Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819
Find ny rejse

Hotel Belvedere - Grindelwald SCHWEIZ

Morgenmad

Hotellet ligger blot 300 meter fra stationen, hvorfra tog og bus tager jer direkte til de 206 km pister. Der er gratis minibus til stationen og pisten. Minibussen skal bestilles i receptionen.

Værelserne er rummelige og moderne med stort fokus på komfort. Hvert værelse har balkon med udsigt til enten byen, haven eller bjergtoppene 'Eiger' eller 'Wetterhorn'. Sengene er moderne og komfortable med flere typer hovedpuder i naturlige materialer. Samtlige værelser har trådløst internet, lænestole eller sofa, eget badeværelse, te og kaffe, safety box, føntørrer, make-up spejl, håndklæder og slippers.

Fra hotellets restaurant er der udsigt til bjergtoppen 'Eiger', så her kan I nyde udsigten til morgenkaffen. Restauranten serverer en udsøgt morgenbuffet bestående af både varme og kolde retter. Buffeten har også et stort udvalg af lokale oste og pølser, som leveres direkte fra bønder i området. Det er muligt at tilkøbe 4-retters middag på hotellet, hvor I kan vælge mellem flere retter.

Om aftenen er der en pianist, som spiller live i lobbybaren, hvor gæsterne kan nyde tonerne til et glas vin fra lokalområdet eller et slag billard.

Efter en lang dag på ski, kan I slappe af i wellness-afdelingen, hvor der en opvarmet pool (6 x 14 meter), sauna, dampbad og en udendørs saltvand jacuzzi. Spa-afdelingen er åben i vintersæsonen fra kl. 15.00-19.30. Om onsdagen er saunaen og dampbadet reserveret kun til kvinder kl. 15.00-16.00.

Børnefamilier er meget velkommen på hotellet. Her er legerum, børnemenu i restauranten og familieværelser. Der er gode børnerabatter på Hotel Belvedere.

Hunde og katte er også velkommen på hele hotellet med undtagelse af wellness-afdelingen. Tillæg for at medbringe hund eller kat er CHF 20,- pr. dag pr. kæledyr.

I kælderen er der skidepot til opbevaring af ski og skistøvler.

 

Værelsestyper

Standard dobbeltværelse, ca. 23 m2
Moderne og rustikt værelset har to enkeltsenge eller en dobbeltseng, lænestole eller sofa, aircondition, badeværelse med toilet og brusekabine eller badekar, gratis trådløst internet samt te og kaffe. Udsigt til Eiger eller Wetterhorn.

Classic dobbeltværelse, ca. 28-32 m2
Moderne indretning med to enkeltsenge eller en dobbeltseng, lænestole eller sofa, aircondition, badeværelse med toilet og brusekabine eller badekar, gratis trådløst internet samt te og kaffe. Udsigt til Eiger eller Wetterhorn

Deluxe dobbeltværelse, ca. 36 m2
Moderne indretning med to enkeltsenge eller en dobbeltseng, lænestole eller sofa, aircondition, badeværelse med toilet og brusekabine eller badekar, gratis trådløst internet samt te og kaffe. Udsigt til Eiger eller Wetterhorn.

Executive dobbeltværelse, ca. 38 m2
Moderne indretning med to enkeltsenge eller en dobbeltseng, lænestole eller sofa, aircondition, badeværelse med separat toilet og brusekabine eller badekar, gratis trådløst internet samt te og kaffe. Panoramaudsigt til Eiger eller Wetterhorn.

Junior suite ca. 45 m2
Moderne indretning med stue og et separat soveværelse. Der er plads til 5 personer. Soveværelset har to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Stuen har en sovesofa med mulighed for 2 ekstra opredninger samt en tredje opredning i gæsteseng i stuen. Der er aircondition, to badeværelser (det ene med badekar og toilet, det andet med brusebad og toilet), gratis trådløst internet, aircondition samt te og kaffe. Udsigt til Belvederes egen have.

Familieværelse Mettenberg, ca. 48 m2
2-værelses suite med plads til 5 personer. Det ene værelse har køjeseng, mens der er en dobbeltseng eller to enkeltsenge i det andet værelse. Indretningen er moderne og rustik. Der er to badeværelser, som begge har toilet og brusekabine. Der er gratis trådløst internet, aircondition, te og kaffe samt udsigt til Eiger eller Wetterhor.

Familieværelse Eiger, ca. 65 m2
Familieværelse med plads til 4 personer. Suiten har to soveværelser, to badeværelser og en stue. Det ene soveværelse har dobbeltseng eller to enkeltsenge, mens det andet soveværelse har en køjeseng. Det ene badeværelse jacuzzi, brusekabine og wc, mens det andet badeværelse har toilet og brusekabine. Der er gratis trådløst internet, aircondition, te og kaffe samt udsigt til Eiger.

Familieværelse Roeti, ca. 70 m2
Suite med plads til 7 personer. Suiten består af 2 soveværelser med dobbeltseng eller to enkelt senge, 2 badeværelser med toilet og brusekabine/badekar og en stue. I stuen er der mulighed for tre ekstra opredninger, hvor to sover på sovesofa og den tredje person i en gæsteseng. Der er gratis trådløst internet, aircondition, te og kaffe samt udsigt til Belvederes egen have.

Familieværelse Wetterhorn, ca. 94 m2
Suite med plads til 9 personer. Der er to soveværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge. To stuer hvoraf den ene har en sovesofa til to personer og mulighed for en ekstra opredning i en gæsteseng. Den anden stue har mulighed for to ekstra opredninger. Der er fire badeværelser med toilet og brusekabine/badekar. Derudover er der en entre med garderobeskab. Der er gratis trådløst internet, aircondition, te og kaffe samt udsigt til Belvederes egen have.

Vil du vide mere om Grindelwald?

Morten AllingKontakt Morten på telefon 7023 1819 eller udfyld nedenstående formular.

Bestil Hotel Belvedere

  • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ