Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819
Find ny rejse

Lejligheder - Herlufsholm Kostskole FRANKRIG

Ingen pension
GRUNDPAKKE
  • Ophold i store chaletlejligheder eller private lejligheder
  • 6 dages liftkort til Val Thorens (150 km)
  • SNE & SNÖ guideservice – danske guider og vagter
  • Privat SNE & SNÖ afterski med DJ
  • SNE & SNÖ VIP-armbånd
  • Gratis adgang til Malaysia*
  • Fælles skiløb og aktiviteter, samt konkurrencer i sneen

*Enkelte aftener kan der på Malaysia være lukkede arrangementer, og derfor først adgang fra kl. 24.00, hvor der skal betales entré (€ 10-15).

 

PRIS I 'CHALET HERMINE'
Uden transport T/R ,-
Bus T/R ,-
Fly T/R ,-
Bus ud / Fly hjem* ,-

 

PRIS I 'LE CHEVAL BLANC'
Uden transport T/R ,-
Bus T/R ,-
Fly T/R ,-
Bus ud / Fly hjem* ,-

 

PRIS I 2-PERS. STUDIOLEJLIGHED
Uden transport T/R ,-
Bus T/R ,-
Fly T/R ,-
Bus ud / Fly hjem* ,-

 

*Denne transport kan ikke bestilles online. Bestil din rejse med bus og send en e-mail til kontakt@skirejser.dk med dit bookingnummer, hvis du ønsker at bestille Bus ud / Fly hjem.

 

 

CHALETLEJLIGHEDER 'CHALET HERMINE'

Chalet Hermine lejlighederne er store med flere værelser og i højere standard end almindelige lejligheder. Hver lejlighed har et fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine, ovn, komfur, mikroovn, elkedel, brødrister og kaffemaskine. Lejlighederne har pejs, satellit-tv, pengeskab samt sydvendt altan. Chaletlejlighederne er renoveret i 2014, så lejlighederne er i høj standard. Derudover skal ingen sove i stuen, hvilket gør lejlighederne mere rummelige.

Ophold i chaletlejlighederne er inklusiv sengelinned og håndklæder. Bemærk senge, dyner og hovedpuder i udlandet er ikke altid som i Danmark. Opholdet er uden slutrengøring. På Chalet Hermine findes også skiskab og wellness-afdeling med pool.

56 pladser
2 stk 12-personers lejlighed, 7 værelser / m2
1 stk 8-personers lejlighed, 5 værelser / 95 m2
4 stk 6-personers lejlighed, 4 værelser / 72 m2

 

 

LEJLIGHEDSHOTEL 'LE CHEVAL BLANC'

Lejlighedshotellet Le Cheval Blanc har Val Thorens' bedste beliggenhed direkte til pist og lift, og kun 5-9 min. gang til sportscentret med pool og til Malaysia. Du kan på få minutter komme til centrum via elevatoren og gangbroen, som ligger 50 meter fra Le Cheval Blanc.

Le Cheval Blanc tilbyder fitnessrum, en lille hyggelig bar og flere hyggelige restauranter, samt en bager som nabo. Der er egen skiudlejning og sportsbutik på lejlighedshotellet samt en reception med venligt personale, der hilser dig godmorgen og velkommen hjem efter en lang dag på ski eller hjælper dig hvis du har eventuelle spørgsmål.

Der findes *** og ***+ lejligheder. Alle Herlufsholms lejligheder er ***+, og er pæne og løbende renoveret. Alle lejligheder har sengelinnedet og håndklæder, balkon, bad med toilet, TV og køkken med opvaskemaskine. Flere lejligheder har sydvendt balkon med udsigt til pist og bjerge.

92 pladser
10 stk 6-personers lejlighed med soveværelse og kabine / 33 m2
4 stk 8-personers lejlighed med mezzanin / 50 m2

 

 

STUDIOLEJLIGHEDER

Studiolejligheder er til 2 personer. Lejlighederne ligger direkte i centrum af byen, tæt på pist og lift, restauranter og barer. Lejlighederne er af god fransk standard og er forskelligt indrettet, men alle har køkken med opvaskemaskine, kogeplader, køleskab og miniovn, samt bad og toilet. Senge, dyner og hovedpuder i udlandet er ikke altid som i Danmark. Lejlighederne er uden sengelinned, håndklæder og slutrengøring.

16 pladser
8 stk 2-personers studiolejlighed

 

 

FLY

Det er muligt at tilkøbe flytransport. Der er et begrænset antal pladser, som sælges efter 'Først til mølle...' -princippet. Nærmere information om flytider samt flynumre, vil fremgå på dit rejsebevis og boardingkort.

Bagage
Der må medbringes 1 stk. kuffert/sportstaske og 1 stk. håndbagage.

BUS

Bustransporten foregår moderne langtursbusser. Rejsetiden for busgæster er beregnet til ca. 24 timer. Ankomst- og hjemrejsetider kan variere afhængigt af vejr- og trafikforhold. Alle busser er røg- og dampfrie.

Bagage
Der må medbringes 1 stk. kuffert/sportstaske og 1 stk. håndbagage. Medbring gerne pude og tæppe til busturen.

Bemærk: Bustransporten vil foregå i overensstemmelse med de hertil gældende regler, samt sundhedsstyrelsens anbefalinger, i forhold til COVID-19. Vi vil desuden prioriterer at fordele eleverne klassevis, så eleverne sidder sammen med deres klassekammerater.

UDEN TRANSPORT

Det er muligt at bestille skirejsen helt uden transport ved at vælge 'Uden transport' som transportform når du bestiller skirejsen.

 

 

 

Bestilling

 

Det med småt ...

 

ER DU UNDER 18 ÅR?

Hvis du er under 18 år, skal du angive din alder som 50 når du bestiller din rejse. Derudover skal du udfylde dette forældrecertifikat, som skal underskrives af dine forældre og herefter sendes til kontakt@skirejser.dk senest mandag 24. oktober 2022.

 

BETALING OG ÆNDRINGER

Beløbet betales over 2 rater:
1. rate, depositum: Ved tilmelding (kr. 2.000,-)
2. rate, restbeløb: Mandag 12. december 2022

I henhold til vores rejsevilkår gør vi opmærksom på følgende: Hvis du ønsker at foretage tilvalg eller ændringer i din booking, skal du sende en e-mail med de ændringer du ønsker til kontakt@skirejser.dk. Efter restbeløbet er betalt er denne mulighed dog udelukket, da vi laver lister, booker de bestilte ski, liftkort m.v. Hvis du eksempelvis ønsker at ændre fra 'Guld ski' til 'Sølv ski' efter restbeløbet er betalt, skal du ringe til os på telefon 7023 1819, hvorefter vi vil forsøge at ændre det. Vi opkræver et ekspeditionsgebyr på kr. 350,- for en sådan ændring. Beløbet vil blive pålagt din restbetaling.

Vi tager forbehold for trykfejl og ændringer hos vores samarbejdspartnere. Vi gør opmærksom på vores gældende rejsevilkår.

 

COVID-19

For at deltage på et SNE & SNÖ arrangement eller rejse er det en forudsætning at du er færdigvaccineret. Er du ikke færdigvaccineret ved påbegyndelsen af arrangementet eller rejsen bærer du selv risikoen for afvisning. SNE & SNÖ vil hverken kompensere eller erstatte eventuelle tab som følge af en afvisning.

Læs vores spørgsmål og svar om COVID-19 i forbindelse med din skiferie her: COVID-19 Spørgsmål og svarDe 3 Dale pistekort - Skiferie i Val Thorens og Courchevel
  • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ