Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Zauchensee

SNE & SNÖ er stolte af at kunne byde velkommen til Zauchensee. Zauchensee er endnu en østrigs perle hvor skiløb & østrigsk alpehygge kombineres med børnevenlige pister, familiedrevede hoteller og den særlige afterski som er svær at finde andre steder end i Østrig.

Zauchensee byder på alt hvad vi kunne ønske os. Skiøbet byder på brede lækre pister i alle farver - samt masser mulighed for off-piste. Området ligger tæt på den berømte Park ”Absolut” i Flachau Winkl, som skiløbere med freestyle-behov er særligt glade for.

Som gæst i Wagrain, har I måske også været på pistevisning i Zauchensee – for man kan stå på ski fra Zauchensee helt til Wagrain og Alpendorf via Kleinarl (via en kort tur med skibus). Vi anbefaler som en heldagstur, og HUSKER vores gæster på, at være tilbage i Zauchensee, imens lifterne stadig er åbne.

I det lokale skiområde i Zauchensee findes i alt 44 km meget snesikre pister. Læg dertil nabobyerne Wagrain og Alpendorf til, så har du mere end 200 km sammenhængende pister.  

I Zauchensee er der:

23,5 km blå
16,2 km røde
4,3 km sorte. Pisterne er forbundet af 14 lifter, hvoraf seks er stolelifter, og seks er slæbelifter samt en kabelbane og en gondollift. Hele området ligger i 1350 til 2188 meters højde.

Off-piste

Det meste af sæsonen er der god puddersne til offpiste skiløb. Skiområdet ender i en lille gryde, og på grydens sider finder I de gode skovområder. Her er gode forhold for off-piste og eventyr, og der er også afmærkede ruter, som ikke bliver præpareret.

Freestyle

Er I glade for freestyle, er Zauchensee også godt. Byen hænger nemlig sammen med Flachau Winkl, hvor I finder den berømte park ”Absolut”. Her kan er plads til både nybegyndere garvede park-skiløbere. Parken byder på mange konkurrencer som I kan opleve som publikum, se her.

Langrend

Også langrend er en mulighed her. Fra byen er der direkte adgang til et 260 km sammenhængende løjper, som strækker sig gennem de smukke nabobyer og dale.

Byen

Zauchensee er en mindre landsby, som består af få hoteller og skiudlejninger. Det vil med andre ord sige, at I ikke kan shoppe eller gå i supermarkedet. Alligevel er byen velbesøgt og elsket, og absolut en perle i det smukke vinterlandskab. Da byen ikke er større, har man fra kl. 9-12 nærmest talt pisterne for sig selv. Først ved frokosttid kommer der skiløbere fra Wagrain og Kleinarl for at nyde godt af det lækre skiløb og sneforhold i Zauchensee.

*Vores guider i Zauchensee kan handle for jer, mens I er på ski - hvis I mangler snacks og kolde øl/vand til altanen. I skal bare sige til ved morgenmaden.

Ski Amadé i Salzburgerland

Zauchensee ligger i Salzburger Sportwelt og er blandtde højst beliggende skiområder. Skiparadiset her i Ski Amadé praler gerne af snegaranti, pister af højeste kvalitet, skiløb i særklasse – og ikke mindst det omtalte World Cup-område. Alle kan stå på ski her - uanset om I er gladest for de brede selvtillidspister, krævende og varierede pister, børnebakker eller hyggelige stunder i traditionelle alpehytter.

 

Se hoteller

Fakta om rejsemålet
Byens højde:
1350 m
Højeste skiløb:
2188 m
Længste nedkørsel:
8 km
Total pistelængde:
350 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
82
Fakta om pister
119 km
189 km
42 km
2188 m (Top) 1350 m (By)
Vil du vide mere om Zauchensee?

Glenn RetzKontakt Glenn på telefon 7023 1819 eller udfyld nedenstående formular.  • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ