Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819
Find ny rejse

Derby Hotel Grindelwald - Grindelwald SCHWEIZ

Morgenmad

En perfekt kombination af tradition og moderne livsstil.

Murene der udgør Derby Hotel Grindelwald, er gennemsyret af historie. "Hotel de la Gare" blev bygget her af den legendariske kaptajn Gsteiger i slutningen af ​​det 19. århundrede. Det samme underliggende princip gælder dengang som nu: gæsterne tilbydes en oplevelse, der længe forbliver hos dem som et dejligt minde.

Læn dig tilbage og deltag i en oplevelse for alle sanser. Slap af på tagterrassen eller i et af de stilfulde værelser, oplev den kulinariske kunst fra det traditionelle schweiziske køkken, prøv en af ​​kreationerne fra det erfarne køkkenhold og nyd en af ​​de fremragende vine.

Det er ikke let at tage en beslutning, når man står over for et sådant valg. Et udvalg af meget forskellige "Stuben" -restauranter, en rustik kælder, den stilfulde hotelbar - alle har deres egne unikke attraktioner.

 

Gastronomiske muligheder

En 4 eller 5 retters menu nær pejsen? En traditionel schweizisk ret? Eller foretrækker du en fondue, hvoraf Schweiz tilbyder et bredt udvalg? En drink i hotellets bar? Uanset hvad du beslutter dig for, kan du forvente god kvalitet.

“Föhrenstube” er à la carte-restauranten - mødestedet for en elegant madoplevelse i stilfulde og fredelige omgivelser. Glem ikke at kigge op på det smukke træloft!

"Derbystube" har en afslappet atmosfære, hvor man kan nyde et lækkert 4 eller 5-retters måltid efter en aktiv dag.

Og ”Gaststube”? Det er det, vi kalder vores ”multikulti sted for alle” - hvor lokalbefolkningen kommer for at forkæle sig på traditionel schweizisk vis og får følgeskab af besøgende fra hele verden. Der serveres traditionelle solide schweiziske retter - en oplevelse for alle at nyde!

Vores Cava: Her finder du den traditionelle gastronomiske oplevelse par excellence. Fonduer af enhver art, en unik atmosfære - indfødt rustik charme suppleret med den opmærksomme service fra vores kyndige personale, som gerne rådgiver dig.

Hvad ellers? En drink i baren inden sengetid - der er stadig meget at opdage!

Hotel Derby Grindelwald ligger perfekt nær centrum af byen og direkte ud til togstationen.

 

Værelsestyper

Enkeltværelse 'Smart', 12-13 m2
Nyd vores værelser til solo rejsende med den bedste søvnkomfort, da værelserne alle er udstyret med en dejlig seng (1,20 eller 1,40 meter bred). Værelserne kombinerer alpin charme med moderne udstyr og indeholder brusebad eller bad / toilet, læsestol, satellit-tv, telefon, Wi-Fi, hårtørrer, pengeskab, minibar samt kapselmaskine til kaffe og te. Alle værelser er røgfrie, og de fleste af dem har balkon.
Max antal personer: 1 voksen, ingen ekstra senge er mulige.

Dobbeltværelse 'Cosy' mod nord, 13-15 m2
Disse mindre, men komfortable dobbeltværelser, der vender mod nord i en varm alpestil, indeholder bad / toilet og en læsestol samt satellit-tv, telefon, Wi-Fi, hårtørrer, pengeskab, minibar. En kapselmaskine til kaffe og te fuldender komforten. Alle værelser er røgfrie, og de fleste af dem har balkon.
Max antal personer: 2 voksne, ingen ekstra senge eller babysenge er muligt.

Dobbeltværelse 'Scenic' mod syd med Eiger-udsigt, 18-20 m2
Disse større dobbeltværelser er alle sydvendte og giver fra vinduerne eller balkonerne udsigt til Eiger og Grindelwald-dalen. Med en varm og stilfuld atmosfære og moderne udstyr indeholder de badeværelser med badekar / toilet, læsestole, satellit-tv, telefon, gratis trådløs internetadgang, hårtørrer, pengeskab, minibar. Desuden har de alle en kapselmaskine til kaffe og te samt USB- og europæiske kompatible strømstik. Alle værelser er røgfrie, og de fleste af dem har balkon.
Max beskæftigelse: 2 voksne og 1 barn under 6 år.

Dobbelværelse 'Comfort' (Juniorsuite) med siddekrog, 25-32 m2
Vores største værelseskategori kombinerer klassisk stil med alpine detaljer. Takket være sit opholdsområde med en sofa er disse værelser især populære blandt gæster, der foretrækker indkvartering, der er lidt mere rummelige eller blandt familier med børn. Alle værelser er udstyret med badekar / toilet, telefon, satellit-tv, minibar, hårtørrer og pengeskab samt kapselmaskine til kaffe og te. Sofaen kan konverteres til en ekstra seng til maksimalt en voksen eller to børn under 12 år. Alle værelser er røgfrie, og nogle har balkon eller terrasse.
Max beskæftigelse: 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn under 12 år.

Vil du vide mere om Grindelwald?

Morten AllingKontakt Morten på telefon 7023 1819 eller udfyld nedenstående formular.

Bestil Derby Hotel Grindelwald

  • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ