Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 7023 1819
Find ny rejse

Sporthotel Ellmau - Ellmau-Going Skiwelt ØSTRIG

Halvpension

Omgivet af Wilder Kaiser’s betagende bjerglandskab, ligger dette elegante Sporthotel Ellmau****+ 
Alle værelser på hotellet er smukt indrettede i klassisk østrigsk stil, med et lyst og moderne tvist. De rummelige værelser som også tæller studio-lejligheder og luksus-suiter, er alle præget af komfort og et lækkert alpint design.

Der er en udsøgt halvpension inkluderet i prisen. Om morgenen serveres en stor morgenbuffet bestående af kolde og varme retter. Buffeten har et stort udvalg af økologiske og lokale retter samt mange fuldkornspordukter. Om aftenen kan vi glæde os til en udsøgt 5-retters middag serveret i en af hotellets mange restauranter. Det østrigske køkken, der er kendt for sine mange kulinariske specialiteter, opleves tydeligt og vi fortrylles næsten her. Gæster og grupper får tildelt deres eget bord som så er ”privat” under opholdet.

Efter en aktiv dag i bjergene kan vi hurtigt få ny energi ved et besøg i det unikke spa- og skønhedsområde med både indendørs og udendørs pool og saunaer. Her kan man svømme indefra og direkte ud i den opvarmede udendørs pool. Sauna-området har boblebad, dampbad og sauna. For at fuldende oplevelsen står der juice og koldt drikkevand fremme til gæsterne, som også kan benytte de aromatiske salte og olier til hudpleje. Det er muligt at bestille massage til både ansigt og krop. I pool-området er både børn og voksne velkomne, mens sauna-området er forbeholdt voksne 18+ år. 

Hotellet har et velfungerende træningsrum med cardio-maskiner og vægte. Hver uge tilbyder hotellet forskellige aktiviteter som bl.a. morgengymnastik, yoga, guidede ture og livemusik i lobbybaren. Tjek ugens program, når I ankommer til hotellet. 

De mange forskellige udtryk der findes i de forskellige områder i hotellet viser, at det er et moderne og nytænkende hotel med design og stil der matcher enhver smag. Her er taget højde for alle detaljer, og det ses tydeligt, at de på Sporthotel Ellmau kender vigtigheden af de små detaljer. Her er absolut ingenting tilfældigt, alt er tænkt på - og det ses!

At bo på Sporthotel Ellmau er en oplevelse. Her kan vi blive forkælet med velkomstdrink, spa-behandlinger, nyde solstolene på terrassen eller tage et et glas champagne med i Kaiserbad. Her er virkelig mange muligheder for lige præcis det, den enkelte har lyst til. Og ikke mindst, så ligger skiløbet lige foran døren. Helt præcist så er der 50 meter til liften, hvilket nærmest er ski in/ski out. Her findes i alt 284 km pister fordelt på 90 moderne lifter. Dette skilandskab i SkiWelt Wilder Kaiser er absolut anbefalelsesværdigt for vores østrigs-glade skigæster.

Børnefamilier har det også godt her på Sporthotel Ellmau. Her findes flere forskellige legeområder matchende børnenes forskellige aldersgrupper. Ligeledes er der pool til børn og udendørs legeplads. Igen, på dette hotel er der virkelig tænkt på det hele.

After-ski på Ellmauer Alm skal opleves - her er højt til loftet og støvledans som de kun kan det i Østrig. Med plads til ca. 250 glade skigæster der på magiske vis får serveret store lækre østrigske øl af lokale tjenere klædt i lederhosen og smukke østrigske kjoler, kan man næsten forestille sig hvordan det hele svinger efter en god dag på ski.

 

STUDIO

Anemone Studio, 42 m2 værelse i tyrolsk stil med elektrisk kamin. Endvidere har værelset balkon, brusebad, hårtørrer, Wifi, fladskærms tv og telefon. Hund er ikke tilladt.
Se plantegning 'Anemone'-studio

Buschröschen Studio, 31 m2 smukt værelse med elektrisk kamin og behageligt siddeområde. Endvidere har værelset balkon, karbad, hårtørrer, Wifi, fladskærms tv og telefon. Hund er ikke tilladt.
Se plantegning 'Buschröschen'-studio

Distel Studio, 35 m2 værelse perfekt til børnefamilier indrettet med sofa og soveområde. Endvidere har værelset balkon, karbad, hårtørrer, Wifi, fladskærms tv og telefon. Hund er ikke tilladt.
Se plantegning 'Distel'-studio

Enzian Studio, 35 m2 værelse perfekt til børnefamilier. Endvidere har værelset balkon, karbad, hårtørrer, Wifi, fladskærms tv og telefon.
Se plantegning 'Enzian'-studio

Glockenblume Studio, 43 m2 værelse perfekt til børnefamilier indrettet med sofa og soveområde. Endvidere har værelset balkon, karbad, hårtørrer, Wifi, fladskærms tv og telefon. Hund er ikke tilladt.
Se plantegning 'Glockenblume'-studio

Krokus Studio, 40 m2 smukt værelse med elektrisk kamin og behageligt siddeområde. Endvidere har værelset balkon, karbad, 2 håndvaske, hårtørrer, minibar, Wifi, fladskærms tv og telefon. Hund er ikke tilladt.
Se plantegning 'Krokus'-studio

Narzisse Studio, 33 m2 romantisk studio med himmelseng og elektrisk kamin. Endvidere har værelset balkon, karbad, dobbelt håndvask, minibar, hårtørrer, Wifi, fladskærms tv og telefon. Hund er ikke tilladt.
Se plantegning 'Narzisse'-studio

Schneeglöckchen Studio, 35 m2 smukt værelse med soveområde og behageligt siddeområde. Endvidere har værelset balkon, karbad, hårtørrer, minibar, Wifi, fladskærms tv og telefon.
Se plantegning 'Schneeglöckhen'-studio

 

VÆRELSER

Edelweiss værelse, 32 m2 hyggeligt dobbeltværelse med elektrisk kamin. Endvidere har værelset balkon, kar- eller brusebad, hårtørrer, minibar, Wifi, fladskærms tv og telefon. Hund er ikke tilladt.
Se plantegning 'Edelweiss'-dobbeltværelse

Ellmau værelse, 28 m2 hyggeligt dobbeltværelse i tyrolsk stil med plads til ekstra seng. Endvidere har værelset balkon, kar- eller brusebad, hårtørrer, Wifi, fladskærms tv og telefon.
Se plantegning 'Ellmau'-dobbeltværelse

Hartkaiser værelse, 40 m2 stort værelse i rustik og moderne stil med plads til ekstra seng. Endvidere har værelset balkon, brusebad, dobbelt håndvask, minibar, hårtørrer, Wifi, fladskærms tv og telefon. Hund er ikke tilladt.

Himmelschlüssel værelse, 32 m2 komfortabelt dobbeltværelse med elektrisk kamin. Endvidere har værelset balkon, karbad, minibar, hårtørrer, Wifi, fladskærms tv og telefon. Hund er ikke tilladt.
Se plantegning 'Himmelschüssel'-dobbeltværelse

Kaiserspitz værelse, 25 m2 komfortabelt dobbeltværelse i moderne stil. Endvidere har værelset brusebad, minibar, hårtørrer, Wifi, fladskærms tv og telefon. Hund er ikke tilladt.
Se plantegning 'Kaiserspitz'-dobbeltværelse

Landleben værelse, 34 m2 generøst dobbeltværelse med fyrretræ og mulighed for ekstra seng. Endvidere har værelset balkon, kar- eller brusebad, dobbelt håndvask, minibar, hårtørrer, Wifi, fladskærms tv og telefon. Hund er ikke tilladt.

Sonnenblume værelse, 40 m2 hyggeligt dobbeltværelse med sydvendt balkon ideelt for familier med børn. Endvidere har værelset kar- og brusebad, minibar, hårtørrer, Wifi, fladskærms tv og telefon.
Se plantegning 'Sonnenblume'-dobbeltværelse

Tirol værelse, 25 m2 hyggeligt dobbeltværelse i tyrolsk stil. Endvidere har værelset balkon, kar- eller brusebad, hårtørrer, Wifi, fladskærms tv og telefon. Hund er ikke tilladt.
Se plantegning 'Tirol'-dobbeltværelse

Wilder Kaiser værelse, 40 m2 hyggeligt dobbeltværelse opholdsområde, dobbelt håndvask og sydvendt balkon. Endvidere har værelset brusebad, minibar, hårtørrer, Wifi, fladskærms tv og telefon. Hund er ikke tilladt.
Se plantegning 'Wilder Kaiser'-dobbeltværelse

 

SUITER

Alpin Lodge, 60 m2 moderne suite med åben pejs og udsigt til Wilder Kaiser. Endvidere har suiten balkon, kar- og brusebad, walk-in garderobe, minibar, hårtørrer, Wifi, fladskærms tv og telefon. Hund er ikke tilladt.
Se plantegning 'Alpin Lodge'

Bergfeuer, 75 m2 ren luksus suite med åben pejs og udsigt til Wilder Kaiser. Endvidere har suiten balkon, kar- og brusebad, dobbelt håndvask, walk-in garderobe, minibar, hårtørrer, Wifi, fladskærms tv og telefon. Hund er ikke tilladt.
Se plantegning 'Bergfeuer'-suite

Family Suite, 70 m2 dejlig suite til den særlige ferie. Endvidere har suiten balkon, kar- og brusebad, 2 soveområder, minibar, hårtørrer, Wifi, fladskærms tv og telefon. Hund er ikke tilladt.

Gipfelnest, 55 m2 dejlig suite til den særlige ferie. Endvidere har suiten balkon, kar- og brusebad, jacuzzi, minibar, hårtørrer, Wifi, fladskærms tv og telefon. Hund er ikke tilladt.
Se plantegning 'Gipfelnest'-suite

Kaiser Suite, 85 m2 ny suite med fantastisk panoramisk udsigt til Wilder Kaiser, udsmykket i gammelt træ, sten og andre naturlige materialer fra Tyrol. Også perfekt til familier. Endvidere har suiten balkon, kar- og brusebad, walk-in garderobe, åben pejs, infrarød kabine, Nespresso maskine, minibar, hårtørrer, Wifi, fladskærms tv og telefon. Hund er ikke tilladt.
Se plantegning 'Kaiser'-suite

Penthouse, 125 m2 udgør hotellets største og mest behagelige suite. Stort opholdsrum separeret fra soveværelse af en skydedør, sauna og luksuriøst badeværelse er med til at gøre opholdet nyderigt. Endvidere har suiten balkon, kar- og brusebad, jacuzzi, åben pejs, infrarød kabine, Nespresso maskine, minibar, hårtørrer, Wifi, fladskærms tv og telefon. Hund er ikke tilladt.
Se plantegning 'Penthouse'

Hartkaiser Suite , 55 m2 dejlig suite til den særlige ferie. Endvidere har suiten balkon, kar- og brusebad, minibar, hårtørrer, Wifi, fladskærms tv og telefon. Hund er ikke tilladt.

Turm Suite, 70 m2 suite I moderne og Tyrolsk stil i 2 etager med åndeløs udsigt til Wilder Kaiser bjergene. 55 m2 dejlig suite til den særlige ferie. Endvidere har suiten balkon, kar- og brusebad, dobbelt håndvask, jacuzzi, åben pejs, minibar, hårtørrer, Wifi, fladskærms tv og telefon. Hund er ikke tilladt.
Se plantegning 'Turm'-suite

 

Vil du vide mere om Ellmau-Going Skiwelt?

Glenn RetzKontakt Glenn på telefon 7023 1819 eller udfyld nedenstående formular.

Fakta
Afstande
 • Lift: 100 m
 • Piste: 50 m
 • Skibus: 0 m
 • Centrum: 50 m
 • Indkøb: 100 m
 • Skiudlejning: 100 m
Faciliteter
 • Internet
 • Bar
 • Skikælder
 • Wellness
 • Spabad
 • Dampbad
 • Legerum
 • Bad / Toilet
 • TV
 • Telefon
 • Parkering
 • Pool
Fakta om rejsemålet
 • Byens højde: 800 m
 • Højeste skiløb: 1957 m
 • Total pistelængde: 284 km
 • Langrend: 70 km
 • Off-piste: Ja
 • Transfertid: 1:30 time


Pistekort Wilder Kaiser Skiwelt
 • Filtre:
Få rutevejledning
7023 1819
Skiferie og skirejser – SNE og SNÖ