Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Cervinia

Byen der bare SKAL besøges. Hvis du altså ikke allerede har været her og derfor godt ved hvorfor du skal tilbage hertil på dette års skitur.

I 2.050 moh ligger denne helt særlige italienske skisportsby, med charmerende huse fra gammel tid godt blandet med nyere opførte huse og hoteller.

Her er alt hvad hjertet kan begære i et godt mix af arkitektonisk frihed samtidig med den uvurderlige udsigt til majestætiske Matterhorn, som stolt rejser sig op i en højde lige omkring de 4.500 moh. Da Cervinia ligger så højt er der snesikkert fra tidlig sæsonstart i november til langt ind i april og det lækre skiområde strækker sig over 360 km sammenhængende pister.

Særligt i Cervinia er der skiløb der matcher de fleste ønsker for en rigtig god skitur, også for børnefamilierne og lettere øvet skiløbere.

Terrænnet i Cervinia er en god blanding af rødt og blåt hvor der øverst i området er et skønt plateau med en udsigt over alperne. Vælger du at stå på ski en dag i den schweiziske del af ski terrænnet bliver pisterne lidt mere røde, og her finder vi også sorte og mere krævende områder.

SNE & SNÖ sælger rejser til Cervinia med det lokale liftkort som dækker 160 km pister. Den længste nedfart i Cervinia er mere end 20 kilometer, og når du er nede i den laveste del af området befinder vi du dig stadig højt, nemlig 1.524 moh. Pisterne er som italienerne bedst kan li’ dem - super velpræparerede uden for mange pukler og is.

Du kan udvide lifkortet en eller flere dage til også at gælde i schweiziske Zermatt og have adgang til områdets højeste pist finder oppe i 3.883 moh. Og i alt 360 km pister.

Se webcams fra Cervinia her: Webcam

 

Afterski & natteliv

Afterski, vi elsker afterski – det gør de også i Cervinia hvor de mange engelskprægede barer lykkeligt lægger lokaler til festlig afslutning på dagens skønne skiløb. Her findes flere steder med festlig livemusik og god afterskistemning - og på byens playboy-diskotek danses der gerne hele natten.

 

Restauranter & shopping

Cervinia mangler ikke restauranter. Eller indkøbsmuligheder. Bor I på hotel er der oftest lækker aftenmenu med i rejsen ophold. Men bor I i lejlighed eller på hotel uden pension, er der god mulighed for en lækker italiensk madoplevelse på en af byens mange skønne restauranter. Her er menukort for enhver smag, og pengepung, alt fra 2-stjernede hyggelige listige spisesteder til 5-stjernede gourmetrestauranter.

Skal der shoppes hverdagsvarer, chokolade, vin, lokale snacks øl/vand til altanen, byder byen på flere supermarkeder med gode udvalg i alt hvad der kan ønskes af proviant til en solrig eftermiddag på altanen.

Fakta om rejsemålet
Byens højde:
2050 m
Højeste skiløb:
3899 m
Længste nedkørsel:
25 km
Total pistelængde:
360 km
Langrend:
13 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
52
Liftkap. pr. time:
91710
Fakta om pister
75 km
222 km
63 km
3899 m (Top) 2050 m (By)
Vil du vide mere om Cervinia?

Kontakt os på telefon 7023 1819, via Facebook eller udfyld nedenstående formular.  • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ