Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Events

Ryst firmaet sammen eller giv kunderne en ekstraordinær oplevelse med hjem. SNE & SNÖ arrangerer og afvikler events til lands og til vands for erhvervslivet, i både ind- og udland.

Vi ved hvordan sammenhold, viljestyrke, udholdenhed, netværk, viden og motivation kan næres og skaber fornyet dynamik i organisationen - med de bedste resultater, både for jeres medarbejdere, kunder og på virksomhedens bundlinje.

SNE & SNÖ tilbyder således gennemtænkte, professionelle og præcist tilrettelagte konferencer og events af høj kvalitet.

Vi sætter barren højt

Vi går gerne de ekstra skridt, der skal til for at sikre et frugtbart udbytte og en høj kvalitet - hvad enten det gælder afholdelsen af jeres næste konference, møder i erhvervsnetværket eller den unikke event.

Oplev store sportsbegivenheder på tæt hold - eksempelvis fra VIP-loungen på Camp Nou eller til Formel 1 i Monaco. Prøv kræfter med Crossfit, og få inspirerende coaching af store kapaciteter. Gør Guldfireren kunsten efter, eller oplev skumsprøjtene fra kapsejladser med frisk vind i håret. Vi står også gerne for tilrettelæggelse af f.eks. jubilæer, firmafester, specialmiddage med kulinarisk tema, luksus vinsmagninger, premierer, koncerter og underholdende shows med kendte entertainere.

Mulighederne for udvikling, teambuilding og unikke oplevelser er mange. Vi har idéerne og den solide erfaring til at gennemføre dem med succes. Vi sætter en ære i at skabe merværdi for vores kunder, og sætte nye standarder for jeres relationer.

I er derfor altid velkommen til at kontakte os for nye input og inspiration til jeres næste firmarejse:

  • Sport, action og teambuilding
  • Møder og konferencer
  • Vin og gastronomi
  • Firmafester
  • Kulturarrangementer
Vil du vide mere om events?

 

 

 


"Glenn Retz fra SNE & SNÖ forstår at lave spændende og unikke firmaarrangementer. Han er nem at samarbejde med, og sætter sig godt ind i vores ønsker og har lavet nogle uforglemmelige arrangementer, som efterlader en yderst positiv oplevelse hos vores kunder. Vi havde i februar 2020 et 3-dages vinterseminar med utraditionelle mødelokaler og en snescooter safari som alt sammen blev perfekt eksekveret. Arrangementet har bragt os tættere på vores kunder, og har efterfølgende gjort vores samarbejde betydeligt lettere, i forhold til vores store og toneangivende kunder."

Kim Dahl, Key Account Director for Knauf A/S

 

 

 

 

By Retz

By Retz er jeres erhvervsrejsebureau og kompetente samarbejdspartner, hvad enten det gælder traditionelle firmarejser eller skræddersyede events. Vi har mere end 25 års erfaring med at servicere hundredvis af erhvervskunder og firmagrupper, og det brænder vi stadig for. Gennem årene har vi oplevet stigende efterspørgsel på vores koncept: Firmarejser, hvor seriøst, fagligt indhold går hånd i hånd med nye udfordringer og unikke oplevelser. Dem skræddersyer vi, så de matcher jeres ønsker og behov.

Som virksomhed er vi i konstant udvikling, selv aktivt rejsende og altid på udkig efter nye, spændende destinationer og oplevelsesmuligheder, der kan gøre firmarejsen til noget ganske særligt. Vores mål at skabe resultater og positiv vækst for vores kunder. Vi stræber altid efter at skræddersy det bedste produkt til dig og dine gæster, så I får en unik oplevelse med et højt niveau af komfort og service. Vel at mærke til rimelige priser. Det skal være perfekt og gennemtænkt fra helhed til detalje og fra tanke til eksekvering.

7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ