Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Passo Tonale

 

Passo Tonale ligger side om side med nabobyen Ponte di Legno, i det populære skiområde 'Adamello Ski'. Adamello Ski, med sin unikke placering på grænsen mellem Lombardiet og Trentino, tilbyder varieret skiløb, hvor alle kan være med. Omgivet af Alpernes høje toppe og Dolomitternes bratte klipper er det stedet for enhver med hang til italiensk alpehygge

I Passo Tonale, med byens beliggenhed 1.883 meter over havet og skiløb i op til 3.000 meters højde på Presena-gletscheren, er der garanti for sne fra jul til påske.

Se webcams fra Passo Tonale her: Webcam

Se snestatistik fra Passo Tonale her: Skisport.dk

 

Grænsebyen Tonale

Passo Tonale ligger i grænseområdet på flere måder. Midt igennem byen går grænsen mellem regionerne Lombardiet og Trentino, og beliggenheden 1.883 moh er også tæt på grænsen, hvor træer ikke længere kan gro. Byen i Passo Tonale består af en samling hoteller og lejlighedskomplekser, samt forretninger og butikker.

Hotellernes beliggenhed med skiløbet lige udenfor døren og danske skilærer på skiskolen, gør Passo Tonale til det perfekte rejsemål, børnefamilierne skal på skiferie. Mange af hotellerne tilbyder også ophold med fuldpension, så man lige kan smutte ind og få en god frokost, når børnene er færdige på skiskolen.

 

Skiløb for alle

Skiløbet i Adamello Ski er en historie for sig. Her venter 104 km blå, røde og sorte pister. Tag f.eks. op til toppen af gletsjeren og den sorte drøm 'Paradiso', der fører ned derfra og videre af de lange udflugter ned til Ponte di Legno og videre over til Temu. Adamello Ski byder på både højalpint gletsjerskiløb, på brede boulevarder og hyggelige pister blandt skovens træer.

Også off-piste entusiaster har rig mulighed for at boltre sig her. Området byder på adskillige ruter. Nogle er tilgængelige fra liftsystemet, mens andre kan nås med en helikoptertur. Uanset hvad anbefaler vi dog, at du hyrer en lokal bjergguide hvis du vil på off-piste.

Passo Tonale tilbyder 100% snesikkerhed i et af Italiens bedste skiområder til prisen. Skiområdet Adamello Ski består af byerne Passo Tonale (1.883 moh) og den gamle meget hyggelige by Ponte di Legno (1.260 moh).

SNE & SNÖ's priser er inklusiv liftkort til Passo Tonale og Ponte di Legno, med 104 km pister. Er dette ikke nok kan du opgradere dit liftkort en dag til hele Superskirama-skiområdet med 380 km pister. Vores guider hjælper med opgraderingen på rejsemålet og viser dig skibussen som på ca. 30 minutter bringer dig til Marilleva-liften som er forbundet med Madonna di Campiglio.

 

Skiskole i uge 7

I uge 7 tilbyder vi skiskole holdundervisning med skandinavisk skiinstruktør til de yngste begyndere.

 

Autentisk italiensk mad til rimelige priser

Her er fantastiske spisesteder og restauranter, som tilbyder formidable, lokale vine og serverer traditionsrig og veltilberedt mad fra det italienske køkken. Det overraskende ved restauranterne er den høje kvalitet i forhold til de moderate priser, som ofte er halv pris i forhold til det franske køkken i Alperne.

Er I til gourmetrestauranter og -mad så anbefaler vi at I besøger en af disse fire fantastiske restauranter. Husk at bestille tid og oplyse at I rejser med SNE & SNÖ.

Il Kro ved floden i Temu: https://www.facebook.com/kro.ristorante/

Ristorante Ca’ del Re i Ponte di Legno: +39 347 463 3551

El Volt i Ponte di Legno: https://el-volt.jimdosite.com/

Cavallino I Cané: https://www.trattoria-cavallino.it/menu

Fakta om rejsemålet
Byens højde:
1880 m
Højeste skiløb:
3016 m
Længste nedkørsel:
11 km
Total pistelængde:
104 km
Langrend:
21 km
Off-piste:
Ja
Fakta om pister
28 km
61 km
15 km
3016 m (Top) 1880 m (By)

Populære hoteller i Passo Tonale

Hotel Piandineve, Passo Tonale

Halvpension
Prisen inkluderer:
  • Liftkort
  • Ophold
  • Halvpension
  • Dækning hos Rejsegarantifonden


  • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ