Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819

Val Thorens Frankrig

Man kunne let tro, at Led Zeppelin havde besøgt denne by da de skrev nummeret “Stairway to Heaven”, da de 45 kilometer fra Moutiere I dalen og op til Val Thorens vitterlig er en trappe til himlen. Europas højest beliggende skisportsby samt verdens bedste skiområde!

I november 2014, blev Val Thorens for andet år i træk kåret til verdens bedste skiområde ved 'World Ski Awards'. Området har alt og tilbyder alt fra skønne brede børnevenlige boulevarder til heftige sorte pister, super off piste, freestyle-parker, samt udsigt mod Mont Blanc i nord og de smukke italienske bjerge i syd. Val Thorens kan virkelig tilbyde noget til enhver!

Selve skiområdet i Val Thorens-dalen rummer 150 kilometer piste og tilsammen kan du i ”De 3 Dale” stå på ski på mere end 600 kilometer piste. Om man er begynder, øvet eller ekspert spiller ingen rolle, da der er pister og bjerge nok til alle. Selve Val Thorens ligger 2.350 moh og er derfor altid utrolig snesikkert med skiløb op til 3.150 moh på Cime de Caron. Sæsonen starter i slutningen af november og fortsætter frem til slutningen af april. Det meste af skiløbet foregår over trægrænsen, men savner man træer byder De 3 Dale naturligvis også på dette i Meribel og Courchevel.

 

De 3 Dale

Derudover kan man fra Val Thorens søge mod den "4. dal" Orelle, som typisk ligger i læ for vind og vejr. Dalen byder på roligt skiløb på kanten af nationalparken, hvilket giver en helt fantastisk ro samt rigtig godt skiløb. Er man ikke til dette eller er passet lukket, kan man søge ned i dalen mod Les Menuires og St. Martin de Belleville, som byder på skiløb imellem træerne og brede boulevarder. Sidstnævnte er bestemt en tur og et besøg værd, da turen dertil er utrolig lang med brede blå boulevarder hvor der kan laves carving-sving med masser af plads til alle. Dertil er St. Martin de Belleville en af de hyggeligste byer i området med gode restauranter. På byens torv kan man nyde en rigtig god frokost i solen samtidig med, at man nyder den smukke udsigt over bjergene og dalene.

Når skiløbet ikke foregår i Val Thorens, Les Menuires eller St. Martin de Belleville kan man søge mod de to andre store byer i området; Meribel og Courchevel. De to byer og omkringliggende dale byder på mere varme, træer, hygge, gode spisesteder og masser af super godt og varieret skiløb med masser af off piste og dertil snow-parker. Tager man turen mod Meribel eller Courchevel skal man huske på at det er en dagsudflugt og en af de rigtig gode. Fra SNE & SNÖ’s side, skal der lyde en stor og varm anbefaling af, at tage disse dagsture. Har man lyst til endnu flere kilometer piste på vej til Courchevel skal man bestemt lægge ruten forbi La Tania, som ligger mellem de to byer.

Området byder selvfølgelig på utrolig mange uforglemmelige steder til picnic med natur og udsigter som er umulige at beskrive i ord. Ønsker man omvendt, at spise på restaurant så kan torvet i La Tania varmt anbefales såvel som, at stort set alle steder i Courchevel serverer ekstraordinær god mad, vær dog opmærksom på priserne, da de kan ligge i den dyre ende.

Er du vild med uanede mængder skiløb og elsker du at se nye steder hver dag med varieret og mangfoldig natur, så skal der lyde de varmeste anbefalinger om at besøge Val Thorens og De 3 Dale.

Val Thorens har været SNE & SNÖ’s højborg i over 20 år. Vi har fulgt byens udvikling frem til i dag og vil understrege, at Val Thorens gennemgår en kæmpe forvandling til det markant bedre i disse år. Byen er ved at blive gennemrenoveret, hvilket hæver standarden til det bedre og dertil kommer der flere luksus-chaletter som er perfekte til familier og grupper.

Vi kan på det varmeste anbefale Val Thorens og med skilærer, off piste, samt guider, med flere års erfaringer fra området ansat på kontoret, er vi sikre på at vi er de absolut største eksperter på dette område.

 

Heliskiing og ice racing i Val Thorens

Ice racing:
Lær at køre på is med professionelle rallykørere, på Circuit de Glace Alain Prost - Europas højest beliggende ice racing bane! Der er både mulighed for at køre selv, eller at køre med en professionel.

Priseksempler:
15 min i Kart: € 30,-
30 min i Renault Clio RS: € 150,-
3 omgange i Mitsubishi Lancer EVO 6 med en af de professionelle bag rattet: € 50,-
Se mere på www.icedrivingacademy.com

Helikopterture henover det store 3 Dale-område:
Priseksempler:
Rundt om De 3 Dale: € 50,- pr. pers. (ved min. 4 personer)
Mont Blanc-tur: € 350,- pr. pers. (ved min. 4 personer)
Se mere på www.azurhelico.com

Se video om kælkearrangement

Se video om svævebanetur

Se webcams fra Val Thorens her: Webcam

Tilvalg

SKILEJE

Alle ski- og snowboard-pakker lejes i 6 dage. Der er inkluderet støvler i alle skilejepakker. Hvis du allerede ejer et par støvler eller stave, skal du naturligvis kun bestille skiene.

Ski Guldpakke - Anbefales til øvede/dygtige skiløbere
Selve ordet "guld" taler for sig selv. Her kan du være sikker på, at du får udleveret topkvalitetsudstyr, som enten er helt nye eller næsten nye ski.

1.375,- ( Kun ski: 1.075,- )

Ski Sølvpakke - Anbefales til lettere øvede/øvede skiløbere
Når vi taler om sølvski, kan du forvente godt kvalitetsudstyr, som primært henvender sig til fritidsskiløberen.

1.250,- ( Kun ski: 975,- )

Ski Bronzepakke - Anbefales til nybegyndere/lettere øvede skiløbere
Du kan forvente et par udmærket ski, som ikke er til at klage over, hvis man ikke er en erfaren skiløber. De kan varmt anbefales, hvis du bare vil 'slappe af' på ski, uden at udfordre skiene for meget.

1.125,- ( Kun ski: 875,- )

Snowboard Guldpakke - Anbefales til øvede/dygtige skiløbere
Selve ordet "guld" taler for sig selv. Her kan du være sikker på, at du får udleveret topkvalitetsudstyr, som enten er helt nyt eller næsten nyt snowboard.

1.475,- ( Kun snowboard: 1.175,- )

Snowboard Bronzepakke - Anbefales til nybegyndere/lettere øvede
Du kan forvente et udmærket snowboard, som ikke er til at klage over, hvis man ikke er erfaren på pisten. Det kan varmt anbefales, hvis du bare vil 'slappe af', uden at udfordre pisten for meget.

1.275,- ( Kun snowboard: 1.000,- )

 

Fakta om pister
200 km
250 km
150 km
3300 m (Top) 2300 m (By)
Fakta om rejsemålet
Byens højde:
2300 m
Højeste skiløb:
3300 m
Total pistelængde:
600 km
Langrend:
130 km
Off-piste:
Ja
Transfertid:
3
Se hoteller i Val Thorens ›


  • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ