Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Luksus skiferie: Verdens bedste skihoteller


Ekstraordinære 5-stjernede luksusophold, når kun det bedste er godt nok!

Skal din skiferie være det bedste af det bedste, så er SNE & SNÖ uden tvivl din bedste samarbejdspartner! Vi har skræddersyet skiferier siden 1993 og vi sætter en ære i at udbyde markedets bedste, mest luksuriøse og eksklusive skiferier. Vi samarbejder med de absolut bedste luksushoteller og vi kan arrangere næsten alt.

Vores interesse og viden fra de forskellige rejsemål bunder i personlige oplevelser fra vores eget personale. Det betyder med andre ord, at vi ikke tilbyder rejser til rejsemål hvor vi ikke har specifik og personlig viden. Det betyder ydermere, at du som kunde har garanti for, at vi kan give dig en personlig vejledning og skræddersy din luksus skiferie ned i mindste detalje. 

Vi vil dertil gerne understrege, at flere af vores luksushoteller kontinuerligt bliver kåret som de bedste i Alperne. I Verbier er Hotel W igen i år blevet kåret som det bedste skihotel i verden, og i Limone Piemonte ligger det kendte Wonderfall Chalet, der på alle måder er helt unikt - selv blandt luksuschaletter. På den anden side af Atlanterhavet, i Whistler i Canada, er Four Seasons Resort en sand perle i en i forvejen yderst luksuriøs skiby.

 

Bestil luksus skiferie

De fleste af vores luksushoteller og -chaletter kan kun bookes på forespørgsel. Ring på telefon 7023 1819 eller send en e-mail til kontakt@skirejser.dk. På listen herunder kan du se mere om alle vores luksushoteller.

Hvorfor rejse med SNE & SNÖ?

★ Vi udfører arbejdet for dig og sparer din tid. Du får god og professionel vejledning.

★ Vi har personlige erfaringer på alle vores destinationer. Vi ved hvad vi sælger!

★ Du får det værelse du har bestilt og risikerer ikke at hotellet er overbooket ved ankomst.

★ Du er dækket af rejsegarantifonden og kan betale med internationale kreditkort.

★ Du får adgang til vores ekstra ydelser som f.eks. V.I.P. Flight Service, skiskole og børnepasning.

★ Vi hjælper naturligvis med at planlægge alt, så du kan trygt lægge din næste luksus skiferie i vores hænder.

7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ