelsesmuligheder, der kan gøre firmarejsen til noget ganske særligt. Vores mål er at skabe resultater og positiv vækst for vores kunder. Vi stræber altid efter at skræddersy det bedste produkt til dig og dine gæster, så I får en unik oplevelse med et højt niveau af komfort og service. Vel at mærke til rimelige priser. Det skal være perfekt og gennemtænkt fra helhed til detalje og fra tanke til eksekvering.

7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ