Vin og gastronomi for firmagrupper

Firmarejser med vinsmagning, tapas og gourmet

Forkæl jeres kunder eller kollegaer med vinrejser og gourmetture, og giv smagsløgene en række uforglemmelige oplevelser - blandt vinstokke, bølgende vinmarker, historiske vinkældre og smukke vingårde.

Hos SNE & SNÖ åbner vi dørene til vinfremstillingens verden, og det ypperste af de skønne italienske og spanske køkkener. Med mange års erfaring og et godt, professionelt netværk indenfor vinbranchen og gastronomien, arrangerer vi blandt andet vinsmagninger i topklasse i nogle af Europas bedste vinproducerende lande, Italien og Spanien. Hør berømte og dedikerede vinmagere fortælle om druernes forvandling fra jord til bord, og smag de store vine og egnens lækre, lokale delikatesser i charmerende omgivelser.

Vi baner vejen for både vinentusiaster og madelskere, med rundvisninger i nogle af Italiens spændende vinhuse og Spaniens bedste Bodegas. Hvad enten det gælder frokoster eller middage finder vi de gode spisesteder med udsøgte autentiske egnsretter. Vi booker også bordet på de højtprofilerede Michelin-restauranter på jeres rute. Ligesom vi kan arrangere byture og guide jer i den regionale madkultur på det lokale marked, på enoteca'er eller med besøg hos lokale delikatessemagere.

Fortæl os jeres ønsker, så tilrettelægger vi jeres næste firmatur med kvalitetsvine og mad specielt til jer!

Italien


Smag på det bedste af Piemonte i det nordlige Italien - liflige Barolo'er og Barbera'er, sorte og hvide trøfler og delikate oste. Eller tag på vingårdsbesøg med vinsmagning og lækre småretter hos store og små vinproducenter i Toscana.

Spanien


Mød spanske vinproducenter på deres hjemmebane - som 4 Kilos Vinicola på Mallorca eller Bodegas Muga i Rioja. Hør dem fortælle om deres passion imens I nyder velskænkede vine og fristende tapas, sortfodsskinke eller gourmetmad til fælles glæde.

 

 

Hvad siger vores gæster?

 

"Glenn Retz fra SNE & SNÖ forstår at lave spændende og unikke firmaarrangementer. Han er nem at samarbejde med, og sætter sig godt ind i vores ønsker og har lavet nogle uforglemmelige arrangementer, som efterlader en yderst positiv oplevelse hos vores kunder. Vi havde i februar 2020 et 3-dages vinterseminar med utraditionelle mødelokaler og en snescooter safari som alt sammen blev perfekt eksekveret. Arrangementet har bragt os tættere på vores kunder, og har efterfølgende gjort vores samarbejde betydeligt lettere, i forhold til vores store og toneangivende kunder."
Kim Dahl, Key Account Director for Knauf A/S

 

"Vi har sammen med vores kunder rejst med SNE & SNÖ i mange år og 2022 var ingen undtagelse. Turen gik til Saalbach i Østrig. Vi havde igen en SUPER tur - og kæmpestor ros til SNE & SNÖ guiderne på stedet."
Henning Kristensen, Scandinova

 

★ ★ ★ ★ ★

Se vores flere end 700 anmeldelser på Trustpilot ›

Skal vi arrangere jeres næste firmatur?​


Kontakt os i dag og få vores bud på jeres næste skræddersyede firmarejse.

Xenia Rasmussen

Xenia Rasmussen
xr@snesno.dk

Mikkel Kofoed

Mikkel Kofoed
mk@snesno.dk

Brian Yttesen

Brian Yttesen
by@snesno.dk

Morten Alling

Morten Alling
ma@snesno.dk

Glenn Retz

Glenn Retz
Direkte 4041 3363
gr@snesno.dk

SNE & SNÖ corporate events

Telefon 7023 1819
Mandag - fredag kl. 9 - 16

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig

SNE & SNÖ er jeres kompetente og erfarne samarbejdspartner, hvad enten det gælder traditionelle firmarejser eller skræddersyede events. Vi har mere end 25 års erfaring med at servicere hundredvis af erhvervskunder og firmagrupper, og det brænder vi stadig for.

Igennem årene har vi oplevet en stigende efterspørgsel på vores koncept: Firmarejser, hvor fagligt indhold går hånd i hånd med unikke oplevelser, skræddersyet efter jeres ønsker og behov.

Som virksomhed er vi i konstant udvikling, selv aktivt rejsende og altid på udkig efter nye, spændende destinationer og oplevelsesmuligheder, der kan gøre firmarejsen til noget ganske særligt. Vores mål er at skabe resultater og positiv vækst for vores kunder.

Se mere om vores firmarejser

7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ