Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Tromsø Norge

Tromsø, Nordens Paris eller Den Arktiske Hovedstad, som byen også bliver kaldt, ligger 350 kilometer nord for polarcirklen. Kært barn har mange navne og det har Nordnorges største by også – det er den 12. største i Norge med 80.000 indbyggere. Tromsø er en universitetsby med et levende natteliv og en lang række gode restauranter, der får deres råvarer fra de lokale arktiske producenter. Byen er certificeret som bæredygtigt rejsemål, en blåstempling, der gives til byer, der arbejder systematisk med at reducere turismens negative påvirkninger.

Tromsø byder på smukke landskaber og mange muligheder for aktiviteter. Tromsø er placeret ved fjordene, og bjergene er det perfekte valg til at starte dine arktiske eventyr, både med hensyn til at se nordlys, midnatssol, deltage i  hvalsafari, snescootersafari, isfiskeri og vandring. 

Tromsø er også det ideelle rejsemål til randonee. Du vil stå på ski fra toppen af et fjeld, direkte ned til Atlanterhavet med et fald fra 1.500 m.o.h. ned til 0 m.o.h. Du vil med stor sandsynlighed opleve det magiske nordlys og måske se hvaler i fjorden og lokale fiskere på jagt efter dagens fangst, imens du med en af vores lokale og dygtige bjergguider suser ned mod havet.

Vi skræddersyer turene til Tormsø lige efter jeres behov, både for private og for firmaer. Ved skiturene, sikrer vi jer at I kun står på ski hvor sneen, vejret og ikke mindst sikkerheden er i top. Lidt afhængigt af jeres ambitionsniveau og erfaring vil guiden blandt andet tage jer med på randonee i Lyngen Alpes, Kvaløya, Kalfjorden og Senja og det magiske bjerg blåmand eller måske på et af hans andre hemmelige spots. Torben er en meget erfaren bjergguide og er uddannet redningsfører og underviser i lavinefare og arbejder i det private som brandmajor i Tromsø.

 

Fakta om rejsemålet
Fakta om pister
0 m (Top) 0 m (By)
Vil du vide mere om Tromsø?

Kontakt os på telefon 7023 1819, via Facebook eller udfyld nedenstående formular.

  • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ