Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819
Find ny rejse

Apartamentos Amores lejligheder - Mallorca SPANIEN

Ingen pension

Skønne lejligheder med 2- og 3-værelser med havudsigt. Lejlighederne ligger i første række til havet, og er velegnede til gæster, der kommer i egen bil. Gæsterne har adgang til den udendørs pool og børnepool. Poolen er åben hele året og er 70 m2, 90 - 150 cm dyb. Der er også en udendørs bruser. Den nærmeste badestrand er en klippestrand blot 300 meter væk, mens den nærmeste sandstrand "San Telmo" ligger 1,1 km fra lejlighederne. Vandrestien "Sa Trapa" starter 250 meter fra lejlighederne. Der er offentlige parkeringspladser ved vejen, og der er ca. 1 km til indkøbsmuligheder, restaurant og bar.

Lejlighedsbekrivelse

Alle lejligheder har havudsigt, wifi, TV og altan eller terrasse. Rygning er forbudt.

2-værelses lejlighed: Ca. 55 m2. Velindrettet med stue/spisestue, soveværelse og badeværelse. Opvarmning med el-radiator. Det åbne køkken har de mest almindelige køkkenredskaber, 4 kogeplader, køleskab, brødrister, ovn og kaffemaskine. Spisestuen har god plads til et spisebord. I stuen er der sofa, TV og udgang til altan på 12 m2 med havemøbler og to liggestole. Badeværelse med toilet og brusekabine eller badekar. Derudover er det muligt at benytte vaskemaskinen, pengeskabet, højstole og barnesengen.

3-værelses lejlighed: Ca. 80 m2. Velindrettet med stue/spisestue, to soveværelser og badeværelse. Opvarmning med el-radiator. Det åbne køkken har de mest almindelige køkkenredskaber, 4 kogeplader, køleskab, brødrister, ovn og kaffemaskine. Det ene soveværelse har to enkeltsenge, mens det andet soveværelse har en dobbeltseng på 140 cm. Spisestuen har god plads til et spisebord. I stuen er der sofa, TV og udgang til altan på 18 m2 med havemøbler og to liggestole. Badeværelse med toilet og brusekabine eller badekar. Derudover er det muligt at benytte vaskemaskinen, pengeskabet, højstole og barnesengen.

 

 

Havudsigt

Nærmeste by / bycentrum 1 km

Afstand til strand 300 m

Afstand til hav 5 m

Udstyr

WiFi

Swimmingpool

Vaskemaskine

TV

Altan / terrasse

Barneseng

Rygning forbudt

Vil du vide mere om Mallorca?

Kontakt os på telefon 7023 1819, via Facebook eller udfyld nedenstående formular.

Bestil Apartamentos Amores lejligheder

Andre ferieboliger på Mallorca

  • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ