Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Montafon

Den længste dalnedfart i Vorarlberg. Pister med hældninger, der får dig til at falde i svime. Et omfattende freeride-område, der vil give dig en følelse af frihed. Unikke bjergoplevelser, der vil gøre dig lykkelig. Værter, der byder dig velkommen med smilende ansigter og deler deres bedste insiders tips med dig. Og kulinariske højdepunkter – lige så forskelligartet som du er. Alt dette og meget mere er Silvretta Montafon …

Kan du mærke det allerede? Den prikkende spænding i dine fingre og tæer? Sommerfuglene i din mave? Og trangen til at droppe alt, hvad du laver, bare for at stå på ski eller snowboard?

Det er et tilbagevendende mønster. Så snart du kommer til Østrigs sydligste dal, og Silvretta Montafon skisportsområde kommer tættere og tættere på - det er, når det starter: den ivrige forventning til dine forestående piste-eventyr. Det ene sneklædte topmøde efter det andet efterlader dig i ærefrygt. Tilføj til flere kilometers perfekt præparerede pister, moderne liftfaciliteter og den længste dalnedfart med 1.700 højdemeters forskel. Og det bedste: Du er lige der midt i det hele!

Nu er der kun én ting, der tæller: Ankom, lyn din jakke, tag hjelmen på, tag den næste lift op ad bjerget og … det er tid til at køre på pisterne!

Black Scorpions, Count Hugo bakke eller speedbaner, der får din adrenalin til at pumpe: På Silvretta Montafon skisportssted har du masser af actionfyldte muligheder at vælge imellem. Når du mærker luftstrømmen i dit ansigt og dine lår langsomt, men sikkert begynder at dirre - det er når du ved, at du er godt på vej til at mestre de mest udfordrende pister.

Svedperler dannes på din pande, og du puster af spændingen: Du har gjort det - du har erobret en af de fem stejleste nedkørsler med en hældning på op til 81 procent. Ikke underligt, at disse fem skræmmende pister kaldes "Black Scorpions". De er bestemt en prøve på mod, når du står på kanten klar til at falde ind i dit livs løb. Er du klar til udfordringen?

Et omfattende område med over 140 km stier på tværs af to bjerge, Silvretta Montafon-skisportsstedet har ry for fantastisk sne og fantastisk freeride-terræn på pudderdage, og tilbyder sig som et mere stille alternativ til det enormt populære Ski Arlberg. Talrige landsbyer tilbyder alle mulige overnatningsmuligheder i klassisk østrigsk alper-stil, plus at regionen er tilgængelig med tog til Schruns via Bludenz - endnu bedre! Skipudder i dette resort er så godt, vi foreslår, at det bør omdøbes fra Montafon til Monta-fun!

Silvretta Montafons ski- og snowboardterræn er delt mellem to separate bjerge forbundet via gondoler gennem dalen ved landsbyen Sankt Gallenkirch. De to sektorer omtales bredt som Nova & Hochjoch. Kombinerede statistikker er spændende: 140 km pister og afmærkede ruter, 1.740 m højdeforskel, 8 til 10 m sne årligt, over 50 % af terrænet over 2.000 m højde og længste piste på over 12 km. Terrænopdelingen er rimelig med omkring 22% af pisterne vurderet som avancerede. Det er muligt at stå på ski med hele 1.740m faldhøjde fra toppen af Hochalpila (2.430m) helt ned til byen Schruns (690m) via verdens længste skitunnel.

Silvretta Montafon er anerkendt for at have fremragende off-piste freeride terræn, men forfriskende nok, selvom de er geografisk tæt på hinanden, mangler det horder af freeride pudderhunde, der findes ved nærliggende Ski Arlberg (St Anton, Lech, Warth-Schroecken & Zurs) . Selvom det ikke har omfanget af højalpine zoner som Ski Arlberg-regionen, er mulighederne for offpiste og backcountry ved Silvretta Montafon en hel del bredere, end pistekortet måske indikerer - et godt topografisk kort afslører alle mulighederne. Mens de fleste af freeride-nedkørslerne er over trægrænsen, er der træskiløb og endda pillowline-nedkørsler på de nordlige skråninger under Garfrescha og Versettla. Under gode sneforhold er fuld top til bund backcountry-nedkørsler i områderne med 1.650 m faldhøjde mulige - ikke dårligt!

Fakta om rejsemålet
Byens højde:
700 m
Højeste skiløb:
2430 m
Total pistelængde:
140 km
Langrend:
90 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
36
Fakta om pister
60 km
50 km
30 km
2430 m (Top) 700 m (By)
Vil du vide mere om Montafon?

Kontakt os på telefon 7023 1819, via Facebook eller udfyld nedenstående formular.  • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ