Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Claviere

Claviere er en super hyggelig og fredfyldt by midt i skiområdet Via Lattea. Her er fantastisk skiløb i både Italien og Frankrig.

Claviere er en del af det berømte skiområde Via Lattea, også kendt som Mælkevejen. Selve Claviere har 50 km pister, men er en del af Via Lattea-området (Milky Way), som kan prale af sine i alt 420 km pister. Udover alpin ski, kan Claviere tilbyde et 35 km langt langrendsområde. Fra brede, solrige pister for begyndere til udfordrende, stejle nedfarter for de erfarne, finder du alt, hvad dit skiløberhjerte begærer.

Byen byder på en unik kombination af autentisk italiensk charme hvor I efter en dag på ski kan du slappe af og nyde den hyggelige atmosfære i byens centrum. Udforsk de lokale restauranter og caféer, hvor du kan smage på lækre italienske retter og lade dig forføre af de lokale vine. Claviere by kan prale af den ene fantastiske restaurant efter den anden. Servicen er i top, og det samme er maden. Mange af de rigtige gode steder er familieejet og -drevet, og man mærker tydeligt at de lægger familiens ånd i arbejdet.

Claviere er kendt for sine fremragende faciliteter for familier og begyndere. Byen har en række skiskoler med erfarne instruktører, som hjælper både børn og voksne med at få den bedste start på ski. De børnevenlige pister og sjove sneparker sikrer, at hele familien kan nyde ferien sammen, uanset ski-oplevelse.

Med moderne liftsystemer kommer du hurtigt og nemt rundt i skiområdet uden at skulle bruge tid på at stå i kø. Området er også godt dækket af snekanoner, som sikrer optimale sneforhold hele sæsonen, så du kan være sikker på at få den bedste oplevelse på pisterne.Når dagens skiløb er overstået, byder Claviere på masser af muligheder for afterski og afslapning. Tag en tur til en af de lokale barer for at nyde en varm drik eller en aperitivo med udsigt over de sneklædte bjerge. 

 

Vil I ud at spise en aften, og har lyst til at se andet end Claviere by, kan I besøge Mont Solie der ligger på toppen af bjerget. Her bliver man hentet på snescooter, og kørt op til restauranten. Det er en oplevelse man ikke må snyde sig selv for! De mange ansatte springer for dig hele aften imens du nyder en fantastisk vin fra lokalområdet.

 

 

Se webcams fra Claviere her: Webcam

 

Fakta om rejsemålet
Byens højde:
1760 m
Højeste skiløb:
2826 m
Total pistelængde:
400 km
Langrend:
50 km
Off-piste:
Ja
Kabinelifte:
6
Stolelifte:
36
T-lifter:
18
Fakta om pister
96 km
220 km
84 km
2826 m (Top) 1760 m (By)
Vil du vide mere om Claviere?

Kontakt os på telefon 7023 1819, via Facebook eller udfyld nedenstående formular.  • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ