Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819
Find ny rejse

Hotel le Chalet Blanc - Montgenevre FRANKRIG

Halvpension

Hotel le Chalet Blanc ligger i udkanten af byen med skiløb til og fra døren. Det er nybygget i flotte materialer og fremstår utroligt lækkert og indbydende. Det er uden sammenligning byens bedste hotel og byder på en fantastisk udsigt over de flotte bjerge. Opholdet inkluderer en udsøgt halvpension og en mindre wellness-afdeling kan benyttes mod betaling.

Med en oplivende jacuzzi, afslappende sauna, forfriskende dampbad og dejlig massage, er det moderne hotel spa designet til at forynge dine sanser og løse op for dine udmattede muskler. Forkæl dig selv med en god omgang "skiers massage" eller lækker manicure og pedicure.

Bemærk at vi i Montgenevre ikke tilbyder SNE & SNÖ guideservice. For flygæster vil der være en SNE & SNÖ guide i lufthavnen ved ankomst.

Værelsestyper

Dobbeltværelse ’Chalvet’ - 2 personer, 16-18 m2
Nordvendt med en flot balkon, udsigt over bjerget, dobbeltseng eller to enkeltsenge og badeværelse. Værelset er udstyret med TV, håndklædetørrer, hårtørrer, badekåber og -tøfler, trådløse opladere og minibar.

Dobbeltværelse ’Janus’ - 2 personer, 16-21 m2
Sydvendt med en flot balkon, udsigt over bjerget, dobbeltseng eller to enkeltsenge og badeværelse. Værelset er udstyret med TV, håndklædetørrer, hårtørrer, badekåber og -tøfler, trådløse opladere og minibar.

Dobbeltværelse ’Superior’ - 2 personer, 19-22 m2
Har en stor sydvendt terrasse med udsigt over bjerget, dobbeltseng eller to enkeltsenge og badeværelse. Værelset er udstyret med TV, håndklædetørrer, hårtørrer, badekåber og -tøfler, trådløse opladere og minibar.                     

Junior Suite ’Chalvet’ - op til 5 personer, 23-31 m2
Nordvendt og har en flot balkon, med udsigt over bjerget. Suiten rummer to separate soveværelser og badeværelse. Værelset er udstyret med TV, håndklædetørrer, hårtørrer, badekåber og -tøfler, trådløse opladere og minibar.

Junior Suite ’Janus’ - op til 5 personer, 36 m2
Sydvendt og har en flot balkon, med udsigt over bjerget. Suiten rummer to separate soveværelser og badeværelse. Værelset er udstyret med TV, håndklædetørrer, hårtørrer, badekåber og -tøfler, trådløse opladere og minibar.

Junior Suite ’Superior’ - op til 5 personer, 30-39 m2
Har en stor sydvendt terrasse med udsigt over bjerget. Suiten rummer to separate soveværelser og badeværelse. Værelset er udstyret med TV, håndklædetørrer, hårtørrer, badekåber og -tøfler, trådløse opladere og minibar.

Suite ’Signature’ - op til 5 personer, 36-47 m2
Har en flot sydvendt balkon med udsigt over bjerget, to soveværelser og toilet samt separat badeværelse. Værelset er udstyret med TV, håndklædetørrer, hårtørrer, badekåber og -tøfler, trådløse opladere og minibar.

Vil du vide mere om Montgenevre?

Kontakt os på telefon 7023 1819 eller udfyld nedenstående formular.

Bestil Hotel le Chalet Blanc  • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ