Vin og gastronomi for firmagrupper


Forkæl jeres kunder eller kollegaer med vinrejser og gourmetture, og giv smagsløgene en række uforglemmelige oplevelser - blandt vinstokke, bølgende vinmarker, historiske vinkældre og smukke vingårde.

Hos SNE & SNÖ åbner vi dørene til vinfremstillingens verden, og det ypperste af de skønne italienske og spanske køkkener.

Med mange års erfaring og et godt, professionelt netværk indenfor vinbranchen og gastronomien, arrangerer vi blandt andet vinsmagninger i topklasse i nogle af Europas

bedste vinproducerende lande, Italien og Spanien. Hør berømte og dedikerede vinmagere fortælle om druernes forvandling fra jord til bord, og smag de store vine og egnens lækre, lokale delikatesser i charmerende omgivelser.

Vi baner vejen for både vinentusiaster og madelskere, med rundvisninger i nogle af Italiens spændende vinhuse og Spaniens bedste Bodegas. Hvad enten det gælder frokoster eller middage finder vi de gode spisesteder med udsøgte autentiske egnsretter. Vi booker også bordet på de højtprofilerede Michelin-restauranter på jeres rute. Ligesom vi kan arrangere byture og guide jer i den regionale madkultur på det lokale marked, på enoteca'er eller med besøg hos lokale delikatessemagere.

Giv os jeres ønsker, så tilrettelægger vi jeres næste firmatur med kvalitetsvine og mad specielt til jer!

Vil du vide mere om vinrejser?

Kontakt Glenn Retz på telefon 4041 3363 eller udfyld nedenstående formular.

Italien

Smag på det bedste af Piemonte i det nordlige Italien - liflige Barolo'er og Barbera'er, sorte og hvide trøfler og delikate oste. Eller tag på vingårdsbesøg med vinsmagning og lækre småretter hos store og små vinproducenter i Toscana.

Spanien

Mød spanske vinproducenter på deres hjemmebane - som 4 Kilos Vinicola på Mallorca eller Bodegas Muga i Rioja. Hør dem fortælle om deres passion imens I nyder velskænkede vine og fristende tapas, sortfodsskinke eller gourmetmad til fælles glæde.


"Glenn Retz fra SNE & SNÖ forstår at lave spændende og unikke firmaarrangementer. Han er nem at samarbejde med, og sætter sig godt ind i vores ønsker og har lavet nogle uforglemmelige arrangementer, som efterlader en yderst positiv oplevelse hos vores kunder. Vi havde i februar 2020 et 3-dages vinterseminar med utraditionelle mødelokaler og en snescooter safari som alt sammen blev perfekt eksekveret. Arrangementet har bragt os tættere på vores kunder, og har efterfølgende gjort vores samarbejde betydeligt lettere, i forhold til vores store og toneangivende kunder."

Kim Dahl, Key Account Director for Knauf A/S

 

Skal vi arrangere jeres næste firmarejse?

Kontakt os i dag og få vores bud på jeres næste skræddersyede firmarejse.

Ring på telefon 4041 3363

By Retz firmarejser

By Retz er jeres erhvervsrejsebureau og kompetente samarbejdspartner, hvad enten det gælder traditionelle firmarejser eller skræddersyede events. Vi har mere end 25 års erfaring med at servicere hundredvis af erhvervskunder og firmagrupper, og det brænder vi stadig for. Gennem årene har vi oplevet stigende efterspørgsel på vores koncept: Firmarejser, hvor seriøst, fagligt indhold går hånd i hånd med nye udfordringer og unikke oplevelser. Dem skræddersyer vi, så de matcher jeres ønsker og behov.

Som virksomhed er vi i konstant udvikling, selv aktivt rejsende og altid på udkig efter nye, spændende destinationer og oplevelsesmuligheder, der kan gøre firmarejsen til noget ganske særligt. Vores mål er at skabe resultater og positiv vækst for vores kunder. Vi stræber altid efter at skræddersy det bedste produkt til dig og dine gæster, så I får en unik oplevelse med et højt niveau af komfort og service. Vel at mærke til rimelige priser. Det skal være perfekt og gennemtænkt fra helhed til detalje og fra tanke til eksekvering.

7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ