Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Limone Piemonte

Bemærk! Indrejse i Italien kræver deklaration - Udfyld formularen her ›

Limone Piemonte er et af Italiens ældste og smukkeste skisportssteder. Det er som at træde ind i et uberørt snedækket eventyr, der bare venter på din ankomst!

Vi bliver budt velkommen af utrolig venligsindede italienere og byens hyggelige atmosfære. Gaderne er kringlede med brosten omgivet af middelalderlige bygninger, og den smukke kirke fra det 12. århundrede midt i byen er centrum for torvet. Her samles folk for at handle, snakke og hygge efter en dejlig dag på ski. Kort sagt oser Limone Piemonte af nostalgi og ægte sydeuropæisk stemning.

Skiområdet på ca. 80 km og 12 lifter. Udover at være usædvanlig smukt, er skiområdet meget varieret med brede blå og røde pister med suveræn hældning samt enkle skrappe sorte pister. Beliggenheden så tæt på Middelhavet gør, at skyerne efterlader store mængder sne i Limones bjerge. Her får I utvivlsomt nogle gode dage på ski, i et område med både familievenlige pister og suveræn off piste, i et både solrigt og snesikkert terræn.

Se webcams fra Limone Piemonte her: Webcam

Se snestatistik for Limone Piemonte på Skisport.dk

 

Autentisk italiensk mad til gode priser

Her er caféer, delikatesseforretninger, pianobar og restauranter, som sammen med formidable lokale vine, serverer traditionsrig og veltilberedt mad fra det italienske køkken. Det overraskende ved restauranterne er den høje kvalitet i forhold til de moderate priser, som ofte er halv pris i forhold til de franske Alper.

Byens bedste vinbar
La Cantinetta
Ligger midt på torvet og er absolut et must! Her er hyggeligt og en rar stemning.
Værtinden serverer altid lidt anti-pasti til et glas vin, så her kan man sidde længe…

Byens ”must”
Restaurant La Giara
Ligger nede ved floden
Priser fra cirka 20 euro for menu

Byens billige (men absolut gode)
Restaurant La Diligenza
Ligger i starten af gågaden til højre fra Limone Palace
Priser fra cirka 10 euro for nogle ret lækre pizzaer

Byens bedste
Restaurant Il Bagatto
Ligger bag kirken opad mod skiterrænet
Bordbestilling er en god idé. Guiderne ved besked…
Priser fra cirka 35 euro for menu & vin

Byens fine
Restaurant Il San Pietro
Ligger på hjørnet i starten af gågaden fra Limone Palace
Priser fra cirka 40 euro for menu & vin

Byens moderne
Restaurant La Taverna Delgi Orsi
Ligger lidt oppe bag vinbaren La Cantinetta på torvet
Her er et der hedder ”Mamma Cusina” hvor dagens menu præsenteres ved bordet…
Priser fra cirka 30 euro for menu

 

Wellness og spa

Le Village Spa  er et eksklusivt spa- og wellnesscenter beliggende på det mondæne 5-stjernede hotel, Grand Palais Excelsior midt i Limone Piemonte. Le Village Spa er et forslag til gæster der ikke står på ski – eller til gæster der har lyst til en dag uden skiløb.

Her findes alle former for massage og ansigtsbehandlinger samtidig med at der er spa og sauna. Her findes aromarum, særlige skummassager og særligt lækre aromabade. Her er tempererede relax-rum og saltterapi i de smukkeste omgivelser. Man skal ikke bo på Grand Palais Excelsior for at nyde godt af alt dette – alle er velkomne.

Fiocco di Neve Relais & SPA  ligger lige overfor, på den anden side af gaden - eksklusivt og nybygget i 2017. Så er der behov for forkælelse, er disse to steder absolut værd at anbefale.

Betaling og behandlinger aftales direkte - og vi ønsker rigtig god fornøjelse.

 

Afterski i Limone Piemonte

Limone Piemonte kan andet end gode pizza’er og lækkert skiløb i smukke omgivelser. Her findes også flere muligheder for festlig stemning, natteliv og ikke mindst afterski..!

Botero Bar
Afterski-bar som ligger for foden af liften oppe overfor Grand Hotel Principe, byder ligeledes på festlig afterski efter en god dag på pisterne. Her hopper I direkte ud af skiene og på bar. For de gæster der bor på Grand Hotel Principe er der ikke langt hjem – og for de gæster der bor nede i centrum af byen, er gåturen hjem heldigvis ned af bakke.

La Cantinetta vinbar
Der ligger den skønneste vinbar midt på torvet i Limone Piemonte. Her er åbent fra tidlig eftermiddag og om aftenen spiller DJ’en op til lækker stemning. På La Cantinetta serveres vine vi kun kan drømme om – og særlige lækre øl. Alt serveres med let antipasti, og altid med italiensk sjæl og charme. Her får I virkelig en bid af det ægte Italien. I vintersæsonen er det helt ok ikke at være sprunget ud af skistøvlerne - der er stemning og plads til det hele.

I kan også gå på 'American Pianobar', som er en stor bar med pool-borde og en lækker lounge eller diskotek 'Lanterna', hvor der danses hele natten. Mulighederne er mange!

 

Limone Piemontes historie

Limones historie handler om italienske traditioner, der har gjort området kendt for sin madkultur, arkitektur og smukke bjerglandskab. Den gamle dalpassage, Colle Di Tenda, har fra gammel tid været en vigtig transportvej mellem Côte d'Azur og Piemonte. Transportvejen zigzagger sig op ad bjergsiden og er en af de længste bjergpassager i alperne.

Byens historie går tilbage til romertiden, hvor de vigtige salttransporter gik fra syd til nord. Limone ligger i landskabet Piemonte, kendt for sine fine råvarer og udsøgte vine, som de lokale bønder har produceret og udviklet gennem generationer. Her plukkes den kendte Alba-trøffel, og verdenskendte vine som Barolo og Barbaresco stammer også herfra.

Da romerne kom, blev området en del af provinsen Alpium Maritimarum. Befolkningen fik romersk tilhørighed og blev en del af Current Borgo San Dalmazzo. Senere kom saracanerne ned i dalen for at sætte ild til forskellige landsbyer og tvang indbyggerne til at flygte op i bjergene. De indbyggere der overlevede, slog sig ned mellem Limonetto og Collett, hvor de bedre kunne forsvare sig mod fjendens angreb.  

Limone Piemonte er en smukt beliggende bjergby, hvor de historiske bygninger har gjort byen kendt for sin autentiske og hyggelige atmosfære. Til at starte med var området primært kendt som en feriedestination i sommerperioden, men i slutningen af 1800-tallet og begyndelsen af 1900-tallet blev området også kendt som et af Italiens første vintersportssteder.

Den geografiske placering og det milde klima gør området til en helårsdestination, som byder på oplevelser både sommer og vinter. Eksempelvis kan vi anbefale at besøge historiske klostre, nyde traditionel italiensk mad eller opleve bjerglandskabet på ski, cykel eller til fods.

Læs mere og se film fra Limone Piemonte.

Fakta om rejsemålet
Byens højde:
1010 m
Højeste skiløb:
2085 m
Længste nedkørsel:
6 km
Total pistelængde:
80 km
Langrend:
6 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
12
Kabinelifte:
1
Stolelifte:
9
tallerkenlifte:
2
Liftkap. pr. time:
18000
Transfertid:
Torino: 1 t 30 min
Fakta om pister
1 km
11 km
61 km
7 km
2085 m (Top) 1010 m (By)
Vil du vide mere om Limone Piemonte?

Kontakt os på telefon 7023 1819 eller udfyld nedenstående formular.

Populære hoteller i Limone Piemonte

Hotel Limone Palace, Limone Piemonte

Morgenmad
Prisen inkluderer:
 • Liftkort
 • Ophold
 • Morgenmad
 • Guideservice
 • Snegaranti
 • 100% refusion hvis Udenrigsministeriet fraråder at rejse
 • Dækning hos Rejsegarantifonden
Vores favorit!
 • Kan kun bestilles hos SNE & SNÖ
 • Bo lige ved liften
 • Tættest på pisten

Grand Hotel Principe, Limone Piemonte

Halvpension
Prisen inkluderer:
 • Liftkort
 • Ophold
 • Halvpension
 • Guideservice
 • Snegaranti
 • 100% refusion hvis Udenrigsministeriet fraråder at rejse
 • Dækning hos Rejsegarantifonden


 • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ