Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Claviere

Claviere er en super hyggelig og fredfyldt by midt i »Via Lattea« kun 1 km fra Montgenevre. Her er fantastisk skiløb i både Italien og Frankrig.

Claviere er en mindre Italiensk by, der ligger i regionen Piedmont. Den lille charmerende skiby var i 2006 med til at afholde De Olympiske leje.

Selvom Claviere er en lille by, bliver man ikke snydt for et fantastisk skiområde. Selve Claviere har 50 km pister, men er en del af Via Lattea-området (Milky Way), som kan prale af sine i alt 420 km pister. Udover alpin ski, kan Claviere tilbyde et 35 km langt langrendsområde.

Claviere by kan prale af den ene fantastiske restaurant efter den anden. Man fornemmer virkelig at man er kommet til Italien. Servicen er i top, og det samme er maden. Mange af de rigtige gode steder er familieejet og -drevet, og man mærker tydeligt at de lægger familiens ånd i arbejdet.

Vil du ud at spise en aften, og har lyst til at se andet end Claviere by, kan du for en rigtig god pris besøge Mont Solie der ligger på toppen af bjerget. Her bliver du hentet på snescooter, og kørt op til restauranten. Det er en oplevelse man ikke må snyde sig selv for! Du kommer op til italiensk idyl og charme. De mange ansatte springer for dig hele aften imens du nyder en fantastisk vin fra lokalområdet.

Claviere er også kendt for sine helt fantastiske sneforhold. Sæson efter sæson vælter sneen ned i Claviere. Dét kombineret med italienernes evne til at præparere piste, giver dig en uforglemmelig skiferie.

 

Se webcams fra Claviere her: Webcam

 

Fakta om rejsemålet
Byens højde:
1760 m
Højeste skiløb:
2826 m
Total pistelængde:
390 km
Langrend:
50 km
Off-piste:
Ja
Fakta om pister
96 km
220 km
74 km
2826 m (Top) 1760 m (By)
Vil du vide mere om Claviere?

Kontakt os på telefon 7023 1819, via Facebook eller udfyld nedenstående formular.  • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ